Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πάγκαλος: «Κτήνος ο Ζίζεκ. Να φυλακιστεί Τσίπρας»

 
«Άστραψε και βρόντηξε» ο Θεόδωρος Πάγκαλος για την επίμαχη δήλωση του φιλοσόφου Σλαβόι Ζίζεκ, που είπε ότι όσοι δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να οδηγηθούν σε γκουλάγκ. Αφού αποκάλεσε «κτήνος» τον φιλόσοφο και αυτούς που τον κάλεσαν, έκρινε επίσης ότι θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να βάζει στη φυλακή τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χειροκρότησε την επίμαχη δήλωση.

«Το γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο», ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον ρ/σ Βήμα FM, προσθέτοντας ότι «Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ».

Και πρόσθεσε:
«Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει "τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους" ή ο χρυσαυγίτης που λέει "το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι", τι είναι; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς -είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι- δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου