Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ότι πιο στημένο και άθλιο έχει παιχτεί στο MEGA τα τελευταία 24ωρα…


Ότι πιο στημένο και άθλιο έχει παιχτεί στο MEGA τα τελευταία 24ωρα. Μια «τυχαία» κάτοικος της περιοχής ονόματι Ελένη Παπαδοπούλου καταγγέλλει τις «αθλιότητες» της κατάληψης στη Βίλλα Αμαλίας.
Αυτή η «τυχαία» κάτοικος είναι μέλος κάποιας υποτιθέμενης «επιτροπής κατοίκων της πλ. Βικτωρίας» και τυχαίνει να πρωταγωνιστεί πάντα σε ξενοφοβικά ρεπορτάζ της «Καθημερινής» αναλαμβάνοντας το ρόλο του κάτοικου-χειροκροτητή της πολιτικής των ρατσιστικών πογκρόμ του Δένδια κατά τωνμεταναστών (πχ: http://bit.ly/115jhCn).



Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι ο uploader αυτού του βίντεο στο youtube, “PETRIDISGEORGE”, ο οποίος ανεβάζει κατά κόρον βιντεάκια όπου πρωταγωνιστούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής (βλ. http://bit.ly/115k0mN), τιτλοφόρησε στην αρχή το βίντεο αυτό ως “ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ vs ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” (βλ. screenshot: http://bit.ly/RA4v2h ή βλ. google: http://bit.ly/ZbWNdp). Αργότερα άλλαξε τον τίτλο σε “Ολη η Αλήθεια απο Κάτοικο Αθήνας για ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ”. Δηλαδή το “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” μετατράπηκε σε “Κάτοικο Αθήνας”.
Θυμηθείτε πάντως ότι μια τέτοια «τυχαία» αγανακτισμένη κάτοικος σαν την Ελένη Παπαδοπούλου, που πρωταγωνιστούσε διαρκώς σε σχετικές εκπομπές και ρεπορτάζ όλων των καναλιών, ήταν και η υπόδικος Θέμις Σκορδέλη, που αργότερα, «όλως τυχαίως», κατέβηκε δύο φορές υποψήφια βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.
 
 
seisaxthia  μεσω ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ



2 σχόλια:

  1. Κανάλια σε διατεταγμένη κρατική υπηρεσία σε αγαστή συνεργασία με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ....!
    Εμετός....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα!
    Καραστημένη η "αγανακτισμένη" κάτοικος! Αντε και βουλευτίνα των χρυσαύγουλων ρε όργιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή