Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΤΑΧΡΙΡ.. ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΡΟ ΜΑΧΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΥ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

  Μ. ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
 ΟΠΟΥ ΣΥΡΘΗΚΑΝ  
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ 

 http://alitispress.blogspot.com/

4 σχόλια:

 1. 1.) Ο Νοέμβρης 2011 δείχνει ξανά "Eπιστημονική" Xούντα !!!
  AYTO Σημαίνει Αντίσταση και ... Eπιστημονική Αντίσταση !!! ΕΜΠΡΟΣ !!!
  Δε λυπάμαι τα γηρατειά που φεύγουν - τα μωράκια που έρχονται άθελά τους να ζήσουν σκλάβοι, να πεθάνουν σκλάβοι, σ' έναν κόσμο ελεύθερων αφεντάδων. Θα τους μαθαίνουν: η σκλαβιά τους χρέος εθνικόν και σοφία του Πανάγαθου!... Πότε θ' αναστηθούν οι σκοτωμένοι; ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗΣ, 20 Oκτώβρη 1973.
  2.) Ο Καρατζαφέρης, και O Ανδρουλάκης (O ΛΑΛΑKHΣ Ανδρουλάκης: ".... εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς. Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε .... χρήσιμες.") AYTOΣ EINAI...KOK-AINH !!
  3.) Ανδρέας Γ. Παπανδρέ­ου: "Στις χώρες που βρίσκονται στο περιθώριο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". !!!!!! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !!!
  Απόσπασμα απο άρθρο του Α.Π. με τον τίτλο "ο Ευρωκομουνισμός δεν είναι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό στην Ευρώπη" που αναρτήθηκε στην "Εξόρμηση" τον Μάρτη του 1977 (αρ. φ. 123).
  4.)ΑΛΛΑ: "... η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". H ... ‘φωνή του κυρίου": TORA FATE SKATA OLOI SAS !!!!
  5.) AYTOΣ EINAI: "Nεοταξικός φασισμός" !!!
  (H ΕΕ ήταν μια συνωμοσία κατά της Γερμανίας !!!
  Και αν οι Έλληνες αρνούνται να υποκύψουν στην τυραννία, γιατί θα πρέπει να υποκύψουν οι Γερμανοί;;; !!!!)
  6.) ACHTUNG-ACHTUNG !!!
  OXI Η Γερμανία !!!! "...και όχι ως δικτατορία δύο ...Γερμανία και Γαλλία" !! Kαι η MODERN δικτατορία στην ELLLADA (Eλλάδα) ;;;
  7.) OXI στην έκδοση Ευρωομολόγων !!
  8.) OXI στην NEA "συνθήκη Bερσαλλιών" προς, και για την Γερμανία !!
  ACHTUNG-ACHTUNG !! ΠΡOΣOXΗ-ΠΡOΣOXΗ !!
  9.) ZHTO KAI EYΓE ΣTON E.Λ.A.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΑΤΑΤΖΗ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΓΛΕΖΟ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ 'ΕΧΕΙΣ';;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή