Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Υποστηρίξτε τους Παλαιστίνιους παραγωγούς – εξαγωγείς από τη Γάζα

logo for mailing to listΜπορείτε να συμμετάσχετε στο ταξίδι για την άρση του αποκλεισμού  αγοράζοντας παλαιστινιακά εξαγώγιμα αγαθά από τη Γάζα .

Τώρα που η ανακαίνιση της κιβωτού της Γάζας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί , η προσοχή μας στρέφεται προς τη συλλογή παραγγελιών εισαγωγής παλαιστινιακών προϊόντων που μεταφερθούν με την Κιβωτό της  Γάζας σπάζοντας τον αποκλεισμό.  Με την αγορά των παλαιστινιακών προϊόντων από τη Γάζα , οι αγοραστές σε όλο τον κόσμο θα φέρουν την προσοχή του κόσμου στον αποκλεισμό , ενώ παράλληλα θα υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους παραγωγούς στη Γάζα .


Σύμφωνα με την  ΜΚΟ Gisha , η οποία παρακολουθεί την πρόσβαση προς και από τη Γάζα, οι εξαγωγές αγαθών από τη Λωρίδα της Γάζας "είναι ακόμη σε μόλις δύο τοις εκατό των προ του 2007 επίπεδών τους."  Αυτό συμβαίνει "λόγω της συνεχιζόμενης απαγόρευσης των εμπορικών συναλλαγών , από τη Γάζα προς το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη" .  Η ευρεία απαγόρευση των εξαγωγών στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη , οι οποίες μέχρι το 2007 αντιπροσώπευαν το 85 % της αγοράς για τους παραγωγούς της Γάζας, περιορίζει οποιαδήποτε πραγματική οικονομική ανάπτυξη στη Λωρίδα της Γάζας .



Γι' αυτό το λόγο η Κιβωτός της Γάζας έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα εμπορική οδό διαφυγής από το μοναδικό λιμάνι της Μεσογείου που είναι κλειστό στη διεθνή ναυτιλία , να ανοίξει νέες αγορές για τα παλαιστινιακά προϊόντα – αγορές που δεν εξαρτώνται από τα ελεγχόμενα από το Ισραήλ περάσματα.

Η οργάνωσή μας είναι σε θέση να προσφέρει μια μικρή συλλογή των πολλών δυνατοτήτων της παλαιστινιακής οικονομίας στη Γάζα.  Για να δείτε τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της Κιβωτού της Γάζας και τους όρους πώλησης, πηγαίνετε εδώ . Για περισσότερες πληροφορίες , έντυπα παραγγελίας και τις λεπτομέρειες πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο office@shiptogaza.gr

Τα ταξίδια που γίνονται για να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας ενέχουν κινδύνους  και αγοράζοντας εξαγώγιμα προϊόντα για να μεταφέρει η Κιβωτός της Γάζας , εσείς ή η οργάνωσή σας μοιράζεστε  μέρος αυτών των κινδύνων . Αν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε τα προϊόντα που αγοράζετε , μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το μήνυμα της ελπίδας που στέλνετε με την αγορά των προϊόντων, στους πολιορκούμενους Παλαιστίνιους της Λωρίδας της Γάζας, θα  ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα .

Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να στηρίξουμε την ελπίδα που έχουν  οι Παλαιστίνιοι για μια ανεξάρτητη οικονομία .

Μπορείτε επίσης να συμβάλλετε στη στήριξη της Κιβωτού της Γάζας :


  •     διοργανώνοντας μια εκδήλωση στην  κοινότητα σας ( επικοινωνήστε μαζί μας στο office@shiptogaza.gr )
  •     συνεισφέροντας άμεσα στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης της Κιβωτού της Γάζας (δείτε εδώ)
  •     στηρίζοντας με υπογραφές και ζητώντας από  οργανώσεις να υπογράψουν (δείτε εδώ)
  •  
  • Σας ευχαριστούμε !

    αναδημοσίευση από

    Gaza s Ark

     omniatv.com

    1 σχόλιο: