Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα τα επώνυμα καλόπαιδα που ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ. Το νομοσχέδιο της τεχνητής υπερχρέωσης Όλων.


 


 Ο ΕΝΦΙΑ ο νόμος φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας δεν είναι απλά ένας φόρος , είναι μία πολιτική απόφαση τεχνητής υπερχρέωσης πολιτών και ιδρυμάτων(πχ Πανεπιστήμια, ακίνητη περιουσία ασφαλιστικών Ταμείων κλπ)) που πρέπει να εξοντωθούν οικονομικά και να υποτιμηθούν ανελέητα.
 
Η μαζική οικονομική υποτίμηση είναι το πρωτεύον ζητούμενο. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα τέτοιο εργαλείο πολιτικής και οικονομικής εξόντωσης, άμεσης και μαζικής κλίμακας εκει που τους ενδιαφέρει, στους πολίτες και σε κοίνα τα ιδρύματα κλπ που δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω απο of shore εταιρείες και παρασιστισμούς.

Ξεπατικώνοντας την ειδησιογραφία μαθαίνουμε τα πάντα για όσους διαφώνησαν με την ψήφιση του ΕΝΦΙΑ , αλλά τίποτε για τα καλόπαιδα  που τον ψήφισαν. Μπροστά σε αυτό το κενό 
"ενημέρωσης" , ορθώνουμε το ανάστημα της υπεύθυνης παρουσίας μας και τους ομολογούμε εμείς,  έστω και με ελλείψεις .

Όλα τα ονοματεπώνυμα του Γ΄ Θερινού τμήματος της Βουλής.
Όντως διαπιστώνοντας ότι υπάρχει μία συνομοσιολογική κάλυψη των μετεχόντων στο Γ΄ Θερινό τμήμα της Βουλής που ψήφισε την υπερφορολόγηση των ακινήτων (ΕΝΦΙΑ),  οδηγώντας στην τεχνητή υπερχρέωση εκατομμύρια πολίτες . Μεταφέρουμε τα ονόματα από τα κοινοβουλευτικά  καλόπαιδα  που συμμετέχουν στο Γ΄ Θερινό τμήμα της Βουλής,  έτσι όπως μας τα ρουφιανεύει η επίσημη σελίδα της..  Βουλής.
Δυστυχώς γνωρίζουμε ποιοι βουλευτές των ΠΑΣΟΚ , ΝΔ ανταλλάχτηκαν με άλλα 'ομως  δεν καταφέραμε να γνωρίσουμε τις αλλαγές εκτός από την ανταλλαγή του Σηφουνάκι με κάποιον Ρήγα ή Ρήγο..
Στα εντυπωσιακά της υπόθεσης είναι το παρών των βουλευτών του  ΚΚΕ και βέβαια των αναπληρωματικών του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ του Ψαριανού και του  Οικονόμου που ήταν εκεί έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της υπεύθυνης πολιτικής στάσης ψηφίζοντας “ΝΑΙ” αν  τελικά  τους το επέτρεπαν οι διαφωνούντες.
Καλή θέαση στον όγκο των κοινοβουλευτικών καλόπαιδων του Γ΄ Θερινού τμήματος της Βουλής που στήριξαν τον ΕΝΦΙΑ. Aν σας βρίσκεται  κάνα καλό για το στομάχι, εμετούς κλπ  , θα σας χρειαστεί ..
 
Τα καλόπαιδα της  ΝΔ:

Μητσοτάκη,
Μπακογιάννη, Κούβελου, Θεοδώρα (Ντόρα) (ανταλλάχτηκε με άλλο), Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης,
 Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας ο γιός  του Ψυχάρη. Χατζηδάκης Ιωάννη, 
Κωνσταντίνος (Κωστής),  Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων - Άδωνις(μπουμπούκος), Ιακωβίδου Χρυσοστόμου Παναγιώτα (Τάνια),
Λυκουρέντζος Θεοφάνη Ανδρέας, , Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία,
 Μπασιάκος Αθανασίου Ευάγγελος, Καράμπελας Δημητρίου Ιωάννης,
Κουτσούμπας Βασιλείου Ανδρέας,

Κοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Κεδίκογλου Βασιλείου Συμεών (Σίμος), Μαρκόπουλος Αθανασίου Κωνσταντίνος, Τζαβάρας Γεωργίου Κωνσταντίνος,
Κοντογιάννης Δημητρίου Γεώργιος, Τσαβδαρίδης Γεωργίου Λάζαρος,
Βεσυρόπουλος Φωτίου Απόστολος, Αυγενάκης Κωνσταντίνου Ελευθέριος(ανταλλάχτηκε με άλλο),
Σενετάκης Γεωργίου Μάξιμος(ανταλλάχτηκε με άλλο) , Ιωαννίδης Δημητρίου Ιωάννης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ασημακοπούλου Παναγιώτη Άννα-Μισέλ(ανταλλάχτηκε), Ταλιαδούρος Αθανασίου Σπυρίδων,
Γεωργαντάς Παύλου Γεώργιος, Κόλλιας Ταξιάρχου Κωνσταντίνος, Δαβάκης Παναγιώτη Αθανάσιος, Χαρακόπουλος,  Παντελή Μάξιμος, Βογιατζής Γεωργίου Παύλος,
Μακρή Μιχαήλ Ζωή (Ζέττα),    Σαμπαζιώτης Αθανασίου Δημήτρης,
Αρβανιτόπουλος Παναγιώτη Κωνσταντίνος, Κωνσταντόπουλος Λεωνίδα Γεώργιος(ανταλλάχτηκε με άλλο) ,  Χριστογιάννης Διονυσίου Δημήτριος, Τσουμάνης Αχιλλέα Δημήτριος,
 Κεφαλογιάννης Αχιλλέα Ιωάννης, Στυλιανίδης Στυλιανού Ευριπίδης,
Αραμπατζή Αθανασίου Φωτεινή, Μπριάνης Κωνσταντίνου Δημήτριος ,
 Κωνσταντινίδης Γεωργίου Ευστάθιος, Βολουδάκης Γεωργίου Μανούσος -,
 Σταυρινούδη - Σόδη Αριστείδη Μαρία,     Βιρβιδάκης Επαμεινώνδα Κυριάκος
Τα καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ:
Δήμας Βίκτωρος Πύρρος,    Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος(της κυβερνώσας αριστεράς),
Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος(ανταλλάχτηκε με άλλο), Μωραΐτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ο αγρινιώτης ,
Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος, Κουτσούκος Δημητρίου Γιάννης,
 Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος, Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος(ανταλλάχτηκε με άλλο),
Σαλτούρος Παναγιώτη Δημήτριος.
Τα επώνυμα στοιχειά τα απαλλοτριώσαμε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους από τη σελίδα της Βουλής  . 

Μέχρι τώρα δεν καταφέραμε να διασταυρώσουμε τις αλλαγές που έκαναν παρά μόνο του Σφουνάκι από το ΠΑΣΟΚ που τον αντάλλαξαν με  έναν Ρήγα ή Ρήγο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
 

1 σχόλιο:

  1. Τι σας παραξενεύει στην στάση του ΚΚΕ; Το ΚΚΕ είναι πασιχαρές που οι καπιταλιστές αντιμετωπίζουν την κρίση που δημιούργησαν με κομμουνιστικό τρόπο, δηλ. με δήμευση-κατ'ουσίαν- των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών και με διάλυση της αγοράς. Είναι απολύτως σύμφωνοιμ' αυτά που γίνονται και μη δίνετε σημασία στις αντι-καπιταλιστικές κραυγές τους. Είναι γιά ξεκάρφωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή