Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Όταν τα γκλομπ των μπάτσων συμπληρώνουν τα μαχαίρια των φασιστών


12 Αυγούστου 2012: πέντε έλληνες φασίστες με μηχανάκια σφαγιάζουν τα ξημερώματα με μαχαίρια νεαρό μετανάστη από το Μαρόκο στην οδό Αναξαγόρα, στην Ομόνοια, στο αστυνομοκρατούμενο κέντρο της Αθήνας. Το όνομά του δεν ανακοινώθηκε ποτέ.
17 Ιανουαρίου 2013: δύο έλληνες νεοναζί σφαγιάζουν στις 3.30 το πρωί τον εικοσιεξάχρονο Σαχτζάτ Λουκμάν από το Πακιστάν στην οδό Τριών Ιεραρχών, στα Πετράλωνα, ενώ εκείνος έρχεται με το ποδήλατό του για να δουλέψει στην τοπική λαϊκή.
1 Φεβρουαρίου 2013: γύρω στις 20.30, δημοτόμπατσοι καταδιώκουν μετανάστες μικροπωλητές που βρίσκονται στο Θησείο, πάνω από το σταθμό του ΗΣΑΠ. Εγκλωβίζουν τον τριανταοχτάχρονο Μπαμπακάρ Ντιάε από τη Σενεγάλη, ο οποίος πέφτει από ύψος εφτά μέτρων στις γραμμές του τρένου και πεθαίνει ακαριαία.
Είναι οι τρεις τελευταίες δολοφονίες μεταναστών και γι’ αυτές την ευθύνη δε φέρουν μόνο τα κρατικά και τα φασιστικά αποβράσματα που τις διέπραξαν, αλλά όλοι αυτοί που χρόνια τώρα τις σχεδιάζουν και τις νομιμοποιούν:  το κράτος, το παρακράτος, η χρυσή αυγή, οι φασιστικές συνιστώσες της κυβέρνησης, τα σκατόψυχα αφεντικά, τα ανθρωποφάγα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι φασίστες «νοικοκυραίοι» και τα υποχείριά τους, οι υπαλληλίσκοι ρατσιστές εισαγγελείς και ανακριτές που δεν «παραπέμπουν» τους δράστες ως αυτό που είναι: φασίστες μαχαιροβγάλτες και μπάτσοι δολοφόνοι.   
Τον Σαχτζάτ και τον Μπαμπακάρ τους δολοφόνησαν αφού πρώτα τους έπνιξαν στα νερά του Αιγαίου, τους πυροβόλησαν στον Έβρο, τους βασάνισαν στο τμήμα του αγίου παντελεήμονα, τους τσάκισαν στο ξύλο στη Σαλαμίνα και τη Μανωλάδα, τους εξευτέλισαν στην Πέτρου Ράλλη, τους έφτυσαν στα λεωφορεία, τις πλατείες και τους τηλεοπτικούς δέκτες.
Εκατοντάδες είναι οι Σαχτζάτ και οι Μπαμπακάρ που γλύτωσαν από το θάνατο στις 800 δημόσια καταγραμμένες ρατσιστικές επιθέσεις με γυμνά χέρια, ρόπαλα, μαχαίρια και σιδερόβεργες μόνο τον τελευταίο χρόνο, στις δύο δηλαδή φασιστικές επιθέσεις την ημέρα, δεκάδες οι πνιγμένοι χωρίς όνομα και συχνά χωρίς σώμα στα νερά της χώρας .
Αν πραγματικά δε διαχωρίζουμε τους αγωνιστές της ζωής σε ντόπιους και ξένους, τότε η απάντησή μας στις κρατικές και φασιστικές δολοφονίες θα πρέπει να είναι ανάλογη με όσα έχουμε πει και έχουμε πράξει στους καθημερινούς μας αγώνες ενάντια στον κρατικό-παρακρατικό φασισμό.
ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ
«Ντόπιοι» και μετανάστες μαζί αύριο Κυριακή 3/2, στις 13.00, στη μικροφωνική αντιπληροφόρησης στο σημείο της δολοφονίας, στο σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου.
συγκάτοικοι απ’ όλο τον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου