Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Oι εντιμοτατοι φιλοι του...


Η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα εδωσαν ραντεβου το απογευμα της Πεμπτης στη Μεγαλη Βρετανια για να τιμησουν τον ΜEGAλο αβανταδορο τους που παρουσιασε το βιβλιο του με τιτλο «Ο ψυχρός εμφύλιος».
Και ποιος δεν ηταν εκει..απο τον Στουρναρα και τον Μητσοτακη μεχρι τον Κουβελη και την Δαμανακη.Ολος ο ανθος του πολιτικου υποκοσμου.

Ν.Μπακογιάννη Γ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Παπαθανασίου, Ν. Δένδιας, Μ. Βορίδης, Κ. Χατζηδάκης, Α. Ψυχάρης, Φ. Πάλλη-Πετραλιά, Ζ. Μακρή, Μ. Ανδρουλάκης, Μ. Χρυσοχοίδης, Α. Λοβέρδος, Π. Κουκουλόπουλος, Χ. Πρωτόπαππας, Φ. Σαχινίδης, Κ. Λαλιώτης, Μ. Ρεπούση, Σ. Λυκούδης, Άννα Νταλάρα, Π. Παναγιώτου, Α. Λυκουρέζος, Ν. Καραμούζης. ηταν μερικοι απο τους επιτιμους καλεσμενους.  Πραγματικη εθνικη ελλαδος  ταγματασφαλιτων.

Γαμω την καταντια μας.Αυτοι να κυκλοφορουν ανενοχλητοι κι εμεις κλεισμενοι στα σπιτια μας περιμενοντας καθε Παναγοπουλο να αποφασισει ποτε θα βολταρουμε για ακομη μια φορα μεγενθυνοντας την ξεφτιλα μας.


2 σχόλια:

  1. Και μόνο που τους είδα ένιωσα ΑΣΧΗΜΑ... Τι να σχολιάσω, σώθηκαν τα λόγια, έχουν ακούσει και διαβάσει τα πάντα.. Εμείς? στην Νιρβάνα μας,σε μια νιρβάνα άρρωστη ύποπτη.. και νομίζω < Αλίμονο> πως δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον τίποτα.
    Την Καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή