Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

«Ευχαριστώ, δεν θα πάρουμε»


  Τέσσερις μόλις λέξεις χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ο Δημήτρης Παπαδημούλης για να δώσει τέλος στις συζητήσεις για ενδεχόμενη μετακίνηση του Μίμη Ανδρουλάκη στον ΣΥΡΙΖΑ....



 Κλείνοντας την πόρτα της Κουμουνδούρου στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο twitter: «Ευχαριστώ, δεν θα πάρουμε».
Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε πως «ο κ. Ανδρουλάκης χθες ψήφισε τα μέτρα, σήμερα ανεξαρτητοποιήθηκε από το αποσυντιθέμενο ΠΑΣΟΚ, είπε ότι δεν θα ήθελε να είναι υπουργός της κυβέρνησης που στήριξε χθες, αλλά θα ήθελε να είναι μέσα στους υποψήφιους για μία κυβέρνηση της Αριστεράς».

Στο άνοιγμα Ανδρουλάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε λέγοντας ότι «αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να επιδιώξουμε μεταγραφές με υλικά κατεδαφίσεως από τα σμπαράλια του πάλαι ποτέ δικομματικού συστήματος». 



1 σχόλιο:

  1. Όπως και πολλοί άλλοι, βλ. ΔΗΠΑΡ, διάλεξαν το λάθος στρατόπεδο τη λάθος στιγμή. Το λάθος στρατόπεδο δείχνει το ήθος τους, η λάθος στιγμή δείχνει την γκαντεμιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή