Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΚ :Εμφυλιακού τύπου παραλήρημα Καρατζαφέρη

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η επίθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη στην αριστερά, καθώς μιλώντας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ, απέδωσε ουσιαστικά την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας στην αριστερά και τους κομμουνιστές.
Παραληρώντας, προχώρησε σε εμετικές δηλώσεις, αναφέροντας ότι “αυτοί που κερδίσαμε στα πεδία των μαχών, στη συνέχεια κυβέρνησαν τη χώρα”.

Μάλιστα τόνισε ότι με την ανοχή των νικητών του εμφυλίου, που κυβερνούσαν τη χώρα, δηλαδή της Δεξιάς και του Κέντρου, επικράτησε κομμουνιστική αντίληψη στη διακυβέρνηση της χωρας.
Επανέλαβε μάλιστα τις δηλώσεις Λοβέρδου για “την κομμουνιστική αντίληψη της διακυβέρνησης του κράτους”.
Ο κ.Καρατζαφέρης έριξε τις ευθύνες της κρίσης στους συνδικαλιστές και στα προνόμια που απολαμβάνουν, κάνοντας λόγο για εκβιασμό των κυβερνήσεων.

“Οι συνδικαλιστες είναι οι φυσικοί ηγέτες” δήλωσε, και συνέχισε λέγοντας ότι “εργατοπατερες με κομμουνιστική αντίληψη πραγμάτων εκβίαζαν κυβερνήσεις και έπαιρναν προνόμια.
Προνόμια που τα έδιναν με δάνεια και αυτά πληρώνουμε τώρα”.Τέλος για ακόμη μια φορά έκανε λόγο για ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
Παράλληλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στους δημοσίους υπαλλήλους και τόνισε ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα διαθέσει δημόσιους υπαλλήλους δωρεάν σε επιχειρηματίες για "να τους αξιοποιήσει", ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πιθανόν κάποιοι να πρέπει να αξιοποιηθούν και σε αγροτικές εργασίες, καθώς οι μετανάστες που κάνουν τώρα αυτές τις δουλειές θα έχουν απελαθεί.


http://www.alterthess.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου