Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Γράμμα από τα λευκά κελία

Χαιρετισμούς από τα λευκά κελία

Εμείς είμαστε επαναστάτες που κρατούνται στα λευκά κελία του φασισμού της Τουρκιάς. Είμαστε μαθητές, δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες, δικηγόροι, νοικοκυρές ,καλλιτέχνες, μηχανικοί, άνεργοι και γενικά είμαστε από καθώς ηλικίας άνθρωποι. Είμαστε κρατούμενοι διότι παλεύουμε εναντίον ιμπεριαλισμό και φασισμό, για την απελευθέρωση των λαών της Τουρκιάς. Στην Τουρκία εάν υπερασπίζεστε τον λαό και την εργατική τάξη σίγουρα στο δρόμο σας θα βρείτε τις φύλακες τύπου F.

Εμείς ονομάζουμε  τους εαυτούς μας Ελεύθεροι κρατούμενοι. Γιατί παρά που  είμαστε κρατούμενοι, δεν δεχόμαστε τις επιβολές τους, και αντιστεκόμαστε για την τιμή και τις ιδεολογίες μας. Ζούμε αντιστέκονταν , ζούμε παράγοντας.
 Θέλουν να εξαφανίσουν τις ιδεολογίες μας με βασανιστήριο της απομόνωσης. Θέλουν να εξαφανίσουν την οργανωτική ζωή μας. Όμως, παρά που ζούμε σε ξεχωριστά κελία πάλι ζούμε οργανωμένη. Για αυτό είμαστε Ελεύθεροι κρατούμενοι. Εναντίον του βασανιστηρίου της απομόνωσης , πραγματοποιήσαμε 7 χρόνια απεργία πείνας μέχρι θανάτουΔώσαμε 122 Μάρτυρες. Με την απομόνωση ήθελαν να εξαφανίσουν τους επαναστάτες. Την ματαιώσαμε την πολιτική της απομόνωσης.

Μας καλούν τρομοκράτες  επειδή αγωνιζόμαστε εναντίον φασισμό και ιμπεριαλισμό. Ο Ιμπεριαλισμός είναι ο κοινός εχθρός των λαών. Εμείς αντιστεκόμαστε  για τους λαούς και την εργατική τάξη όλου του κόσμου. Μας αφήνουν μόνους , αλλά δεν είμαστε μονοί. Είμαστε μαζί με τους λαούς του κόσμου. Όταν αντιστεκόμαστε παίρνουμε δύναμη και κουράγιο, από τις αντιστάσεις των λαών. Η Περήφανη αντίσταση του ελληνικού λάου εναντίον φασισμό , την αντίσταση των στρατοπέδων του Χαϊδάρι.

Η δική σας συμπαράσταση δυναμώνη την αντίσταση και τον αγώνα μας.
Σας αγαπάμε πολύ. Χρόνια πολλά για τις 8 Μαρτίου.
 Ζήτω  8 Μάρτη Παγκόσμια Ημέρα Εργαζόμενων Γυναικών!
Ένας για όλους, και όλοι για έναν!
Ο Ελληνικός λαός, και όλοι οι λαοί του κόσμου είναι τα αδέλφια μας.
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΛΙΑΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ.
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!
  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ F
oagonas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου