Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Για τραυματισμό από επίθεση των ΜΑΤ στις 17/11/2011

- Σχετικά με τον τραυματισμό ατόμου κατά τη πρώτη επίθεση των ΜΑΤ στη πορεία της 17ης Νοέμβρη 2011

Image scaled down
Κατά την διάρκεια της πορείας για το πολυτεχνείο στις 17 Νοέμβρη του 2011 δέχτηκε την επίθεση των ΜΑΤ η Μαρίνα Μ. με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.Τα δολοφονικά χτυπήματα των κλομπ σε όλο της το κορμί, εκτός από μια σειρά μώλωπες και κακώσεις, είχαν σαν αποτέλεσμα να υποστεί κρανιακή διάσειση και σπάσιμο του χεριού της στο ύψος του αγκώνα. Η στιγμή της επίθεσης έχει αποτυπωθεί χαρακτηριστικά στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο πρωτοσέλιδο της Ελευθεροτυπίας, στο φύλο της 18ης Νοέμβρη το οποίο που μπορείτε να δείτε παραπάνω.


Επειδή υπάρχει πιθανότητα να κατατεθεί μύνηση εναντίον των μπάτσων, θα ήταν χρήσιμο αν παρευρισκόσαστε στο σημείο (στη Βασ. Σοφίας, εκεί που τελειώνει η Ακαδημίας, στο ύφος της εισόδου της βουλής) να επικοινωνήσετε με το mail που υπάρχει στο τέλος του άρθρου. Η μαρτυρία του διαδηλωτή (στο αναπηρικό καροτσάκι) που απεικονίζεται στη φωτογραφία θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη. Υπάρχει ήδη μάρτυρας αλλά οπωσδήποτε περισσότερες μαρτυρίες θα δυνάμωναν την κατηγορία.

Ο τραυματισμός της Μαρίνας όπως και του διαδηλωτή που τραυματίστηκε στο Κολωνάκι δίπλα στα σκαλιά της εκκλησίας του Διονυσίου Αερωπαγίτου στο ύψος της Σκουφά πέφτοντας από τις σκάλες, καθώς μια συμμορία ΔΙΑΣ τον καταδίωκε, με αποτέλεσμα να σπάσει τις φτέρνες και να υποστεί ζημιά στη σπονδυλική του στήλη, δεν ήταν οι μόνοι που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πορείας. Αρκετά άτομα νοσηλεύθηκαν στο Ν. Ευαγγελισμού τουλάχιστον όπως είδαμε με τα μάτια μας.

email επικοινωνίας για αυτόπτες της επίθεσης:
*****
edit από διαχειριστική ομάδα athens IMC

επικοινωνήστε στην διεύθυνση imc-athens-editorial@lists.indymedia.org και θα προωθήσουμε κατάλληλα τα μηνύματα στον συγγραφέα του άρθρου

 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1355690

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα αναρχογατουλη, χασαπηδες για 700 ευρω, μπας και δεν τους γεννησε μανα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή