Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα τα επώνυμα καλόπαιδα που ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ. Το νομοσχέδιο της τεχνητής υπερχρέωσης Όλων.


 


 Ο ΕΝΦΙΑ ο νόμος φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας δεν είναι απλά ένας φόρος , είναι μία πολιτική απόφαση τεχνητής υπερχρέωσης πολιτών και ιδρυμάτων(πχ Πανεπιστήμια, ακίνητη περιουσία ασφαλιστικών Ταμείων κλπ)) που πρέπει να εξοντωθούν οικονομικά και να υποτιμηθούν ανελέητα.
 
Η μαζική οικονομική υποτίμηση είναι το πρωτεύον ζητούμενο. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα τέτοιο εργαλείο πολιτικής και οικονομικής εξόντωσης, άμεσης και μαζικής κλίμακας εκει που τους ενδιαφέρει, στους πολίτες και σε κοίνα τα ιδρύματα κλπ που δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω απο of shore εταιρείες και παρασιστισμούς.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Άκου να δεις τι θα κάνουμε....



Άκου να δεις τι θα κάνουμε.
Θα βγούμε έξω εγώ κι εσύ
κι αν αυτός ο κόσμος δε θέλει ν’ αλλάξει
θα τον καταστρέψουμε.

Θα εκδικηθούμε για όλα τα όπλα
που ακούμπησαν στους κροτάφους αθώων γυναικών.
Για όλα τα παιδιά που σάπισαν στα κελιά
γιατί είχαν άντερα κι ονειρεύτηκαν.
Για όλες τις νοικοκυρές
που έκαναν τις πρώτες και τις τελευταίες τους ρυτίδες
μπροστά στην τηλεόραση.
Για κείνον τον πιτσιρικά
που κρύβει το μυστικό του κόσμου στα μάτια του
κι είδε τους μπάτσους να σκοτώνουν τον πατέρα του.
Θα εκδικηθούμε για τις ζωές μας
που έγιναν παιχνίδια στα χέρια άψυχων ηλιθίων.

Θα εκδικηθούμε τους τράγους βιαστές
και τις υστερικές γριές που εξαργυρώνουν τη μιζέρια τους.
Τους φαύλους δικαστές και τα κοράκια και τους εκφωνητές
και τους μπάτσους και τους καραβανάδες
και τους γραβατωμένους δολοφόνους
και τους χουντικούς κωλόγερους.

Θα τους εκδικηθούμε όλους.
Αυτόν τον τρόμο στα μάτια τους
τον οφείλουμε στον πιτσιρικά
που κρύβει το μυστικό του κόσμου στα μάτια του.
Αυτό είναι το μυστικό του κόσμου.
Θα τα αφανίσουμε όλα και θα αφανιστούμε κι εμείς,
άθλιοι ξενιστές στο σώμα της Γης.

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να σου πω
και δεν προλαβαίνουμε.

Ντύσου.


 Αναρχοποιητής

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Αυξάνονται και πληθύνονται» οι καθαρίστριες που καλούνται στη ΓΑΔΑ


Ενώ αρχικά είχαν κληθεί να καταθέσουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τρεις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών για κατηγορίες που τις βαρύνουν από τις 10 Ιουλίου, όταν είχαν συγκρουστεί με αστυνομικούς, τελικά αύριο (Τετάρτη, 17.00) θα απολογηθούν ακόμη δύο.


«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο αγώνας των καθαριστριών θα νικήσει», αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Απολυμένων Καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή την κλήση σε απολογία ακόμη δύο (συν τις αρχικά τρεις) καθαριστριών για τα αδικήματα της «εξύβρισης κατά συρροή», της «διατάραξης οικιακής ειρήνης σε δημόσιο χώρο από κοινού» και των «σωματικών βλαβών κατά αστυνομικού οργάνου».

Όπως υποστηρίζουν, «πρόκειται για εκδικητικές διώξεις που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες καθώς δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στη ΓΑΔΑ καλούνται να απολογηθούν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής».

Παράλληλα, καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη ΓΑΔΑ.

efsyn.gr

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο κι όμως αληθινό... Η υπουργός δικαιοσύνης του Ισραήλ καταστρέφει ιδιοχείρως, πανό αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Η κυρία της φωτογραφίας και ο συνοδός της, επιχείρησαν στις 3 Σεπτέμβρη, να σκίσουν το πανό στην είσοδο της μαρίνας, αλλά έγιναν αντιληπτοί από θαμώνες παρακείμενης καφετέριας... και ακόμα τρέχουν. Να ξέρουν ότι το πανό θα το ξαναφτιάξουμε ακόμα μεγαλύτερο. Και δεν θα σταματήσουμε αν δεν δούμε τη Παλαιστίνη ελεύθερη από το κράτος-χωροφύλακα της περιοχής. 

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η αλληλεγγύη μιας «τρομοκράτισσας»





Για τις «ανώνυμες» κρατούμενες (όπως οι οροθετικές γυναίκες που διαπομπεύθηκαν) επέλεξε να μιλήσει η κατηγορούμενη για ένταξη στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Στέλλα Αντωνίου, κατά την απολογία-πολιτική δήλωσή της στην τρίτη δίκη, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει σήμερα η «Εφ.Συν.».



Της Αντας Ψαρρά

Στη σκιά της επικαιρότητας ξανάρχισε στις 28/8 η τρίτη κατά σειρά δίκη με τους 19 κατηγορουμένους για ένταξη στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, από τους οποίους οι 9 έχουν δηλώσει μέλη της οργάνωσης, ενώ οι υπόλοιποι δηλώνουν αναρχικοί αγωνιστές. Η δίκη ξεκίνησε στις 8/10/2012 και βαίνει προς το τέλος της, μετά τις απολογίες-πολιτικές δηλώσεις κατηγορουμένων στις 28/8/2014.