Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Χρήστος Παπουτσής: Ο μεγάλος Ενοχος!

Μοιραίος άνθρωπος για την κυβέρνηση ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ,έβαψε με αίμα την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου,έχοντας την ευθύνη της εντολής για την εγκληματική επίθεση της ομάδας ΔΕΛΤΑ κατά της τραυματισμένης στο κεφάλι διαδηλώτριας.Αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα κατά των αστυνομικών πρίν εκπνεύσει το αυτόφωρο;
Σε μοιράιο άνθρωπο για την κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου αναδεικνύεται ο υπουργός προστασίας του πολίτη Χρήστος Παπουτσής.Ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ έχει την άμεση ευθύνη για την εντολή η οποία δόθηκε στην ομάδα ΔΕΛΤΑ να πραγματοποιήσει την εγκληματική απρόκλητη επίθεση κατά των διαδηλωτών μετά το τέλος της χθεσινής πορείας κατά της τρόικας και του μνημονίου,έξω από το Πολυτεχνείο.

Είναι γνωστό από χθές βράδυ ότι διαδηλώτρια τραυματίστηκε με γκλόπς από αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ, κατά τη διάρκεια της επίθεσης αυτής, με αποτέλεσμα να φέρει βαρειά τραύματα στο κεφάλι και να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει εκδόσει μέχρι στιγμής καμμία ανακοίνωση για την επίθεση αυτή και τον βαρύ τραυματισμό της νεαρής διαδηλώτριας , ενώ από το πρωί διαρρέονται πληροφορίες περί πιθανού τραυματισμού της από ..πέτρα η πτώση στο οδόστρωμα..
Σύμφωνα με πληροφορίες, Ο Εισαγγελέας ο οποίος επισκεύτηκε για δεύτερη φορά σήμερα το πρωί το άτυχο θύμα της αστυνομικής βίας στο Νοσοκομείο, έλαβε καταθέσεις από παρευρισκόμενους αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι φέρονται να επιβεβαιώνουν τα γεγονότα, όπως ήδη έχουν περιγραφεί από το stopcartel.

Με βάση αυτά καθώς και άλλα αντικειμενικά στοιχεία τα οποία υπάρχουν,το ερώτημα είναι αν ο Εισαγγελέας θα ασκήσει άμεσα ποινική δίωξη κατά των αστυνομικών που φέρονται να έχουν επιτεθεί και τραυματίσει βαρειά τη νεαρή γυναίκα και μάλιστα πρίν εκπνεύσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Σημειώνεται η ένοχη σιωπή,πλήν της αστυνομίας,του αρμόδιου υπουργού Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος με τον τρόπο αυτό εκθέτει σοβαρά το σύνολο της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό σε κρίσιμες από κάθε άποψη ώρες..

Τό Βίντεο απο τη διαδήλωση και την απρόκλητη επίθεση της ΔΕΛΤΑ κατά των διαδηλωτών στο
http://www.youtube.com/watch?v=5tKS1o2ivv8
απο το stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου