Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η νυχτα με τα ζομπι...

Με νεκροζωντανους γεμισε το γυαλι της TV την Δευτερα το βραδυ.

Σε οποιο καναλι και να γυριζες το κουμπι παντου τα ιδια σιχαματα.

Αποκρουστικα προσωπα καλα φτιασιδωμενα απο τους μακιγιερ του συστηματος που σαν δευτερη δουλεια εχουν την δημοσιογραφια, να σου απλωνουν το χερι για να σε σωσουν.
 Ωστοσο οσο καλη δουλεια και να κανουν οι μακιγιερ μια μικρη σταγονα αιμα που ξεπηδαει  παντα θα τους προδιδει. Γιατι δεν μπορει κανενα μακιγιαζ να καλυψει τα ποταμια με αιμα που τους εχουν θρεψει τοσα χρονια.


Για την ιστορια...πατωντας το κουμπι στο Mεγαλο καναλι...Παγκαλος,Μπακογιαννη,Μπιστης,Ρεπουση...τοση ωρα εκπομπη και ουτε ενα Α στο ακρο της οθονης...που εισαι ρε Ραδιοτηλεοπτικο;

Και οταν αηδιασμενος πατας το μαγικο κουμπακι, πεφτεις πανω σε αλλα ζομπι με ονοματεπωνυμο...Λοβερδος,Λιανης και καναδυο ζομπακια του Πασοκ που δεν προλαβαν να μεγαλωσουν και να γινουν μαγαλοζομπι εξ αιτιας αυτης της γαμημενης κρισης,να ζωγραφιζουν για παρτη σου ενα ωραιο πινακα με ελιες ποταμια και ρυακια και να σε καλουν να μπεις και συ μεσα στον πινακα τους.

Και οταν εσυ αηδιασμενος στρεφεις το βλεμα στους ''κριτικους'' που εχει καλεσει ο δημοσιογραφος η απογοητευση ειναι μεγαλυτερη... αρμεγε και κουρευε χεζε και δεματιζε... η κριτικη του κοινου.

 Τους εχει διαλεξει καλα ο μεγαλοδημοσιογραφος.

Και το καλυτερο...εξολοθρευτης των ζομπι ο Μιχελογιανακης...

Ε εδω τα παρατας και πας για υπνο αγκαλια με ενα ματσακι σκορδα με την ελπιδα οτι με το πρωτο φως της αυγης ολα αυτα τα ζομπι θα εχουν εξαφανισθει.

Αλλα το πρωι ανακαλυπτεις οτι αλλα ζομπι εχουν πιασει ηδη δουλειααααα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου