Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.....χωρις Σκηνη !!!! (ΦΩTO-BINTEO)

Η τρομοκρατια των Παπουτσο-Καμινηδων δεν περασε!!!

Η Πλατεια χθες απεδειξε οτι ειναι πολυ σκληρη για να πεθανει απο... τα τσιμπηματα ενοχλητικων ζωυφιων τυπου Παπουτση, Καμινη κλπ.

Απο νωρις το απογευμα ο κοσμος αγκαλιασε τη Πλατεια αποφασισμενος να την προστατευσει απο τους βαρβαρους.

Και δεν διστασε ουτε μια στιγμη βλεποντας λιγο πριν τη συνελευση την αθλιοτητα της αστυνομιας να παρατασεται στο κατω μερος της πλατειας, να κινηθει προς το μερος τους και με το συνθημα "Εξω απο τη πλατεια η αστυνομια" και να τους αναγκαζει να απομακρυνθουν και να παραταχθουν τελικα περιμετρικα της πλατειας και κατω απο το πεζοδρομιο.


Βεβαια οπως ηταν φυσικο με βαση τις τακτικες της χουντας οι γυρω δρομοι ηταν γεματοι μπατσους.
Απο μια βολτα που εκανα στους γυρω δρομους, σε καθε στενο υπηρχαν μπατσοι... Φιλελληνων, Νικης, Αμερικης......

Παρολα αυτα η συνελευση συνεχισθηκε κανονικα και μαλιστα με "ακροατηριο" υψηλου επιπεδου γυρω-γυρω με κρανη ,ασπιδες και πολεμικο εξοπλισμο να προσπαθουν να εμποδισουν  καθε λεξη περι δημοκρατιας να βγει παραεξω.

Αλλα δυστυχως γι αυτους και ευτυχως για μας οι λεξεις δεν συλλαμβανονται δεν φυλακιζονται δεν καταστρεφονται απο χημικα και ειναι ατρωτες στα γκλομπς.

Απλα ταξιδευουν με ασυληπτη ταχυτητα και παντα θα βρουν καπου να ξαποστασουν.
Σε καποια φιλοξενα μυαλα θα φιλοξενηθουν, θα καλωπισθουν και θα συνεχισουν το ταξιδι τους περνωντας μεσα απο κρανη ασπιδες και χημικα.....ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Το πρώτο που ξέσκισαν ήταν το πανό της άμεσης δημοκρατίας.Και δω φάνηκε ότι τα πανό τους "έκαιγαν" πιο πολύ από τις σκηνές.

Mαρτυρία από Σύνταγμα:Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ και των Τραπεζιτών σε επέλαση.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
από BLACKBATMARX


Tην στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο συνεχίζει να επικρατεί μια συνομωσία σιωπής για το τρομερό έγκλημα της εξουσίας που γίνεται ακόμη στο Σύνταγμα. Η κατάληψη λεηλατήθηκε από τις δυνάμεις καταστολής.Δεν σεβάστηκαν ούτε το ιατρείο του συντάγματος, ούτε τίποτα.Τα έλιωσαν και τα ισοπέδωσαν ΟΛΑ. Ένας εφιάλτης που ζητά την κάθαρση του...
Τώρα που θέλουν να κρύψουν τι έγκλημα έκαναν στο Σύνταγμα, είναι εξαιρετικά πολύτιμο να βγουν όσο γίνεται περισσότερες άμεσες μαρτυρίες από αγωνιστές που έζησαν τον εφιάλτη της 30 Ιούλη.Το κείμενο αυτό είναι μια τέτοια μαρτυρία ζυμωμένη με το κοινό βίωμα με άλλους συντρόφους του Συντάγματος.

Ενα ακομα ειδος απειλουμενο με εξαφανιση ανακαλυφθηκε στην Αρτα


Η φωτογραφια απο τη μεγαλειωδη υποδοχη του κοσμου στον πρωθυπουργο μας...


EIΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ....Διελυσαν ολες τις εγκαταστασεις

Το καθεστώς πανικόβλητο επιτέθηκε κατά της Λαικής Συνέλευσης του Συντάγματος.ΜΑΤ,εισαγγελείς και δημοτική αστυνομία διέλυσαν όλες τις εγκαταστάσεις, έκαναν προσαγωγές και απομάκρυναν τους πολίτες απο την ιδιοκτησία τους
Στις 04:14 ακριβώς,πρώτο το STOPCARTEL μετέδωσε ζωντανά την επίθεση των ΜΑΤ,της αστυνομίας του Δήμου, παρουσία εισαγγελέα, εναντίον των άοπλων ειρηνικών πολιτών που βρίσκονται στο Σύνταγμα απο τις 25 Μαίου πραγματοποιώντας τις πρώτες ελεύθερες μεταπολεμικά Λαικές Συνελεύσεις στη χώρα.

εκεινο που φοβαμαι...

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μετα τις θεατρικες παραστασεις στην Αθηνα ο θιασος Παπανδρεου...για αρπαχτη στην Αρτα

Αρχισε τις περιοδειες το θεατρικο μπουλουκι με πρωτο σταθμο την Αρτα.


Παρακατω ενα ωραιο φωτορεπορταζ απο το ΚΕΝΤΡΙ.

Εγω μονο να συμπληρωσω οτι αναμεσα σε ολους αυτους τους παρατρεχαμενους γυμνοσαλιαγκες δεν υπαρχει ουτε ενας νεος ανθρωπος. Ο πιο πιτσιρικας γυμνοσαλιαγκας ειναι τουλαχιστον 45-50 χρονων.
Παρατηρηστε το στις φωτογραφιες η στα ρεπορταζ των καναλιων.

Κοριτσια για φιλημα !!!



Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ειπαν οτι ο στοχος τους ειναι η καθαριοτητα...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ εεε


ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

Υπάρχουν δυο κατηγορίες "πρώην" στις οποίες ανήκει ένα σεβαστό μέρος του πληθυσμού.

Οι πρώην καπνιστές
και οι πρώην  αριστεροί που εγκατέλειψαν τις παράγκες...

Το πρόβλημα είναι πως στη πρώτη κατηγορία οι ανήκοντες, αποχωρώντας όντως βρήκαν την υγειά τους και όχι μόνο,  δεν ένοιωσαν καμιά ανάγκη να εξαρτηθούν από κάτι άλλο γιατί η αποχώρησή τους πρώτα από όλα ήταν μια επιλογή του να μην έχουν να κάνουν πλέον με κάτι που είχαν αποφασίσει πως είναι άχρηστο και επικίνδυνο και το καταδίκασαν ρητά.

Στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι λιγάκι πιο πολύπλοκα... , ο ανένταχτος πλέον πρώην αριστερός δεν έχει αποφασίσει πως οι ιδέες που πίστευε είναι δηλητηριώδεις και καταδικασμένες, αλλά δεν αντέχει άλλο τους ανόητους που τις διαχειρίζονται. Στην ουσία δεν καταδικάζει το τσιγάρο του, απλά κάποια στιγμή συνειδητοποιεί πως του το πλασσάρουν σκάρτο και νοθευμένο. Η για να το πάμε ακόμα πιο πέρα ανακαλύπτει πως οι εποχές ίσως χρειάζονται κι ένα νέο είδος καπνού.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Α.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κοροιδια και ο εμπαιγμος απο τη μερια της διοικησης της εταιρειας (Προεδρος Στ. Ανδριανης και Διευθυνων Συμβουλος Παναγ Τρυφιατης) και του υπουργειου Εθνικης Αμυνας (κ.κ. Μπεγλιτης-Σπηλιοπουλος), ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Προχωρουν ολοταχως:

1. Στη διαλυση και το ξεπουλημα της τελευταιας αμυντικης βιομηχανιας.(ηδη σημερα δεξιωθηκαν τους Αμερικανους)!!

2. Μεθοδευουν να μας απολυσουν για ενα κομματι ψωμι, περικοπτοντας τις αποζημιωσεις μας, αφου ηδη εχουν προχωρησει στην αγρια περικοπη των μισθων μας και μαλιστα δεν μας πληρωνουν τα δεδουλευμενα μας.

Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ μας αρνουνται να συναινεσουν σε αυτο το εγκλημα και στη συνεχιζομενη κοροιδια.

Σημερα προχωρησαμε σε καταληψη των γραφειων της κεντρικης διοικησης φοβουμενοι τις <<ΜΕΛΕΤΕΣ>> πουγινονται για μας χωρις εμας.

Εμεις οι εργαζομενοι των ΕΑΣ( ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), δεν ειμαστε αναλωσιμα υλικα που μπορουν η διοικηση και η κυβερνηση να μας πετανε στο καλαθι των αχρηστων.


Υμμητος 27.7.2011

Τα Σωματεια Εραζομενων ΕΑΣ ΑΒΕΕ
         Υμμητου,Αιγιου,Ελευσινας,Λαυριου,Μανδρας,Κεντρικων Γραφειων

 

Γιωργος κερνα...Σωκρατης πινει

                    Κυβερνητικό δωράκι στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ

 «Όλα» τα μηχανάκια για τα «φρουτάκια» χαρίζει μέχρι το 2020 ο Βενιζέλος στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ. Ενώ μέχρι τώρα το νομοσχέδιο προέβλεπε την παραχώρηση μόνο μέρους των μηχανημάτων αυτών(16.500), με τροποποίηση που κατέθεσε σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος, δίνει στον ΟΠΑΠ (δηλαδή στον μοναδικό συμβεβλημένο ιδιώτη πάροχο την ΙΝΤΡΑΛΟΤ) και τα 35.000 μηχανήματα.  (ο κατασκευαστής και πάροχος των μηχανημάτων αυτών η ΙΝΤΡΑΛΟΤ θα παίρνει το 8% από τα έσοδα μέχρι το 2020)


Βέβαια οι βουλευτές κατήγγειλαν «σκάνδαλο» αλλά ο κ. Βενιζέλος ισχυρίστηκε ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να πουληθεί ακριβότερα ο ΟΠΑΠ έτσι ώστε συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται μέχρι τον Δεκέμβριο σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο.

Να θέσουμε σε κίνδυνο το δάνειο από το Ταμείο Στήριξης; Ρώτησε ο κ. Βενιζέλος  βάζοντας πάλι τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα που επαναλαμβάνει πλέον καθημερινά η κυβέρνηση…

Θ. Καράογλου(ΝΔ): καταψηφίζουμε κάθε διάταξη για τυχερά παίγνια…
Δ. Παπαδημούλης(ΣΥΡΙΖΑ): Είναι σκάνδαλο, είναι τεράστιο θέμα δίνεται μπόνους στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ το μονοπώλιο του στοιχήματος…

http://www.antinews.gr/

 

Αναζητώντας… … τον Κανένα

Αναζητώντας…
… τον Κανένα, ο αρθρογράφος του περιοδικού «Ρόαρ» Ζερόμ Ρόος περιπλανήθηκε στις πλατείες των ανώνυμων αγανακτισμένων της Ευρώπης. 

Και όταν επιτέλους τον βρήκε στο πρόσωπο ενός νέου, ο Κανένας τού διηγήθηκε αυτή την κουβέντα που έκανε με Κάποιον στο όνειρό του.
«Λοιπόν, λέγε! Τι προτιμάς; Πιστόλι ή κρεμάλα;». «Προτιμώ τη ζωή». «Για να ρίξω μια ματιά στα βιβλία μου. Ζωή… Δυστυχώς δεν έχεις αυτή την επιλογή».

Στον ξύπνιο του,…
… όσο και αν πασχίζει, ο Κανένας δυσκολεύεται να θυμηθεί πώς ακριβώς άρχισαν όλα. Μόνο πως μια μέρα, μια αποφράδα μέρα, ξαφνικά «φοβήθηκαν» οι αγορές κι έκοψαν την πίστωση στη χώρα του. Και τότε έμαθε τα νέα: έπρεπε να τιμωρηθεί με τα πιο απάνθρωπα μεσαιωνικά μαρτύρια, να γίνει ένας σχιζοφρενής δημόσιος υπάλληλος πρόθυμος να απολυθεί, μολονότι δεν είχε ιδέα ούτε γιατί είχαν συμβεί όλα αυτά ούτε σε τι είχε φταίξει ο ίδιος. Και βογκούσε κι αναστέναζε χωρίς να βλέπει πουθενά σωτηρία, άλλη από τη μεταθανάτια. «Αραγε πού πηγαίνουν τα λεφτά όταν πεθαίνουν;» αναρωτιόταν σαρκαστικά. Και όπως και αν το σκεφτόταν, έπεφτε σε αδιέξοδο. 

Πάσχο, στην ελεύθερη αγορά ούτε καφέδες δε θα φερνες

Τις περισσότερες μέρες ξυπνάω στραβωμένος. Σήμερα όμως -τελευταία μέρα στην πόλη- ξύπνησα με σχετικά κέφια. Κάτι τέτοιες σπάνιες μέρες, μπαίνω να διαβάσω και την Καθημερινή. Έτσι να χω κάτι να σκέφτομαι στις διακοπές (οι φαντάσιώσεις μου είναι κάπως νουάρ το καλοκαίρι).

Πέφτω σήμερα πάνω σε ένα άρθρο του αγαπημένου μου Πάσχου Μανδραβέλη. Τιτλοφορείται “η αποτυχία των ελληνικών ΑΕΙ” και είναι ένα απ τα συνηθισμένα άρθρα του συγκεκριμένου τύπου, που στερείται ουσίας αλλά βρίθει φτηνού συναισθηματισμού. Για τους συντηρητικούς πανεπιστημιακους που αντιδράνε σε ότι καινούριο και τα γνωστά. Συνήθως για να καταφέρω να φτάσω μέχρι το τέλος των άρθρων του Πάσχου, κάνω αυτό το παιχνίδι στο μυαλό μου όπου προσπαθώ αντιστρέφοντας μερικές λέξεις να δώσω το αντίθετο νόημα. Π.χ. μπορεί κανείς να γράψει οτι “απέναντι στις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις από τις δυνάμεις της Συντήρησης και του Σκοταδισμού, ευτυχώς στέκονται αυτοί οι πανεπιστημιακοί και προασπίζουν τον προοδευτικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης”, αλλά δεν έχει νόημα να γίνεις Πάσχος.

Το τελευταίο αποκούμπι του κάθε πολιτικού απατεώνα είναι ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και ο θρησκευτικός φανατισμός.

             Ρατσιστική αγριότητα χωρίς σύνορα.

Στον απόηχο της δολοφονίας 100 περίπου πολιτών στην Νορβηγία στο όνομα της πολιτισμικής, θρησκευτικής και φυλετικής «καθαρότητας», έχουμε να πούμε τα παρακάτω:

1) Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ιδιαίτερη μοναδικότητα και η διαφορετικότητα αυτή προσδίδει ομορφιά και δύναμη εξέλιξης στη Κοινωνία. Θεωρούμε πως το τελευταίο αποκούμπι του κάθε πολιτικού απατεώνα είναι ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και ο θρησκευτικός φανατισμός.

ΠΑΓΚΑΛΟΠΑΓΙΔΑ


Αύρες σκυλιά και χαφιεδοκάμερες

                                          AΥΡΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΜΕΡΕΣ                                                                     (για την οργή που θα ξεσπάσει)


Έριξαν τόνους χημικά και δακρυγόνα, έσπασαν κεφάλια, πόδια και χέρια διαδηλωτών, άφησαν ανάπηρο εργαζόμενο στον τύπο κι ακόμα δεν αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια για την υλοποίηση των βάρβαρων και εφιαλτικών σχεδίων που ετοιμάζουν.

Η μαχητική στάση των ανυπότακτων και εξεγερμένων το προηγούμενο διάστημα στους δρόμους και τις πλατείες όλης της χώρας, έγινε ο φόβος και ο τρόμος στους εξουσιαστές των μνημονίων και της φτώχιας. Παρά την πρωτοφανή καταστολή και τρομοκράτηση που εξαπέλυσαν οι εξεγερμένοι αρνήθηκαν να υποταχθούν και να υποκύψουν στο μεσαίωνα και τη βαρβαρότητα που ετοίμασαν και υλοποιούν  Έμειναν στους δρόμους στέλνοντας μηνύματα μαχητικότητας και αποφασιστικότητας  για τις μέρες οργής που θα ακολουθήσουν.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

One World One Revolution ...Αξιζει να το ζεις

Αξιζει να το δεις αλλα πιο πολυ αξιζει να τα ζεις οσα προβαλονται στο παρακατω βιντεο, οσο οδυνηρα κι αν ειναι.
Γιατι ετσι απλα καταλαβαινεις οτι εισαι απο την πλευρα των ΖΩΝΤΑΝΩΝ!!!

Δεν έχουμε μια απολύτως ταξική «δικαιοσύνη» αλλά και εντελώς απάνθρωπη.

Κατηγορείσαι ότι πήρες μίζα ένα εκατομμύριο μάρκα. Η "δικαιοσύνη" τι κάνει; Το ψάχνει …

Φέρεσαι υπαίτιος για ανθρωποκτονία 39 ανθρώπων από ενδεχόμενο δόλο –περίπτωση  Ricomex- ποια είναι η ποινή που σου επιβάλει η «αδέκαστη δικαιοσύνη»;
Πρωτόδικα πέντε χρόνια φυλακή και στο Εφετείο σε αθωώνει.

Σου αποδίδουν ότι επί υπουργίας σου παντελωνιάστηκαν με άμεση συνεργεία σου 300 εκατομμύρια ευρώ μίζες στις πολεμικές δαπάνες; Τι δικαστικές επιπτώσεις έχεις; Αστο … βλέπουμε …

Κατηγορείσαι όχι είσαι μεγαλοεπιχειρηματίας ή χρηματιστής και χειραγώγησες μετοχές θησαυρίζοντας  εσύ και παράλληλα καταστρέφοντας εκατομμύρια κόσμου.  Τι ποινή σου επιφυλάξουν οι «λειτουργοί της Θέμιδας»; Πρωτόδικα 3 χρόνια φυλακή και αθώωση από το Εφετείο…

ΠΑΡΟΣ : Kατέβασαν τον υπουργό απο το αεροπλάνο!

Μόνο που ήταν ο υφυπουργός εσωτερικών της Κίνας!

Το τραγελαφικό με το αεροδρόμιο της Πάρου, είναι ότι λόγω μικρού αεροδιαδρόμου, το αεροπλάνο ζυγίζεται και αν είναι....υπέρβαρο !!! κατεβάζουν μερικούς επιβάτες.....Ναι δεν είναι καλαμπούρι,
έτσι γίνεται εδώ και αρκετό καιρό.

Ζυγίσαν λοιπόν το αεροπλάνο και βρήκαν ότι δεν μπορεί να σηκωθεί με 18 επιβάτες!! 
Mετά απο ένα face control ..κατέβασαν τρείς επιβάτες που δεν τους γέμιζαν το μάτι........
Κινέζους ..τι στο καλό!
Μόνο που όπως έγινε γνωστό και το κατήγγειλε  ο συμπολίτης μας Κ.Ροδίτης...
 Ο ένας ήταν ο υφυπουργός εσωτερικών της Κίνας!!!.
Η γκάφα έγινε αργότερα γνωστή και το ρεζιλίκι ήταν για γέλια 

και για κλάμματα.
Κατα τα λοιπά περιμένουμε εδώ και χρόνια την έναρξη των εργασιών για ένα κανονικό αεροδρόμιο.
http://kepparou.blogspot.com/2011/07/k_27.html


Τελικα ναι. Ο "Βασιλιας"....ειναι καθυστερημενος

Μετα την ομιλια του Παπανδρεου στην κοινοβουλευτικη ομαδα του Πασοκ, δεν χωρα πια καμμια αμφιβολια.

Ο "βασιλιας"... ειναι καθυστερημενος!

Δεν εξηγειται αλλιως αυτο το παραληρημα και αυτη η θριαμβολογια τοσες μερες.

 Τετοιοι πανηγυρισμοι πια, γιατι μας πιασανε ομηρους τα κορακια!!
Τοσο καμαρι για την επιτυχια του να πουλησει ολη την Ελλαδα!!!

Εδω οι εγκληματολογοι σηκωνουν τα χερια.
Το λογο πια τον εχει η εχει η επιστημη.

Το ειδαμε και σημερα.
Να συνεχιζει το παραληρημα του και απο κατω ενα τσουρμο υποτακτικοι να χειροκροτουν ενθουσιασμενοι.
Και δυστυχως δεν βρεθηκε ουτε ενας,παρολο που υπαρχουν και αρκετοι καλοι γιατροι αναμεσα στους χειροκροτητες, να ασχοληθει με την περιπτωσαρα του.

Μα καλα, τοσο πολυ εχουν μαγευθει απο το λογο του που δεν καταλαβαινουν τιποτα;

Δηλαδη τι πρεπει να γινει; Παλι μια παιδικη φωνη θα πρεπει να αναφωνησει.....
"Ο Βασιλιας" ειναι...καθυστερημενος;

Kαλο θα ηταν να μπορουσε να ακουστει εκει μεσα αυτη η παιδικη φωνη...
αλλα ευτυχως τα παιδια δεν συχναζουν σε "κακοφημα μερη"

Κάμερες χάι φυλακίσεων

Ο ΤΕΝΤΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

Κατά τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, οι υπάρχουσες κάμερες δεν ενδείκνυνται για την καταγραφή προσώπωνΗ πιθανολογούμενη επανάληψη των κινητοποιήσεων από το προσεχές φθινόπωρο οδήγησε χθες τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε να ζητήσει εμμέσως την επίσπευση της υπογραφής των προεδρικών διαταγμάτων, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος για τις κάμερες, που ψηφίστηκε πριν από έξι μήνες. 

 
 
Κατά τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, οι υπάρχουσες κάμερες δεν ενδείκνυνται για την καταγραφή προσώπων Αφησε δε να εννοηθεί ότι οι υφιστάμενες είναι κατάλληλες μόνο για την καταγραφή της κίνησης στους δρόμους και όχι για τη λήψη πλάνων από συγκεντρώσεις ή καταγραφής προσώπων.

Δημοσιογραφία στην υπηρεσία του τζόγου

Με νέα σύμβαση διάρκειας ενός έτους (μέχρι τις 15 Ιουλίου 2012) επιβράβευσε ο ΟΠΑΠ τους δημοσιογράφους (10), που σύμφωνα με τον εισηγητή-ειδικό σύμβουλο της Διεύθυνσης Στοιχήματος, συνάμα και πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Παύλο Γερακάρη, παρείχαν «εχέμυθη και αξιόπιστη ενημέρωση, σχετικά με τα τεκταινόμενα στον χώρο του στοιχηματισμού». 

Ο ΟΠΑΠ προφανώς εκτίμησε την εσωτερική πληροφόρηση, που γράφει ο κ. Γερακάρης ότι του παρείχαν καθημερινά οι δημοσιογράφοι και, εκτός της ανανέωσης της σύμβασης των δέκα, αποδέχτηκε την εισήγησή του για πρόσληψη και άλλων δύο.

το σαλαμι...Μουζουρακης

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Νορβηγός δολοφόνος και οι Έλληνες ακροδεξιοί ομοϊδεάτες του

Παρά του ότι η ιδεολογία και οι θεωρίες μίσους του εθνικιστή Νορβηγού δολοφόνου Anders Breivik ταυτίζονται 100% με αυτές του ελληνικού ακροδεξιού συρφετού, οι εφημερίδες, τα μπλογκς και γενικά τα ΜΜΕ του αυτού χώρου έσπευσαν αμέσως να αποστασιοποιηθούν από αυτόν ισχυριζόμενα πως είναι μασόνος και σιωνιστής.

Ακολουθούν μερικοί μόνο από τους δεκάδες τίτλους που διάβασα προ ολίγου:



Αυτά που αναφέρει στο βίντεό του και γράφει στο μανιφέστο του δεν μας είναι καθόλου καινούρια. Τα ακούμε και τα διαβάζουμε επί καθημερινής βάσεως στις εκπομπές του Άδωνη, του Καρατζαφέρη και του Βελόπουλου, στις σελίδες της Χρυσής Αυγής και του "Στόχου", στις εφημερίδες Άλφα Ένα, Ελεύθερος Κόσμος και Ελεύθερη Ώρα και όπου αλλού λαλεί νεοφασιστικό πουλί.

Γιορτάζει έτσι μια Δημοκρατία;


Αυτή η εικόνα χθές στην πλατεία Συντάγματος, μόνο σε γιορτή της Δημοκρατίας δεν παραπέμπει.

  Με τα ΜΑΤ  να χτυπούν αδιακρίτως όποιον πλησίαζε στο πάνω μέρος της πλατείας και τους "Δημοκράτες" να γιορτάζουν τη γιορτή τους και την ευμάρεια τους.
 Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια να δίνει την χαριστική βολή στο θεσμό του προέδρου.
 Είχαμε συνηθίσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να μην έχει μεν διακριτό ρόλο στο πολίτευμά μας, ξέραμε όλως ότι στη θέση αυτή υπηρετούσαν άνθρωποι πουμε τη στάση τους τιμούσαν το καθεστώς της αστικής δημοκρατίας. 
 
 Η χθεσινή ομιλία του Κ.Παπούλια προκάλεσε. Και ταυτόχρονα η εικόνα έξω απο τη βουλή έδινε και την τελική απάντηση.
 "Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73", προφανώς μέσα σε αυτή τη διαδικασία παράδοσης απο τον Γκιζίκη στο Καραμανλή, στήθηκε και το καθεστώς των 3 οικογενειών. Αυτών των οικογενειών που κατέστρεψαν την χώρα και παρέδωσαν και τα κλειδιά σε τοκογλύφους.
 Αυτή τη "δημοκρατία" γιόρταζαν χθές. 
Απαλλαγμένοι δε απο τους ενοχλητικούς ξεσάλωσαν.

Kινηση Ενεργων Πολιτων Παρου

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Tυφλοποντικες της εξουσιας...Νύχτα και στο σπίτι της Διαμαντοπουλου ο ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ

Πανικός -που δεν τον κρύβει- έχει καταλάβει την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, καθώς πυκνώνουν οι αντιδράσεις στο νέο νομοσχέδιό της για τα πανεπιστήμια. Και σε μια προσπάθεια να... σωθεί προχώρησε σε δύο κινήσεις.

Η πρώτη ήταν να δώσει εντολή να υψωθούν νέα προστατευτικά κάγκελα έξω από το υπουργείο Παιδείας. Και η δεύτερη να συγκαλέσει... νύχτα και στο... σπίτι της τον ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, για να συζητηθεί το επίμαχο νομοσχέδιο και να μπορέσει να ψηφιστεί άρον άρον από τη Βουλή.

ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...

Προσέχετε τι απαλά που κυλάνε όλα ε? Και τι ήσυχα που τα καταπίνουμε....
Και οι μισθοί μειώνονται (και θα μειωθούν κι άλλο)..
Και οι συντάξεις...
Και τα ταμεία άδεια, το δημόσιο χρήμα αρπαγμένο κι εξαφανισμένο...
Και ένα βουνό φόροι...
Και το ωράριο καταργείται, και οι υπερωρίες και η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης χλωμιάζει και προχωράμε και σε άλλα...

Και στα ενδιάμεσα διάφορα άλλα ποικίλλου χαρακτήρα:
Νομοσχέδια για τη παιδεία, για την υγεία,
Κάτι άλλα που μπλέκονται ανάμεσα σε όλα τα άλλα και περνάνε εντελώς στη λούφα, (μετμοσχεύσεις, διάφορων ειδών κάρτες που ετοιμάζονται, τσιπάκια - στην αρχή στα ζωάκια μας βέβαια-)
Και το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας
Και η ξένη κατοχή των διεθνών κερδοσκόπων
Και το βρισίδι σε ένα ολόκληρο λαό
Και η ταπείνωση, και οι καρπαζιές, και το χέρι που κλέβει ασύστολα μέσα από τις τσέπες νέων και γέρων, και η υπόθηκευση του μέλλοντος πολλών επερχόμενων γεννεών...
Και η επιλεκτική πτώχευση...
Και οι θύτες που σουλατσάρουν ανενόχλητοι...

Καλημέρα,καλή βδομάδα ..χρεοκοπήσατε

Η πρώτη «επιλεκτική χρεοκοπία» ήρθε ..πρωί-πρωί από την Moody’s.

H πρώτη υποβάθμιση στην βαθμίδα της «επιλεκτικής χρεοκοπίας» για την χώρα μας αμέσως μετά την συμφωνία για το νέο πακέτο στις Βρυξέλλες ήρθε από τον οίκο Moody’s.
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης υποβάθμισε την...
Type Your Post Summary Here
χώρα μας στην βαθμίδα CA, μια σκάλα πριν την χρεοκοπία C, από την βαθμίδα CAA1, με εξελισσόμενες προοπτικές.

Mαθανε οτι γαμ.... και πλακωσαν και οι μικροτσουτσουνοι

Χρονια τωρα καθε καλοκαιρι κανει μεγαλες προσπαθειες για την αναβαθμιση του απο μικροτσουτσουνος αλητακος δημοσιογραφακος (ολα σε ..ακος και ολα υποκοριστικα) σε μεγαλοτσουτσουνο αληταρα δημοσιογραφαρα.

Να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη η καλυτερα Τακης στη θεση του Καμπουρακης.

Και καθε καλοκαιρι τον βρισκει παντα μικροτσουτσουνο και παντα στη σκια των μεγαλων της παραπληροφορησης.
Παρα τους απανωτους βιασμους πανω στο αψυχο πτωμα της Δημοσιογραφιας.

το διχτυ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ηλιούπολη: Ένα ακόμα «μεμονωμένο περιστατικό»

Ακόμα ένα «μεμονωμένο περιστατικό» αστυνομικής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην Ηλιούπολη, με θύματα την ιδιοκτήτρια καταστήματος Ανθή Κοντογιώργη και τα δύο της ανίψια, 18 και 19 ετών.

Το tvxs.gr ήρθε σε επικοινωνία με την κ. Κοντογιώργη η οποία μας μίλησε για την εμπειρία της χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη και άκρως προσβλητική τη στάση των αστυνομικών.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν τον έναν ανιψιό της ενώ επέβαινε στο μηχανάκι του, για να κάνουν, όπως είπαν, έναν τυπικό έλεγχο.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ: Τώρα η Ελλάδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ
 
«Μεταξύ στρατοδικείου και Ιεράς Εξέτασης»

«Τώρα η Ελλάδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Η δικαιοσύνη του ΠΑΣΟΚ καταδίκασε σε κάθειρξη 11 χρόνων τη 18χρονη τότε Κωνσταντίνα χωρίς καμία απόδειξη, κανένα στοιχείο εξακριβωμένο, ούτε καν με βάση την ηλικία της. Μπορεί να είναι η μοναδική πολιτική κρατούμενη κάτω των 20 στον κόσμο. Αν υπάρχει άλλη, θα είναι σε κάποια χώρα της Μπανανίας».

Ετσι ξεκινά την καταγγελτική επιστολή του, προς την «Ε», ο Νίκος Καρακατσάνης, πατέρας της 20χρονης Κωνσταντίνας.
Και συνεχίζει:
«Την καταδίκασαν σε μία δίκη μεταξύ στρατοδικείου και Ιεράς Εξέτασης, χωρίς να ληφθούν υπ' όψιν ούτε τα πρακτικά, ούτε οι μάρτυρες, ούτε όλα τα στοιχεία που φώναζαν για την αθωότητά της. Το αδίκημα: δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις, να μην πηγαίνει Εξάρχεια, να μην διεκδικεί, να μην έχει πολιτική άποψη, να σκύψει το κεφάλι και να παρακαλέσει για επιείκεια. Η ποινή έπρεπε να είναι εξουθενωτική.

Και μετά οι τουριστικοί πράκτορες κατηγορούν τους ταξιτζήδες για τον τουρισμό; Διαβάστε πως κατάκλεψαν σήμερα τους τουρίστες.

Από τις 9 εως τις 12 το μεσημέρι, οι ταξιτζήδες ήρθαν σε συμφωνία με τον διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης, να μην εισπράτεται το εισιτήριο των 12 ευρώ από τους Τουρίστες και οι αυτοκινητιστές θα έμεναν έξω από το μουσείο να μοιράζουν τα φυλλάδιά τους με τα οποία ενημέρωναν για τους λόγους των κινητοποίησεών τους και ζητούσαν συγγνώμη. Δείτε τώρα τις έκαναν οι τουριστικοί πράκτορες που...


όλη την περασμένη εβδομάδα κατηγορούσαν τους ταξιτζήδες ότι δυσφημίζουν τον τουρισμό μας.Τα γκρουπ όταν επισκέπτονται το μουσείο της Ακρόπολης,προπληρώνουν στους τουριστικούς πράκτορες το εισιτήριό τους(12 ευρώ). Έτσι είχε γίνει και σήμερα.

Οι τουριστικοί πράκτορες λοιπόν, πήγαν στα ταμία του μουσείου με τα εισιτήρια που είχαν αγοράσει για τα γκρουπ,τα επέστρεψαν και πήραν το αντίτιμο κάθε εισιτηρίου πίσω και πήραν εισιτήρια ελεευθέρας τα οποία τα έδωσαν στους τουρίστες για να μπουν στη συνέχεια στο μουσείο.Δεν τους έδωσαν όμως πίσω τα χρήματά τους. Τα τσέπωσαν οι ίδιοι!

Το περιστατικό  το κατήγγειλε στο planet-greece ,που ήταν στο μουσείο της Ακρόπολης,τουρίστας από την Αμερική ο οποίος δημιούργησε φασαρία στον τουρσιτικό πράκτορα του γκρούπ του,ο οποίος αρνήθηκε να τους επιστρέψει τα χρήματά τους, λέγοντας πως αυτός πλήρωσε τα εισιτήρια κανονικά. Μόνο που το εισιτήριο που κρατούσε ο Αμερικανός τουρίστας έγραφε επάνω "ελεύθερη είσοδος". Έτσι οι τααξιτζήδες πήγαν να διορθώσουν λίγο την κατάσταση σήμερα και οι τουριστικοί πράκτορες την έκαναν ακόμη χειρότερη. Λίγη ντροπή ρε λιγούρια...

http://planet-greece.blogspot.com

37 xρονια "Δημοκρατιας"...37 φωτο-κερακια στην τουρτα σας!!!


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η Ελλάδα σώθηκε από τους δήμιους …..

Επειδή πολύς κόσμος πλέον στην Ευρώπη έχει σκέψεις για την ελληνική κατάντια και τις εκφράζει, κι επειδή εδώ οι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι κι ο λαός συνεχίζει να μοιάζει λες κι έχει πάρει βαριά υπνωτικά χάπια,  όπου βρίσκω κάτι ενδιαφέρον για την Ελλάδα από ξένες σελίδες, ιστολόγια, συζητήσεις, εφημερίδες κλπ θα το μεταφράζω όπως μπορώ και θα το αναρτώ έτσι γιατί και οι πέτρες έχουν καταλάβει πλέον τι συμβαίνει εκτός από τους σκλαβωμένους έλληνες τηλεθεατές… 

Η Ελλάδα σώθηκε από τους δήμιους …

ΠΗΓΗ

http://it.paperblog.com/la-grecia-salvata-dai-carnefici-496433/

Η ευπρέπεια ή ίσως η ευκρίνεια δεν είναι των ημερών αυτών. Κι ίσως γι΄αυτό είδα τους γιορτινούς τίτλους για ένα υποτιθέμενο σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα και την ευφορία των χρηματιστηρίων που ακολούθησε. Στην πραγματικότητα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. . Από τη μια μεριά μια σχεδόν χρεοκοπία όπως λένε οι οίκοι αξιολόγησης, από την άλλη η διάσωση των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών , και άλλες διάφορες στην Ευρώπη, εκτεθειμένες με δισεκατομμύρια απέναντι στην Ελλάδα που σίγουρα δεν είχε καμιά απολύτως δυνατότητα να πληρώσει τα δάνεια χωρίς νέες τροφοδοσίες χρήματος…..

Αφου σου λεω ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!!!


Τελικα τα σημερινα παιδια ειναι πολυ ξεροκεφαλα και αχαριστα.....

ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ !!!!

Έχουμε και λέμε….
1. Αναδιάρθωση
2. Κούρεμα
3. Αθέτηση πληρωμών
4. Επιλεκτική Χρεωκοπία
Δεν επιλέγετε …τα παίρνετε ΟΛΑ.. και όταν λέμε ΟΛΑ …εννοούμε ΟΛΑ.
 Όλα όσα τους πρότειναν σαν εναλλακτικές λύσεις 14 μήνες πριν  αλλά τα απέκρουαν  με μια έκφραση αηδίας.
Όλα όσα τα έβρισκαν στο δρόμο τους αλλά προϋπόθετε ότι αυτά λειτουργούν υπέρ της κοινωνίας των πολιτών και όχι υπέρ των τραπεζών. Τώρα αντιστρέφοντας τη λογική και παίρνοντας το παραπάνω πακέτο αλλά στη χειρότερη εκδοχή του οδηγούνε τη χώρα στην ολοκληρωτική καταστροφή. 
 Με έσοδα 55 δις η Ελλάδα υπόσχεται ότι μετά την ΑΘΕΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ που επίσημα ανακοινώθηκε χθες..θα αποπληρώσει στα επόμενα 30 χρόνια 400δις με 3.5% τόκο!.
 Συνολικά περίπου 800 δις…!!  800/30 = 26,6 δις το χρόνο…..
 55 – 26,6 = 28,4 Δις ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΌ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ !!!
 Σήμερα τα έξοδα το δημοσίου είναι περίπου 62 δις. Θα πρέπει να κόψει  λοιπόν περίπου 33 δις.
 Και επειδή αυτό είναι αδύνατο στο ενδιάμεσο διάστημα θα ξανά δανειστεί!!. Και στο τέλος της 30ετίας θα χρωστάει μαζί με του τόκους πάλι 400-500 δίς!!!.
 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!  Και τότε επειδή θα έχουμε πουλήσει τα πάντα στους Γερμανούς , θα μπορούμε να κηρύξουμε άνετα  πτώχευση!

πλατεια αμερικης...

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Mε τις βαλιτσες γεματες ζεστο χρημα επιστρεφει ο Παπανδρεου....

Τερμα τα δυσκολα! 

Mε τις βαλιτσες γεματες ζεστο χρημα επιστρεφει ο Παπανδρεου απο τις βρυξελλες.

Αυτη την ωρα εκατονταδες τετοιες βαλιτσες φορτωνονται στο πρωθυπουργικο αεροπλανο.
Μια βαλιτσα για καθε Ελληνα, που θα μπορει να την παραλαβει απο αυριο το πρωι!

Και επειδη εδω μιλαμε με ντοκουμεντα, και επειδη μια φωτογραφια χιλιες λεξεις...........


Αυτα για οσους λεγανε οτι στις Βρυξελλες θα τον κοροιδεψουν παλι τον Γιωργακη

Τη φωτογραφια την ειδα στην Κινηση Ενεργων Πολιτων Παρου

Λιμος στη Σομαλια απειλεί το 50% των κατοίκων της

Τα ΗΕ κήρυξαν χθες τμήματα της Νότιας Σομαλίας σε κατάσταση λιμού.Πρόκειται για τις περιοχές που πλήττονται εδώ και 20 χρόνια από τον εμφύλιο πόλεμο και την ξηρασία.


Οι περιοχές του Νότιου Μπακούλ και της Κάτω Σαμπέλ πλήττονται από λιμό, ανακοίνωσε χθες το Γραφείο Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (OCHA).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ «Ε» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ

Σε πλήρη επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ της «Ε» για τη σχέση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και προέδρου της επιτροπής της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο Siemens, Σήφη Βαλυράκη, με την εταιρεία Brodyn ΕΠΕ και τις επί 25ετία συμβάσεις της με την ΟΠΑΠ Α.Ε. προέβη με επιστολή του ο ίδιος. 

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ενωση πρ.καταναλωτων Κρητης..Ρε κοπελια εχει κι αλλους λεβεντες σαν κι εσας η Κρητη;...Ζητουν απο Δημους και αστυνομια να συλλαμβανουν ζητιανους γιατι χαλανε την εικονα της πολης στα ματια των τουριστων!

Δημόσια καταγγελία προς τους Δήμους και την αστυνομία...

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προέβη σε δημόσια καταγγελία προς στις αρμόδιες αρχές της Κρήτης όπως σε Δήμους και Αστυνομία για την ανεξέλεγκτη '' επαιτεία" που επικρατεί στο νησί, και ζητά την 'αμεση παρέμβασή τους.

Συγκεκριμένα μεταξύ των άλλων στην καταγγελία αναφέρονται:
''Μπορεί η ...οικονομική κρίση της Χώρας μας, να αφαίρεσε από κάθε νοικοκυριό χρήματα από τον οικογενειακό του προϋπολογισμό, μπορεί κάποιοι πολίτες να πέρασαν το κατώφλι της ανεργίας, αλλά το τσουνάμι των επαιτών ,που καθημερινά συναντά ο καθένα από μας, παντού (στον δρόμο, στην στάση, έξω από τα Σούπερ Μάρκετ, στις Τράπεζες, σε καφέ, κλπ.π) είναι εικόνα που δεν τιμά κανένα.Κυριολεκτικά ,πλημμύρισε το νησί μας ,από άτομα κάθε ηλικίας, φύλου και εθνικότητας, μας κάνει να αποσύρομαι τα αισθήματα φιλευσπλαχνία μας, και να νοιώθουμε θυμό,για την εμμονή και επιμονή των επαιτών, αλλά και από την ανέλεγκτη κατάσταση.

Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών είναι υπαρκτά, αλλά δεν γίνεται σε κάθε βήμα μας, να βλέπουμε και ένα χέρι ανοιχτό, και να μας αιτεί και να μας απαιτεί να τον συνδράμομε , προβάλλοντας μας κυρίως '' ανίατη αρρώστια '' . είτε προσωπική ,είτε οικείου προσώπου τους.Η κατάσταση έχει ξεφύγει, και από τους τοπικούς άρχοντες, (Δημάρχους) αλλά και Πολιτεία ( αστυνομία.)

Οι υπηρεσίες οφείλουν να πάρουν μέτρα γιαυτήν την κατάσταση, και εάν υπαρχει πραγματική ανάγκη ,να φροντίσουν τα άτομα αυτά, σύμφωνα με τις δομές της κοινωνικής φροντίδας και μέριμνας,

Επειδή το γεγονός αυτό ,εκτός από την όχληση, επηρεάζει και την διαμόρφωση εικόνας στους επισκέπτες του νησιού μας, ιδιαίτερα στην σαιζόν που διανύουμε , καταγγέλλουμε δημόσια την κατάσταση αυτή και είναι επιτακτική ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα από τους Δήμους σε συνεργασία με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές''...
www.cretalive.gr


ΟΥΣΤ ρε παλιο καθως πρεπει ζητιανοι...
των τουριστων 

Ετσι προωθείται ο τουρισμός


Αυτό το βιντεάκι το βρήκαμε στη σελίδα fb του Γιάννη Ραγκούση 
http://www.facebook.com/pages/Giannis-Ragkousis/128851053620 

 Είναι η άλλη άποψη για την προώθηση του τουρισμού στη χώρα μας. Η επίθεση της ΔΙΑΣ στη Μητροπόλεως στις  καφετέριες, χωρίς κανένα πρόσχημα, χωρίς καμμία πρόκληση, χωρίς κανένα κουκουλοφόρο. Είναι ο άλλος δρόμος προς τη τουριστική ανάπτυξη που προωθεί η κυβέρνηση.

  Γενικά η σελίδα είναι απόλαυση και συνιστούμε την ανάγνωση της,.

http://kepparou.blogspot.com/2011/07/blog-post_1381.html

Mια ακομα αποδειξη οτι τα παιδια αγαπουν τα... ζωα

Λίγο πριν δει τον υπουργό Υποδομών αντιπροσωπεία του συνδικάτου των ταξί, παιδιά ιδιοκτητών μοίρασαν λουλούδια στους αστυνομικούς.



Για την ιστορια...
Μετα απο λιγη ωρα τα "ζωντανα" ψεκασαν ολο τον κοσμο με χημικα!!!

130 χρονια φυλακη και ξυλο για τρεις εκρηξεις χωρις θυματα...Συνειρμοί

 "Απέραντος είναι ο κόσμος. Μα μόνο δυο ειδών είναι οι άνθρωποι του.
Κείνοι που ζητούν απ την ζωή το μερτικό το δικό τους, και κείνοι που ζητούν το δικό τους και το δικό σου.
Κι άμα δεν τους το δώσεις σε βαφτίζουν "ληστή" και στο παίρνουν. Κι αν αντισταθείς σε σκοτώνουν. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"."

Μενέλαος Λουντέμης.



_____________

Την ποινή που επέβαλλαν ορισμένοι απ’ την εξουσιαστική κάστα των δικαστών σε 7 νέα παιδιά που τους χρέωσαν την συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων» την σχολιάσαμε εχτές.
Τους μοίρασαν 130 χρόνια φυλακή -μέ βάση τον αποκαλούμενο «τρομονόμο 2» που εφαρμόζεται για πρώτη φορά- επειδή τους θεώρησαν υπεύθυνους για τρεις εκρήξεις μικρής ισχύος χωρίς φυσικά να υπάρξουν θύματα.


Το ότι «Τα ΜΑΤ ξυλοφόρτωσαν κόσμο μέσα στην αίθουσα» του δικαστηρίου, όπως γράφει σήμερα πρωτοσέλιδα η «Ελευθεροτυπία» -χτυπούσαν με τα κλομπς όποιον τολμούσε να διαμαρτυρηθεί για την απαράδεκτη δικαστική απόφαση- δεν είναι κάτι  που μας κάνει εντύπωση για να το σχολιάσουμε. Εντάξει, δεν είναι κάτι συνηθισμένο να ρίχνουν ξύλο οι μπάτσοι και μέσα στις δικαστικές αίθουσες, αλλά στην πασοκική χούντα τίποτα πια δεν μας εντυπωσιάζει,

Δεν μπορεί όμως ασυνείδητα να μην κάνουμε συνειρμούς συγκρίνοντας αυτή την δικαστική απόφαση που επεβλήθηκε στα παιδιά που οι δικαστές τα θεώρησαν μέλη της "ΣτΦ", με  την ποινική μεταχείριση που είχαν οι υπεύθυνοι της «Ρικομέξ», του ναυαγίου του «Σαμίνα» κλπ., για να μην μιλήσουμε για Μαντέλη, Τσουκάτο, Χριστοφοράκο και άλλους «ευυπόληπτους» πολίτες.

απο το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

σωπα, μη μιλας...

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τα Συνεταιρακια....

Αν την Πέμπτη δεχθούν την χρεοκοπία, να μην επιστρέψουν την Παρασκευή...

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
   
Αν την Πέμπτη αποφασιστεί η χρεοκοπία της χώρας (επιλεκτική, ήπια, ελεγχόμενη, selective ή όπως διάολο θέλουν να την λένε) να μην επιστρέψουν στην Ελλάδα την Παρασκευή.

Αν την Πέμπτη η Γερμανία επιμείνει στο σχέδιό της, αν η Ελλάδα υποκύψει ξανά, χωρίς να ζητήσει πίσω το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν επιτρέψει την εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων, να μην διανοηθούν να επιστρέψουν με την χρεοκοπία στις αποσκευές τους.

Οτιδήποτε αποφασιστεί στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της προσεχούς Πέμπτης, που ουσιαστικά συνεκλήθη με το στανιό και με την Γερμανία να παραμένει εξαιρετικά απρόθυμη, θα καθορίσει απολύτως την πορεία της χώρας για περισσότερες από μία γενιές.

Οφείλουν τώρα, σήμερα, χθες να...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μήνυση κατατέθηκε εχθές Δευτέρα 18.7.2011 στην Εισαγγελία Αθηνών συλλογικά από 126 πολίτες και 150 μάρτυρες σε σχέση με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων και των μεγάλων, μαζικών διαδηλώσεων τις 15,28,29/6/2011 στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους και περιοχές, για την χρήση απρόκλητης, δολοφονικής βίας και τη ρίψη χημικών, εκρηκτικών και λοιπών όπλων (πέτρες, ξύλα, μάρμαρα κ.α.) που συστηματικά, οργανωμένα και αδιάκοπα και χρησιμποίησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, κορυφώνοντας σε ένταση και έκταση το πογκρόμ που πραγματοποιήθηκε την 29/6/2011.

Η πιο πάνω μήνυση στρέφεται κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, των Εισαγγελικών Λειτουργών που τελούσαν σε Υπηρεσία στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ελ. Οικονόμου, του Προϊσταμένου και των μελών του Τμήματος Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης, του Προϊσταμένου και των μελών της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, των αστυνομικών των διμοιριών των ΥΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ που τελούσαν σε Υπηρεσία κατά τις ημερομηνίες 15,28,29/6/2011 καθ’ όλη τη διάρκεια των γενικών απεργιών και μαζικών διαδηλώσεων στην Πλατεία Συντάγματος, των πέριξ αυτής πέραν αλλά και μακράν της Πλατείας δρόμων και περιοχών και κατά παντός υπευθύνου που έδωσε εντολή για τις πράξεις που περιγράφονται στη μήνυση ή που με οποιονδήποτε τρόπο συνέδραμε τους ανωτέρω δράστες.

Οι 126 πολίτες – μηνυτές, άνθρωποι κάθε ηλικίας - θύματα της αστυνομικής και κρατικής αυθαιρεσίας και καταστολής, προσήλθαν το πρωί της χθεσινής μέρας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και σε μια μεγαλειώδη συνάντηση που έγινε σε άδεια αίθουσα δικαστηρίου, υπό τύπον αυτοοργάνωσης, συζήτησαν για την διαδικασία της υποβολής της μήνυσής τους, ενημερώθηκαν σχετικά από τους δικηγόρους - μέλη της ομάδας νομικής υποστήριξης Συντάγματος, οι οποίοι είναι και μηνυτές και συνέταξαν τη μήνυση και στη συνέχεια προσήλθαν στην Γραμματεία της Εισαγγελίας του κτηρίου 16 για την κατάθεση της.
Μέχρι και σήμερα τέτοιες μηνύσεις από θύματα αστυνομικής και κρατικής καταστολής απορρπτονται, κατόπιν μεροληπτικής διερεύνησης, με το πρόσχημα ότι οι δράστες δεν μπορούν να εντοπιστούν, παρόλο που είναι κρατικοί λειτουργοί. Με την κίνησή μας αυτοί ελπίζουμε αυτή τη φορά, μετά την παγκόσμια κατακραυγή για την κρατική καταστολή των 15,28,29/6/2011, οι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί να διερευνήσουν τις καταγγελίες μας με αμεροληψία, ώστε οι υπεύθυνοι και υπαίτιοι των καταγγελλομμένων πράξεων επιτέλους να τιμωρηθούν!

Γεμισαμε πρακτορες....

Ιουλιος 2011
Ο μηνας των πρακτορων

Ανοιγεις την τηλεοραση και βλεπεις μια μεγαλη παρτουζα απο πρακτορες..

Πρακτορες με τα πρασινα που φυλανε τα αφεντικα τους ...αυτοι ειναι παλια ιστορια

Πρακτορες της αμερικανας, που φυλανε την ιδια, που φυλαει τους πρακτορες με τα πρασινα, που φυλανε τα αφεντικα τους...

Πρακτορες του Παπουτση που φυλανε τους πρακτορες της αμερικανας, που φυλανε την ιδια, που φυλαει τους πρακτορες με τα πρασινα, που φυλανε τα αφεντικα τους...

Και μεσα σε ολη αυτη την πρακτοροπαρτουζα νασου και ο πιο γλυωδης και δουλοπρεπης πρακτορας να κατακεραυνωνει απεργους που εμποδιζουν λιγα ευρουλακια να κυλησουν στη δικια του τσεπη.

Τουριστικο πρακτορα θελει να τον λενε, και ειναι ετοιμος για το καλο της πατριδας ακομα και κωλο να δωσει στον "αγιο τουριστα" που κραταει στα χερια του την τυχη της Ελλαδας.

IOYNΗΣ του 11...Πως λεμε ΜΑΗΣ του 68....ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!


http://oramiden.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html

Ισραηλινά σκάφη περικύκλωσαν το Dignite

απο το tvxs
 Τέσσερα πλοία του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού προσέγγισαν νωρίτερα σήμερα το γαλλικό σκάφος Dignite του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 50 μιλίων από τη Λωρίδα της Γάζας. Το Dignite είχε ξεκινήσει το πρωί από διεθνή χωρικά ύδατα, κοντά στο Πορτ Σαΐντ της Αιγύπτου, το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού του για να σπάσει τον παράνομο ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Haaretz (δημοσιογράφος της οποίας επιβαίνει στο σκάφος), το ισραηλινό ναυτικό ήρθε σε επαφή με το Dignite και ζήτησε από τους επιβάτες του να δηλώσουν ποιοι είναι και αν μεταφέρουν όπλα. Ο Βαγγέλης Πισσίας, από την Πρωτοβουλία Ένα Καράβι για τη Γάζα, απάντησε στις ερωτήσεις, δήλωσε ότι δεν μεταφέρουν όπλα και ότι ο προορισμός του σκάφους είναι η Γάζα.

"ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ..." ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕΜΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Αγαπητέ Χρήστο....
θέλω να σου πω πολλά αυτόν τον καιρό, αλλά τελικά αποφάσισα να σου γράψω γράμμα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά από την εποχή της Πλειστοκαίνου, ήτοι από τον καιρό που ήμουν ρεπόρτερ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της Πανεπιστημίου κι εσύ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στον όροφο κάτω από μάς.

Η μνήμη, λένε οι νευροεπιστήμονες είναι κάτι σαν βίντεο ροής, που ''φορτώνεται'' με γεγονότα, εικόνες, πρόσωπα και σκέψεις. Όταν ενεργοποιείς μια ανάμνηση, ενεργοποιείς συγχρόνως και κάποια απ αυτά που συνέβαιναν γύρω απ αυτήν, την ώρα που σχηματιζόταν..

Σε θυμάμαι λοιπόν, να μας επισκέπτεσαι συχνά στα γραφεία μας, παρέα με το Αρκούδο, για να φέρετε κομματικές ανακοινώσεις, καταγγελίες για την κρατική βία και την επάρατη δεξιά, καλέσματα σε διαδηλώσεις για την παιδεία και τα αντιλαικά μέτρα, να παρακαλάς τον Γιομπαζολιά να ''περιποιηθεί'' τα κείμενα κι όταν αυτός έλειπε, τον Μπακουνάκη, την Νταιλιάνα, τη Μαυρογένη, την Παγώνη, εμένα..

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στειλτε τους "ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ" στο ποδι σας......

Οταν οι Καμπουρακηδες, Οικονομεες, Στραβελακηδες καταφερνουν να αποτρεψουν τον περαιτερω αποκλεισμο λιμανιων και αεροδρομιων απο τους ταξιτζηδες, χωρις ουτε μια κουβεντα απο το στομα του εξαφανισμενου υπουργου, ε τοτε το πειραμα εχει πετυχει.

Και απο αυριο ολοι οι υπουργοι μπορειτε να ετοιμαζεστε για διακοπες.
Τι κι αν υπαρχουν αθλια νομοσχεδια που εχετε να περασετε...
Υπαρχουν πιο αθλιοι απο σας που μπορειτε να αφησετε στο ποδι σας. Και το απεδειξαν στη σημερινη μαχη που εδωσαν με τους ταριφες.

Καντε τους και μια εξουσιοδοτηση να πηγαινουν οποτε χρειαζεται να ψηφιζουν για παρτη σας και απολαυστε το καλοκαιρι σας.

Πιστεψτε δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα.
Πουλημενοι εσεις, πουλημενοι κι αυτοι. Αλητες εσεις, αληταραδες κι αυτοι
.Αλλωστε εχετε και τα ιδια αφεντικα, μην το ξεχνατε.

Τα φερεφωνα σας σημερα απεδειξαν ποσο περηφανοι θα πρεπει να ειστε γι αυτους.

Υπουργοι, υφυπουργοι...ελευθεροι!!!

Καμπουρακης, Οικονομεας και ολος ο συρφετος ...στις θεσεις σας!!!!

ΙΣΩΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ....

Από τη στιγμή που άρχισε το θρίλερ «Ελλάδα-ελεύθερη πτώση» παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο την απέχθεια που υπάρχει μεταξύ κυβερνώντων και λαού αλλού την απαξίωση ίσως και απέχθεια σε πολλές περιπτώσεις κατηγοριών πολιτών μεταξύ τους.

Παλιότερα πίστευα πως το πρώτο βραβείο αγανάκτησης πολιτών έναντι συγκεκριμένου κλάδου παίρνουν γιατροί και δικηγόροι. Μέσα στο γενικό χαμό όμως φαίνεται πως την έχουν σκαπουλάρει από τη πρώτη θέση. Θες γιατί χιλιάδες κόσμος τρέχει στα δικηγορικά γραφεία για να σώσει σπίτια και περιουσίες από τα τραπεζικά θηρία, θες γιατί οι ασθένειες αυξάνονται ταχύτατα λόγω του θεού άγχους που τρώει τα συκώτια, μάλλον οι δυο ευγενείς κατηγορίες προς το παρόν είναι μεν υπό εξέταση αλλά και χρήσιμες (το μαζεύει δηλαδή ακόμα ο φουκαράς το κομπόδεμα για το φακελάκι του γιατρού και του δικηγόρου)

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι απεργίες - αγρότες και φορτηγατζήδες και μέσα μαζικής μεταφοράς-  κι εκεί άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες «έντονες» κορώνες για να μη πω εντελώς λαϊκά «γαμοσταυρίδια» για βαρόνους, κλίκες, λαμόγια, κλπ κλπ.