Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Αποχαιρετισμός στον Ούγκο Τσάβες από τον Λαϊκό Στρατό στα βουνά της Κολομβίας(FARC-EP)

ChavezBanderaFARC
Hasta siempre, Comandante Hugo Chávez
cabe

Ανακοίνωση των FARC-EP

Βουνά της Κολομβίας, 5 Μάρτη 2013

Πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του κομαντάντε Ούγκο Τσάβες στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Καράκας, την Τρίτη 5 Μάρτη στις 4 .25 μ.μ. ,με την επίσημη δημόσια ανακοίνωση της κυβέρνησης της Βενεζουέλας από τον σύντροφο αντιπρόεδρο Nicolás Maduro Moro.

Η ανησυχία  που μας προκαλεί αυτή η μοιραία είδηση ​​δεν μας εμποδίζει να ανοίξουμε την αδελφική μας αγκαλιά και να προσφέρουμε  την αλληλεγγύη μας στην οδύνη που ζει ο λαός της Βενεζουέλας, οι νόμιμες αρχές και η οικογένεια του μεγάλου ηγέτη. Εμείς από τα βουνά της Κολομβίας θα τους συνοδεύουμε και θα τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική  νίκη της όμορφης Μπολιβαριανής επανάστασης.

Ο Ούγκο Τσάβες κατέχει ήδη μια τιμητική θέση στην ιστορία της Βενεζουέλας, δίπλα στο Simon Bolivar και τον Ezequiel Zamora, φωτίζοντας το δρόμο για την ανεξαρτησία, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη για τη χώρα του, τη Λατινική Αμερική, την Καραϊβική και όλους τους καταπιεσμένους λαούς του κόσμου. Οι ιδέες του και το έργο του αποτελούν μέρος του μεγάλου οπλοστασίου όλων των λαών που αγωνίζονται για την ελευθερία.

Ζήτω η μνήμη και το αιώνιο παράδειγμα του Ούγκο Τσάβες Φρίας!
Θα ζήσουμε και θα νικήσουμε !

Η Γραμματεία των Επαναστατικών Ένοπλων Δυνάμεων της Κολομβίας
Λαϊκός Στρατός (FARC-EP)
Βουνά της Κολομβίας, 5 Μάρτη 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου