Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Κράξιμο στον Παπανδρεου στη Σκιάθο

μεσημερι πεμπτης

Χαμός έγινε  το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Γ. Παπανδρέου κοντά στην παραλία των Κουκουναριών στη Σκιάθο, όταν  λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν να περνά στον δρόμο με το ποδήλατο και  πίσω ακολουθούσαν  άνδρες της προσωπικής του φρουράς μέσα σε ένα πολυτελές lexus και  κάποιοι άλλοι σε δύο μοτοσικλέτες. 

Μόλις τον πήρε χαμπάρι μια νεαρή κοπέλα έτρεξε και του φώναξε ειρωνικά : «πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα» ενώ άλλοι άρχισαν τη γιούχα. Ο Παπανδρέου   αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδήλατο και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο αστυνομικοί για να κάνουν παρατηρήσεις στον  κόσμο.
Βέβαια, μία που  κατέβηκαν  και μία που ξαναμπήκαν μέσα και έφυγαν γιατί  μαζεύτηκαν αρκετοί και η γιούχα θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις .

indymedia

6 σχόλια:

  1. Ρε αφηστε τα καξιματα και κοιταξτε να οργανωθουμε στους τοπους δουλειας
    πριν μας φανε ζωντανους.

    Οχι οτι ειναι κακο το κραξιμο, αλλα οταν το παιρνεις για επανασταση ειναι επικινδυνο και στα μετρα των τοκογλυφων.
    Μεγαλωνε επιτελους.

    Ο Σουηδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε ρε Σουηδε τις υποδειξεις.
    Εσυ αν δεις καποιον απο αυτους μπροστα σου καντου και χειροφιλημα.
    Αλλα ασε στο κοσμο το περιθωριο να επιλεξει τι θα κανει.

    Απο συμβουλες εχει χορτασει ο κοσμος αστον να κανει λοιπον οτι τον προσταξει η ψυχουλα του και οχι η Αλεκα και καθε Αλεκα, που πιστευω οτι της εχεις και καποια "αδυναμια".
    "Μικρυνε" λιγο επιτελους.


    Ο Μεσογειακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον είδα στο ποδήλατο,γελούσε όλο τρέλα,μα ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σας βαραει και η ζεστη και το εχετε χασει αυτο το λίγο που ειχατε.σοβαρευτητε και συνελθετε.αν δεν σας αρεσουν οι πολιτικοι σας να τους αλλαξετε.εσεις τους ψηφιζετε.αλλα οταν ερχετε εκεινει η ωρα τους φιλατε και τους προσκυνατε.τα 2\3 του ελληνικου λαου ειναι ακομη πιο χαλια απο οτι μπορει να φανταστει κανεις.φανηκε αυτο,οσο για εσας τους αλλους συνεχιστε με βρισιες,με μαμουνιες-σαν τα δεν πληρωνω κινηματα- και η καταστροφη ειναι κοιλας στην ....γωνια,στιβει!!!αν εισαστε ξυπνοι θα την αλλαξετε πορεια.αλλιως μαζι της θα πεσετε στον γκρεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ βρε Σουηδέ που δεν καταλαβαίνεις ότι το κράξιμο είναι κι αυτό πολιτική πράξη.

    υ.γ. Κάποτε θα μας πεις και γιατί αντιπαραθέτεις το κράξιμο με άλλου(πιο ανεβασμένου) τύπου παρεμβάσεις,γιατί αυτό κάνεις.

    Belmangatan

    ΑπάντησηΔιαγραφή