Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΜΑΤ με χημικα και κροτου λαμψης τις πρωτες πρωινες ωρες στο Βυρωνα - Καραγκιοζιλίκια της ΕΛ.ΑΣ με μάνικα νερού έξω από το ΑΤ...ΒΙΝΤΕΟ

 Επίθεση της αστυνομίας κατά αφισοκολλητών στο Βύρωνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 15 Μαίου και 6 προσαγωγές. Παρά το προχωρημένο της ώρας, λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα περίπου 50 σύντροφοι/ισσες συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων. Μην περιμένοντας αντανακλαστικά αλληλεγγύης, καθώς το γεγονός συνέβη σε γειτονιά και λόγω της ώρας, οι μπάτσοι αντέδρασαν σε πανικό επιστρατεύοντας ακόμη και μάνικα νερού κατά των συγκεντρωμένων εωσότου φθάσουν διμοιρίες χακί ΜΑΤ, οι οποίες επιτέθηκαν αμέσως με γκλομπς και κρότου-λάμψης μέσα στα στενά του Βύρωνα. Κάποιοι παρέμειναν έξω από το Α/Τ κι όπως έγινε γνωστό οι 6 προσαχθέντες αφέθηκαν λίγο αργότερα ελεύθεροι.



Perseus999

1 σχόλιο:

  1. Και βεβαιως,υπαρχουν σχολια,Αναρχογατουλη μου...και οχι μονο!! Υπαρχουν και χαχανα....γιατι....φυσικα και ανησυχω για τα συντροφια,ομως ο Δημητρακης με την μανικα,αξημερωτα.....σκετο καρτουν,ο ατιμος!! Μπραβο εφευρετικοτητα...δεν του το'χα!! Και που να δεις γλεντια σε δυο-τρεις μερες....."που να σε τρεξω αητε μου!!"Και αυτον με την μανικα,και τον αλλο τον υπερβαρο.....και τον παραλλο ...το ομορφοπαιδο καλε ...με το τσεκουρι....!! Οσο για "την τσιριδα την περπατητη" ..αυτον αστον στην γυναικα του.....ειναι αρκετη τιμωρια,πιστεψε με!! Αντε,οσο για σενα...χθες το βραδυ,με εκανες και βουρκωσα με τον στιχο του Χικμετ,σημερα με κανεις και γελω με "τις κροτου-λαμψης"...να εχεις παντα υγεια!Ολοι μας! Και υπομονη και ηθος.....εδω θα ειναι η ανατροπη! Και οχι στα αφεντικα!!Εγω,δεν θα τους ψηφισω ουτε τους μεν ουτε τους δε! Ειμαι μεγαλη σε ηλικια για να ψαχνω σωτηρες.Ψαχνω τα παιδια μου,σκορπισμενα στην Ευρωπη...και μια σταλα ΗΘΟΣ.....διαολε!! Τετοια ψαχνω......Η Θ Ο Σ!!!!! Αυθορμητο το σχολιο...αν δεν θελεις μην το εμφανισεις...εξ'αλλου με τιμησες πολλες φορες. Τωρα για τους υπολοιπους...τα δουλικα ,της πισω της αυλης.....εχει ο καιρος γυρισματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή