Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Επι του πιεστηριου...

Τρύπα από σφαίρα στην ψευδοροφή του δεύτερου ορόφου, καθώς και κάλυκες από σφαίρες, βρήκαν την Κυριακή οι υπάλληλοι των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη... Οι κάλυκες βρέθηκαν στην πίσω πλευρά του κτηρίου που βλέπει στην οδό Μαυρομιχάλη. Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ σπεύδει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

Επισης βασιμες υποψιες για ψηφοδελτιο της Ελιας μεσα σε καλπη.
 Σπευδει επι τοπου η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ....

2 σχόλια:

  1. Οχι....οχι ,με αυτα θυμωνω!! Δεν θελω αλλη τρομοκρατια,ουτε σφαιρες.....ουτε να κινδυνευσουν...ατομα!!! Τωρα...το μονο που με ευχαριστει,και ας μην ειμαι Συριζα,ειναι να βλεπω κατι τυπακια τυπου..Ασημακοπουλου,Βοριδης,Κεδικογλου κ.λ.π
    .....εχουν μια νευρικοτητα....εχουν μια γευση.....λες και εχουν το σκ... στο στομα....συχνοκαταπινουν.....
    Και φυσικα με απασχολει η ανοδος της Χ.Αυγης..και με φαρμακωνει....μα,αι στο διαολο ετσι για μια ανασα βρε αδελφε,και το κυριωτερο....."δειτε πως τα στρογγυλευουν,τα μασανε,ιδρωκοπουν ....." να μην φοβομαστε αδερφια!! Ουτε αυτους,ουτε και τους επομενους,ουτε και κανεναν!! Εμεις εχουμε την δυναμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρακτικά μιλάει ο Κ.Καραμανλής. Και είναι "φαρμακερός"...
    «Πάνε όλες οι πολύ μεγάλες πόλεις της χώρας», έγραψε πριν από λίγο στον λογαριασμό του στο Twitter o Ευάγγελος Αντώναρος.

    Και συμπλήρωσε: «ΧΑΘΗΚΑΝ για τη Νέα Δημοκρατία: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Βόλος».

    Τι σημαίνει το παραπάνω; Οτι ξεκινά η αναζήτηση ευθυνών από την καραμανλική "πτέρυγα" για την ήττα της ΝΔ στις ευρωεκλογές (πρώτη φορά αριστερό κόμμα από το ... 1821 που κηρύχθηκε η επανάσταση έρχεται πρώτο σε όλη την Ελλάδα σε εθνικές ή σε ευρωεκλογές) και ότι οι εξελίξεις είναι μπροστά μας.

    TO ΠPOBΛHMA KAI H ENNOIA ΣAΣ EINAI H ... APIΣTEPA, KAI OXI H ENNOIA ΓIA THN EΛΛAΔA KAI TON EΛΛHNIKO ΛAO !! TO ΔHΛΩNETAI KAI ΞEΔIANTPOΠA AΠO TO ...1821 !!! AYTOI EIΣTAI !! H KATAPA, H MEΓAΛH A-P-A THΣ ΠATPIΔAΣ !!! ANAMENETAI ΣTO .... AKOYΣTIKO (KINHTOY ή AKINHTOY) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή