Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο Παπανδρέου μελος του ΔΣ της ΜΚΟ του Kαντάφι !

Πολλά portals και blogs ανάρτησαν την είδηση πως ο πρωθυπουργός μας είναι μέλος του ΔΣ μιας ΜΚΟ που έχει ιδρύσει ο δικτάτορας Kαντάφι. Μου φάνηκε πολύ τραβηγμένο κι έτσι έκανα μια μικρή έρευνα.


Η εν λόγω ΜΚΟ ονομάζεται GADDAFI INTERNATIONAL CHARITY AND DEVELOPMENT FOUNDATION (GICDF, «Διεθνής Οργανισμός Φιλανθρωπίας και Ανάπτυξης Kαντάφι»). 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της GICDF βρήκα μια ανακοίνωση με τίτλο «Το συμβούλιο της GICDF καλωσορίζει τα νέα μέλη του» και ημερομηνία δημοσίευσης 28 Ιουνίου 2009.
Στα νέα μέλη συμπεριλαμβάνεται και ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρωθυπουργός μας, Γιώργος Παπανδρέου.
Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση, κάνοντας κλικ εδώ. 
Και αν αναρωτιέστε τι γυρεύει ένας σοσιαλιστής στη ΜΚΟ ενός αιμοσταγή και ψυχικά διαταραγμένου δικτάτορα, η απάντηση είναι προφανής: επενδύσεις φυσικά!

Να σας θυμίσω πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε επισκεφθεί περίσυ το καλοκαίρι τον Kαντάφι για να τον ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των Ελλήνων (!) για τη συμπαράστασή του στη χώρα μας, η οποία θα μεταφραζόταν σε επενδύσεις μερικών εκατομμυρίων ευρώ, από αυτά που κλέβει από το λαό της Λιβύης εδώ και δεκαετίες. 
Αλλά αυτή η μικρή λεπτομέρεια δεν φαίνεται να ενοχλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα θύμισε στον Kαντάφι πώς ο πατέρας του διατηρούσε στενές σχέσεις μαζί του όταν η υπόλοιπη Ευρώπη είχε απομονώσει τη Λιβύη λόγω του πραξικοπήματός του.



Ναι, καλά είδατε, ο σοσιαλιστής και δημοκράτης πρωθυπουργός μας πήρε αυτόγραφο από τον δικτάτορα Kαντάφι... Να τον χαιρόμαστε!

απο:http://www.salata.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου