Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ω ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ; ΠΟΙΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤ;



                    Παρεπιπτοντως οι "αλλοι" μεσα κανουν ΠΑΡΤΥ

30 σχόλια:

  1. Θα ήθελες να μην υπήρχε περιφρούρηση για να παίξουν τα μπαχαλακια το παιγνίδι της χούντας. Αυτο θα Ήταν επιτυχία για σένα. Για το ταξικό κίνημα όμως φίλε δεν Είναι ο πετροπολεμος ο αυτοσκοπός αλλα η εξουσία. Αυτή Είναι η διάφορα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ηλιθιε ουτε πια ειναι η διαφορα μας δεν εχεις καταλαβει.

    Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ εισαι μπατσος και εγω διαδηλωτης.

    ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ, με μεγαλα γραμματα για να το χωρεσει το σκατοκεφαλο σου.

    ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ. Ουτε μπαχαλακιας ουτε τιποτα αλλο απο αυτα που σου λεει η σκοτεινη διαφωτιση σου.

    αντε κακομοιρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα Σταλίνια αγωνίζονται για να φτάσουν στο 12% στις επόμενες εκλογές
    κουραδοκεφάλες προδότες καταδότες ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πάρτυ τώρα άρχισε.Ελπίζω να καταλαβαίνετε ποιοι είναι αυτοί που πετούν μολότωφ στους διαδηλωτές...Τα λόγια είναι περιττά...
    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό θέλατε κύριοι?
    Το ΠΑΜΕ είναι ο εχθρός σας?
    Τί να πω...
    Οποιος σκέφτεται βγάζει τα συμπεράσματά του...
    ΑΗΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηθελες πολυ να συμβει παλι αναλογη Μαρφιν ε?
    Εκει ηταν συντροφια σου Η' προβοκατορες?
    Αν ηταν συντροφια σου τοτε εισαι ψυχικα διαταραγμενος.
    Αν ηταν προβοκατορες τοτε κοιτα που το ΠΑΜΕ εχει δικιο.
    Τι απο τα 2 ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ'αρχην για να εξηγουμαστε, βγαλτε απο το μυαλο σας οτι οποιος δεν ειναι με το ΠΑΜΕ ειναι μπαχαλακιας η δεν ξερω τι αλλο.
    Και κατα δευτερον για σκεφθειτε ποιανου παιχνιδι επαιξε σημερα το ΠΑΜΕ.
    Τα μεγαλα μυαλα του ΚΚΕ δεν γνωριζαν οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις οταν μονοπωλεις το χωρο μπροστα στη βουλη και δεν αφηνεις να περασει κουνουπι αν δεν ειναι δικος σου;
    Σας χρησιμοποιησαν παρτε το χαμπαρι.
    Κανατε τη δουλεια της αστυνομιας περιφρουρωντας τη βουλη.
    Και παρτε το επιτελους χαμπαρι οτι δεν εισαστε οι γαμαω του αριστερου κινηματος.
    Ειναι δυνατον να δηλωνει ο εκπροσωπος τυπου της Αστυνομιας οτι σε συνομιλια με το ΠΑΜΕ οταν αρχισαν τα επεισοδια του ζητησαν να μην αναμιχθει η αστυνομια και θα καθαρισουν εκεινοι τη πλατεια; Mπορειτε να καταλαβετε τη ζημια που κανατε αποψε;
    Ειναι σχεδον σιγουρο οτι μετα τα σημερινα, στις επομενες διαδηλωσεις που θα ακολουθησουν στο μελλον ο κοσμος που δεν ειναι ουτε αναρχικος ουτε οργανωμενος θα το σκεφθει πολυ να κατεβει να διαδηλωσει.
    Και για να τελειωνουμε προσωπκα μου δημιουργει θλιψη οταν βλεπω ανθρωπους που δεν εχουν τιποτα να χωρισουν να χτυπιονται σαν τα σκυλια.
    Βεβαια με τη λογικη τη δικη σας θα μου πειτε οτι οι αλλοι δεν ειναι ανθρωποι αλλαν κουκουλοφοροι.
    Αυτη την αποψη δυστυχως δεν μπορω να σας την αλλαξω.
    Και ενα βασικο που δεν εχετε ακομα καταλαβει.Το καθεστως τις προβοκατσιες που παντοτε χρειαζονταν, τωρα δεν τις χρειαζεται πια. Τωρα πλεον δρα απροκαλυπτα και δεν κρατα ουτε καν τα προσχηματα. Και αυτο θα το ειχατε διαπιστωσει αν σε καθε δυναμικη διαδηλωση δεν εισασταν λαικη απογευματινη και δεν αποχωρουσατε μετα.
    Αυτα τα λιγα για τη λασπη που πετατε η ετοιμαζεστε να πεταξετε.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΡΦΙΝ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χυδαιος ε?
    Απαντηση ομως επι της ουσιας δεν εδωσες?
    Συντροφακια σου οι δολοφονοι Η' προβοκατορες?
    Ειστε αποντες απο τους χωρους δουλειας, δεν χτυπατε ποτε την εργοδοσια, δεν απεργειτε καν οι περισσοτεροι και αναλωνεστε μονο σε υλικες φθορες και επιθεσεις σε συμπολιτες
    Ειστε ανυπαρκτοι στο λαικο κινημα
    Κατεβηκατε για να σκοτωσετε παλι απεργους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνα με τη δευτερη διαγνωση (το 2ο σχολιο σου δηλαδη)δεν εισαι χυδαιος.
    Μαλλον προς απλως μαλακας μου κανεις με τασεις σχιζοφρενειας.
    Και ξεχασιαρης και κακος μαθητης.Ξεχασες ενα κομα και μια τελεια απο το παραμυθακι που σου εμαθαν να λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρα που σκοτωσατε ανθρωπο ολα ενταξει? μηπως τον σκοτωσαν τα κνατ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ!
    ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ...
    ΕΧΘΡΟΣ ΛΑΟΣ
    ΤΑ ΤΑΚΙΜΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Πληροφορίες από το ΒΗΜΑ fm αναφέρουν ότι ο διαδηλωτής ήταν 53 ετών και πιθανό να πέθανε από εισπνοή χημικών της Αστυνομίας."

    "Ο νεκρός δεν έφερε τραύματα αλλά εκτιμάται ότι εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα χημικών."

    Απο το ΒΗΜΑ και οχι απο κανενα αναρχικο εντυπο ρε επαγγελματιες λασπολογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΒΗΜΑ...ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ!
    ΤΥΧΑΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
    ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ"
    Πληροφορίες από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός αναφέρουν ότι κατέληξε ένας εκ των τραυματιών που είχαν χτυπήσει οι κουκουλοφόροι. Βρισκόταν μεταξύ του μπλοκ των αντιεξουσιαστών και του...
    ΠΑΜΕ. Είχε δεχθεί πέτρα στο κεφάλι, αλλά δεν διαφαινόταν σοβαρό πρόβλημα. Τελικά ο άνθρωπος κατέληξε πριν από λίγο

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ...
    ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ανήκω στο ΠΑΜΕ και το μόνο που θα ήθελα να πώ οτι ενα μπλογκ με κουκούλες χτύπησε ένα εργατικό μπλογκ.....

    Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

    Πάντως μετά την αποχώρηση του ΠΑΜΕ συγκέντρωση γιοκ
    Κριμα
    Απο ένας αριστερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αναρχογατουλη καλησπερα, τι ειναι αυτα που γραφεις, ενταξει και καλα κανεις και δεν εισαι με το Κ.Κ.Ε, δικαιωμα σου, ποιους φυλαγαμε?

    Περιφρουρηση ειχαμε γιατι ξεραμε απο χθες για τα σημερινα, μην ξεχνας οτι ο χωρος ''σου'', ειναι γεματος απο καρφια της ασφαλειας, ποιοι τσακωνοντουσαν σαν σκυλια, πως φαινεται οτι παλι θα ειχες δουλεια και δεν ησουν παρων, τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ που το παιζουν αναρχικοι, εριχναν πετρες, μολοτωφ, χειρομβομβιδες κροτου-λαμψης----αληθεια που βρηκαν τοσες πολλες----φωτοβολιδες μεγαλες, επανω σε στους παπουδες τους, σβηναμε τα ρουχα ενος 75χρονου, που κραταγε το πανο των συνταξιουχων, τα μαρμαρα που επεσαν αδιακριτως-sic- δεν το ''συζητω'', αλλωστε τα ''συντροφια'' σου, μας την επεσαν για να μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΚΡΙΜΑ, ''καταφεραν'' να τραυματισουν, 40 ''ΑΟΠΛΟΥΣ''.
    Στο δεκαλεπτο που πηρε ν'αναστυνταχθει η περιφρουρηση, και να ''διωξουμε'' τα ματ, νομιζαν οτι πηραν το καστρο και μετα......................ακομα ''τρεχουν'', οπως ολοι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ.

    Απο σημερα θα καταλαβαν σιγουρα, οτι επεσαν οι τιτλοι τελους στο ΕΡΓΟ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ.

    “Άνοιξαν λογαριασμούς, θα τους κόψουμε το χέρι”.

    Χασανε την ευκαιρια να παλεψουν διπλα στους εργαζομενους, σταθηκανε για αλλη μια φορα, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με μια αψυχολόγητη απόφαση το ΠΑΜΕ προκάλεσε νωρίτερα το μεσημέρι ένταση όταν μέλη του έκαναν αλυσίδα για να μην περάσει η πορεία του Εργατικού Κέντρου από την κεντρική πλατεία.Εκεί, το ΠΑΜΕ είχε μεταφέρει την κινητοποίηση από το δημαρχείο κλείνοντας το δρόμο με απορριμματοφόρα του Δήμου και φορτηγά από νωρίς το πρωί. Όταν γύρω στις 12 το μεσημέρι έφτασε η πορεία 1.000 περίπου διαδηλωτών από το Εργατικό Κέντρο με επικεφαλής μαθητικό μπλοκ, η αλυσίδα που είχαν σχηματίσει μέλη του ΠΑΜΕ κινήθηκε εναντίον τους. Στη συνέχεια υποχώρησε μην επιτρέποντας στην πορεία να περάσει και ακολούθησε το αναπόφευκτο: το μπλοκ των αντειξουσιαστών προχώρησε και συγκρούστηκε με το ΠΑΜΕ, παίρνοντας μπροστά και όσους εκ των ψυχραιμότερων πήγαν να αποτρέψουν τη σύγκρουση. Στη συνέχεια, η πορεία του Εργατικού συνεχίστηκε από άλλο δρόμο, χωρίς να επεκταθούν τα επεισόδια, με το ΠΑΜΕ να συγκεντρώνει την οργή από μέλη της πορείας του Εργατικού, αλλά και οδηγούς ταξί και φορτηγών και μέλη του, κυρίως ηγετικά, να απαντάνε με κατηγορίες για «κουκουλοφόρους» και «προβοκάτορες». Η συνολική εικόνα ήταν αλγεινή, με τα ΜΑΤ να μην χρειάζεται καν να επέμβουν, αλλά να κοιτούν αμέτοχα από τη γωνία της Βλαχλείδη. Αυτά από ένα blog.
    Σας λέει κάτι αυτό? Από που και ως που το ΠΑΜΕ έσπρωχνε τον κόσμο να κατέβει στην πλατεία? Ήμουνα εκεί και δεν μπορεί κανείς να το διαψεύσει αυτό που λέω. Είχαν κάνει αλυσίδα και δεν άφηναν τον κόσμο να κάτσει στον δρόμο. Μας είχαν σπρώξει στα σκαλοπάτια του Συντάγματος. Και δεν μιλάω για κουκουλοφόρους, μιλάω για απλούς πολίτες. Και θέλω να μου εξηγήσετε όλοι εσείς που τους υποστηρίζετε, γιατί με το που φύγανε (και φύγανε μάλιστα τρέχοντας) κατέβηκαν οι ματατζήδες από τη Βουλή; Και ούτε αυτό μπορείτε να μου το διαψεύσετε γιατί το έχω σε βίντεο. Ενώ όση ώρα είχανε την και καλά περιφρούρηση, οι ματατζήδες μόνο που δεν είχαν βγάλει τα ρούχα τους για να κάνουν ηλιοθεραπεία. Αλλού τα κράνη, αλλού οι ασπίδες. Αυτά έζησα εγώ που ήμουν εκεί. Τώρα αν εσείς ήσασταν κάπου αλλού.... Όσο για τον νεκρό που υπήρξε, είναι κρίμα και να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αλλά για σκεφτείτε, ποιος πραγματικά φταίει; Σίγουρα και οι δύο πλευρές. Και οι μεν και οι δε. Και όχι όπως θέλετε να παρουσιάσετε ότι φταίει μόνο η μία πλευρά. Αυτά είχα να πω και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα ούτε είμαι κουκουλοφόρος. Είμαι ένας οργισμένος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σκέφτηκα πολύ αν αξίζει ο κόπος να σχολιάσω την ανάρτηση σου, αλλά το αντιΚΚΕ σου μένος σε έχει οδηγήσει σε παραλήρημα.
    Να επισημάνω πρώτα - πρώτα πως όταν σου βάζουν "δύσκολα" το αντιπαρέρχεσαι με οχετό χαρακτηρισμών και ύβρεων, που μην νομίζεις δεν περιποιεί δα και μεγάλη τιμή για το πρόσωπο σου.
    Σήμερα η άποψη σου είναι η ίδια ακριβώς με του Άδωνι!! όπως την είπε στο δελτίο του Αλτερ άξιος!!! μπορείς να υπερηφανεύεσαι για αυτό.
    Σε άλλες αναρτήσεις σου κατηγορούσες το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ για "περιπάτους" και "πασαρέλα" και τώρα που έμεινε στο σύνταγμα "ενοχλήθηκες" ότι και καλά προστάτευσε το αστικό κοινοβούλιο, και έσωσε τους βουλευτές. Ερώτηση όταν το ΠΑΜΕ αποχώρησε, και η "προστασία" του έπαψε να υπάρχει, γιατί οι μεγάλοι "επαναστάτες" δεν κατέλαβαν τα χειμερινά ανάκτορα.
    Μην σκίζεις τα ιμάτια σου, δεν είσαι προβοκάτορας, διαδηλωτής είσαι ένας απλός έντιμος διαδηλωτής. Μας έπεισες.
    ΥΓ αν και μια συγνώμη δεν φτάνει
    Σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι σίγουρος πως δε νιώθεις άνετα απόψε. Αυτό φαίνεται και από την παράξενη σιωπή σου. Κατά τα άλλα λαλίστατος, αλλά απόψε , και με τέτοια γεγονότα, και το μπλογκ χωρίς ανάρτηση από το απόγευμα;
    Δε νομίζεις πως πρέπει να πάρεις θέση κάποια στιγμή;
    Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός. Ενίοτε δείχνει και συνενοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. EΥΜΕΝΗ κατ αρχην ασχετα αν διαφωνω πληρως με το ΚΚΕ και τις τακτικες του σε πληροφορω οτι μεσα στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ εχω σιγουρα περισσοτερους φιλους απ'οτι εχεις εσυ.

    Μπορει να τσακωνομαστε πολλες φορες αλλα παντα θεωρουμε τους εαυτους μας συναγωνιστες.

    Αλλα οχι ρε φιλε δεν θα δεχθω ποτε τον φασιστικο τσαμπουκα της ηγεσιας.
    Και υστερα οπως ειδες στην αναρτηση το σχολιο ειναι για την τακτικη του που την περικυκλωση την εκανε περιφρουρηση της βουλης. Για να προστατευσει ποιους και απο ποιον;

    Η αναρτηση εχει γινει τουλαχιστον 4-5 ωρες πριν απο τα επεισοδια.Πως λοιπον εσυ νομιμοποιησε να προκαταβαλεις την γνωμη μου για τους σημερινους σας "αντιπαλους";
    Αν βεβαια θελεις να τη μαθεις θα ηθελα να σου πω οτι ναι μεσα στους αντιεξουσιαστες και την εξωκοινοβουλευτικη αριστερα μπορει να τρυπωσουν καποιοι ασφαλιτες. Οχι ομως για να τους παρακινησουν για μπαχαλα,γιατι δεν ειναι ικανοι να το καταφερουν αυτο,αλλα για να ελεγχουν τις κινησεις τους οσο μπορουν βεβαια.Γιατι αυτος ειναι ο χωρος που φοβουνται.
    Τωρα αν στο δικο σου κομμα μου πεις οτι δεν συμβαινουν αυτα, μαλλον θα επρεπε να ανησυχεις γιατι ισως αυτο να συμβαινει γιατι δεν σας φοβουνται. Γι αυτους ειστε τα ακακα και καλα παιδια της αριστερας.

    Τελος εγω ειμαι ενας απλος διαδηλωτης οπως λες με ειρωνια.
    Αλλα και συ φιλαρακο σημερα ησουν ενας απλος ματατζης μια και εκανες τη δουλεια που κανουν συνηθως αυτοι.
    Και ομολογουμενως την εκανες και καλυτερα.

    Και ετσι για να σε διαψευσω τελειωσα ολο το σχολιο χωρις να βρισω. Βεβαια πως το αντεξα η ψυχουλα μου το ξερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οικοδομε σιγουρα δεν νοιωθω καλα σημερα με ολα αυτα που εγιναν.
    Τωρα εσυ αν νοιωθεις καλα θα πρεπει να το κοιταξεις αυτο.
    Τωρα αν στις παραπανω απαντησεις στα σχολια θεωρεις οτι δεν εχω παρει θεση,ε τοτε τι να πω φερε μου να σου κανω μια υπευθυνη δηλωση του 105.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναρχογατούλη!
    Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Όταν λέω πως δεν παίρνεις θέση, εννοώ σαν ιστολόγιο, με ανάρτηση που να τη δουν και να τη διαβάσουν όλοι όσοι. Αυτά τα σχόλια και μάλιστα ούτε καν της πιο πρόσφατης ανάρτησής σου, τα βλέπουμε πολλοί λίγοι.
    Μια και αναφέρεσαι στα σχόλιά σου λοιπόν, εγώ διακρίνω μέσα από αυτά μια ανάγκη για αυτοάμυνα που την εκφράζεις με έντονη και προκλητική επιθετικότητα σε όποιον διαφωνεί μαζί σου.
    Μέσα από αυτή την επιθετικότητα αναρωτιέσαι κιόλας αν εγώ "νιώθω καλά".
    Αφού δεν μπορείς να καταλάβεις πως νιώθω, ή μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις, σου λέω πως είμαι συντετριμμένος.
    Ξέρεις γιατί θλίβομαι; Πρώτ' απ' όλα για το χαμό ενός παληκαριού αγωνιστή που αφήνει ορφανά παιδιά και γυναίκα πίσω του. Και μετά, γιατί από το χώρο των αναρχικών έχω γνωρίσει κατά καιρούς άτομα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όλους αυτούς τους δυνάμει δολοφόνους μπαχαλάκηδες, δεκανίκια της εξουσίας που όλοι "θαυμάζουμε" τα έργα τους τα τελευταία χρόνια.
    Αυτούς υποστηρίζεις;
    Ή μήπως άκριτα, κάθε τι αντι-ΚΚΕ;
    Αυτά γι' απόψε, ξυπνάω χαράματα.
    Αν χρειαστεί τα λέμε κι αύριο.
    Καλή δύναμη και σκέψου λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φυλαγαν τον απλο κοσμο που ηθελε να φωναξει και να διαδηλωσει.Και τον φυλαξαν με συνεπεια πολλους τραυματισμενους αγωνιστες του ΠΑΜΕ και εναν νεκρο.

    Πρεπει να νιωθετε μεγαλη ικανοποιηση εσεις των Α/Κ και βγαλατε μαλιστα μια τοσο εμετικη ανακοινωση

    Εκει εχεις να κανεις εστω και λιγο κριτικη?

    Ναι οκ ξερω ολοι οι ΠΑΜΕιτες ειτε φιλοΠΑΜΕιτες ειμαστε κολλημενοι,απομονοτικοι κλπ που κανουμε παρελασεις.
    Σημερα δεν καναμε παρελαση αλλα περικυκλωση και ημασταν μαζι με ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Συνταγμα.
    Εσεις οι υπερεπαναστατες οταν εφυγαν οι κακοι ΠΑΜΕιτες γιατι δεν καταλαβατε τα χειμερινα ανακτορα τι σας εμποδισε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οικοδομε για αυτο το παλληκαρι να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι η θλιψη σου μεγαλυτερη απο τη δικη μου,μιας και τον γνωριζα προσωπικα πριν απο πολλα χρονια.
    Ωστοσο το τιμιο ειναι να παραδεχθουν οσοι προσπαθουν να καπηλευθουν το γεγονος οτι ο θανατος του Μητσου προηλθε απο παθολογικα αιτια.

    Και η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα καμμια ορεξη για αναρτηση μετα απο οσα γινανε σημερα (που επιμενω οτι ο κυριος υπευθυνος ηταν η σταση του ΠΑΜΕ κατα τη διαρκεια της μερας).
    Οχι απο αυτοαμυνα γιατι να εισαι σιγουρος οτι δεν εχω να απολογηθω για τιποτα.
    Οσο για το τι υποστηριζω σε πληροφορω οτι ειμαι με καθε τι καθαρο μακρια απο κομματα και δηθεν αναρχικους.
    Ισως κι αυτος να ειναι ο λογος που σιγουρα ειμαι αντι-κκε
    καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το ΠΑΜΕ έκανε τη μισή δουλειά της Αστυνομίας: περιφρούρησε και προστάτευσε τη Βουλη΄από τους διαδηλωτές, που από προχθές είχαν δείξει ότι είναι κοντά στην εισβολή και την ανατροπή.

    Οι κουκουλοφόροι-δολοφόνοι έκαναν την άλλη μισή δουλειά της Αστυνομίας: επιτέθηκαν με δολοφονικά στους διαδηλωτές.

    Γιατι να υποστηρίξω κάποιον απ τους δύο;
    Απ' τη μια οι προστάτες-πορτιέρηδες του συστήματος κι απ' την άλλη οι προβοκάτορες-δολοφόνοι.

    Αηδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΥΜΕΝΗ,ΕΥΜΕΝΗ

    >Ερώτηση όταν το ΠΑΜΕ αποχώρησε, και η "προστασία" του έπαψε να υπάρχει, γιατί οι μεγάλοι "επαναστάτες" δεν κατέλαβαν τα χειμερινά ανάκτορα.<

    Γιατί τη θέση σας την πήραν τα ΜΑΤ.
    Εντάξει τώρα Ευμένη?

    Και επίσης γιατί σας έπιασε κορόιδα ο ΓΚΑΠ και σας έβαλε να φυλάτε αέρα κοπανιστό:

    Ευμένη μου δε θέλαμε να καταλάβουμε τα χειμερινά καμιά πέτρα και καμιά μολότωφ θέλαμε να ρίξουμε και μετά θα φεύγαμε.

    Τη πατήσατε λοιπόν Ευμένη μου,εκτεθήκατε χωρίς λόγο και άντε και φτου από την αρχή να ξαναπιάσετε κονέ με κανα πιο συνειδητό.Το κράξιμο που θα φάτε δε λέγεται και μη πέρνουν τα μυαλά σας αέρα με τους αριθμούς που σας δίνουν τα γκάλοπ.Οι αριθμοί έρχονται και παρέρχονται και από το 10 πιο εύκολα πέφτεις στο 4-5% παρά ανεβαίνεις.Πολύ νομίζεις θέλει? Γεμάτη η ιστορία του ΚΚΕ από μαζικές διασπάσεις.Και μετά φτου κι απτην αρχή ,να τρέχουνε τα γερόντια μπας και στρατολογήσουν κανα νεολαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε "σύντροφοι" του ΠΑΜΕ να κάνω μια υπόθεση: Αν συνδράματε κι εσείς στο ντου των μπαχαλάκηδων, κουκουλοφόρων, ασφαλητών στα σκυλιά της βουλής με σκοπό την ανατροπή που τόσο ευαγγελίζεστε, λέω αν, και έγερνε η πλάστιγγα υπερ μας, τότε οι ασφαλήτες μπαχαλάκηδες δεν θα στρεφόντουσαν εναντίον σας μπας και ανατρέψουν την εις βάρος των αφεντικών τους κατάσταση? Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεσκεπάζατε την ταυτότητα και τις προθέσεις τους? Και γιατί εκλαμβάνετε την απόπειρα προσέγγισης στη βουλή και από άλλους διαδηλωτές ως επίθεση στο εργατικό κίνημα? Από που προκύπτει αυτή συλλογιστική?

    Ας μου απαντήσει κάποιος "σύντροφος"
    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. oi συμμοριτες του κκε με τα κονσερβοκουτια και υα θανατηφορα καδρονια ειναι συντροφοι μασ,ειναι οι φιλοι του εργατη.Εαν στου ς80 τραυματιες απο τα εσ εσ του κκε γυναικεσ γεροι παιδακια πεθαιναν 5-10 τοτε αυτοι θα ηταν πρακτορες τησ CIA.Μπραβο στο τιμημενο κκε που προστατευσε τουσ ουρακοταγκους του πασοκ για να καταργησουν το βασικο των 590 ευρω.Να παιρνουμε ολοι το μισθο τησ τυποεκδοτικησ ,τα 400 ευρω.Και παλι μπραβο οπως ειπε και οαδωνησ γεωργιαδησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. σαν δεν ντρεπεστε φυγατε με εναν νεκρο και τον κανατε τουμπεκι,ειστε ξεφτιλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή