Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ξεκινάμε για αμερικανικές βάσεις!

ενημέρωση από τη χτεσινή πορεία στο Ρέθυμνο και την αυριανή αναχώρηση για τις αμερικανικές βάσεις 
 


Χτες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια αρκετά καλή πορεία ενάντια στην υδρόλυση των χημικών που πούλησαν στη Συρία οι βιομηχανίες του πολέμου. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης τονίστηκε ότι οι πόλεμοι στην περιοχή, οι καραβιές των προσφύγων που καταλήγουν στον πάτο της Μεσογείου ή στα κέντρα κράτησης και η υδρόλυση είναι μέρος της ίδιας πολιτικής των ιμπεριαλιστικών χωρών στις οποίες ανήκει και η Ελλάδα. Πριν ξεκινήσουμε για την πορεία, βγήκε κουτί στο οποίο οι αλληλέγγυοι που δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στις βάσεις συνεισέφεραν για την κάλυψη των εξόδων του λεωφορείου: το ποσό καλύφθηκε εξολοκλήρου.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ. Έχουμε μαζί μας νερό, φαγητό, αντιηλιακό, καπέλο, μακρυμάνικο, υπνόσακκο, σκηνή (όσοι έχουμε). Υπάρχει πρόβλεψη για φαγητό και νερό, αλλά ελπίζουμε να είμαστε πολλοί και να μην φτάσει!

Αναχώρηση από τις βάσεις την Κυριακή στις 9 το βράδυ (θα προηγηθεί συνέλευση για να δούμε αν μένουμε ή αν φεύγουμε). Θα υπάρχουν αυτοκίνητα που θα φύγουν το βράδυ του Σαββάτου και άλλα που θα έρθουν την Κυριακή το πρωί, οπότε μη διστάσετε να έρθετε ακόμη κι αν δεν μπορείτε να μείνετε το βράδυ!

.indymedia

1 σχόλιο:

  1. Από που πάει στο διάολο;; AΠO ... EΔΩ !!!

    ΠPOMEΛETHMENO EΓΛHMA από THN "KYBEPNHΣH" MAΣ !!! ΌTAN MΠHKAME στο ΜNHMONIO TO XPEOΣ THΣ XΩPAΣ MAΣ HTAN 124% TOY Α.Ε.Π. KAI TΩPA TO 2014 META AΠO ΘYΣIEΣ ΣTON ΣATANA TON MAMONA (PWC) EΓINE .... 174% !! KAI TA ΔIAXPONIKA KYBEPNHTIKA PEMAΛIA TO BAΦTIZOYN ... BIΩΣIMO !!!! EXOYN ... ΔIKIO !!! ΘEΛOYN NA BIΩNOYN TON APXONTA TOYΣ, TON ... ΣATANA TOYΣ !!! ΠPOΣOXH - ΠPOΣOXH - ACHTUNG - ACHTUNG: AYTOI ΔEN EINAI EΛΛHNEΣ, OYTE ΓEPMANOI !!!
    Y.Γ. 1. TI EΣTI ... P.W.C. ;; ANAΛYΣH ΣE BAΘOΣ TΩN .ΓPAMMATΩN, OΠΩΣ TO ..."W" (.... IATPIKOΣ OPOΣ ;;;;) !!!
    Y.Γ. 2. KAΛHMEPA HΛIE, K-A-Λ-H-M-E-P-A !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή