Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αυτοτιμωρια


Μετα τη  βροχη σχολιων και τα απαραιτητα μπινελικια που δεχθηκα για μια αναρτηση που ειχε ανεβει 5-6 ωρες πριν απο τις συμπλοκες,και στην οποια υπηρχαν 3 φωτογραφιες και μια απορια,και χωρις καν να εχω παρει καποια θεση για τα επεισοδια....
                          Αποφασισα να αυτοτιμωρηθω.Και να δηλωσω οτι:

Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕΔεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.Δεν θα ξαναγραψω κακη λεξη για το ΚΚΕ.

ακομα κι'αν δω εικονες σαν κι'αυτες







Και αν δεν φανω συνεπης σε αυτη μου τη δηλωση, ε τοτε τι να πω... θα εχετε καθε δικιο να με παραδωσετε στον νεο υπουργο προστασιας του πολιτη.

















17 σχόλια:

  1. Για ακόμη μια φορά προσκυνώ αναρχογατούλη!!! respect!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστός.συνέχισε.ολοι μάθαμε ποιοί κάνουν πλάτες στη βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν καταλάβατε τη Βουλή όταν έφυγε το ΠΑΜΕ;
    Ούτε την Τετάρτη ούτε την Πέμπτη;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν καταλάβατε τη Βουλή όταν έφυγε το ΠΑΜΕ;
    Ούτε την Τετάρτη ούτε την Πέμπτη;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;;;;

    Εγώ θα σου πω κάτι. Δεν υποστηρίζω ούτε τους μεν ούτε τους δεν είμαι ακριβώς στην μέση αλλά ακριβώς. Όταν είσαι στην μέση βλέπεις ποιος έχει το δίκιο και ποιος το άδικο.Αν φοράμε παρωπίδες (δεν μιλάω για σένα μιλάω γενικώς για να μην παρεξηγηθούμε) δυστυχώς δεν θα δούμε ποτέ μας ποιος έχει το δίκιο.Ο αναρχογατούλης είχε μια απορία που ο περισσότερος κόσμος την είχε και του κάνανε επίθεση κάποιοι με αριστερά πιστεύω.Το θέμα όμως ποιο είναι? Γιατί είχε απορία ή γιατί τα έβαλε με το ΠΑΜΕ? Δηλαδή αν δούμε κάτι στραβό στο κόμμα που είμαστε (δεν ξέρω αν ανήκει στην αριστερά ο αναρχογατούλης και ούτε με ενδιαφέρει) δεν μιλάμε?Μόνο τα στραβά των άλλων κοιτάμε και κράζουμε?Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί ο καθένας κοιτάζει την καμπούρα του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟ.
    ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.
    ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕΤΩΠΟ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΧΑΦΙΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τη μανούλα σου γιατι δε τη βάζεις σε καμια φωτογραφια, αφου τη γνωρίζουν όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα αποτελέσματα της σύγκρουσης των Κουκουλοφόρων με το Πάμε είναι εμφανή. Προσπαθούν και οι δύο να ενταχθούν στο λαϊκό κίνημα που αναπτύσσεται. Αλλά φάνηκε το προσωπείο τους. Από τη μία το Πάμε με αυτή την κίνηση απελευθέρωσε τους εργάτες φανερώνοντας τον αυτιστικό και τραμπούκικο χαρακτήρα του. Από την άλλη οι κουκουλοφόροι απέδειξαν ότι υπάρχουν μόνο για ρόλους εξυπηρέτησης καταστολής των κινημάτων και φετιχισμού. Πιστεύω ότι η κόντρα τους πρέπει να συνεχιστεί...
    Για αυτούς μιλάνε όλα τα κόμματα οπότε καλό είναι να συμμετέχουν και αυτά στο πάρτι τους. Πιστεύω ότι όλοι αλληλοσυμπληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δεν ήταν που επί τόσα χρόνια ο ένας ήταν μακριά από τον άλλο?

    Ετσι κι αλλιώς όπως τότε ετσι και τώρα με τη "περικύκλωση"(περιφρούρηση) της Βουλής,το κωλαράκι σας φροντίζατε να μη πάθει τίποτα.
    Οσο για τους άλλους καρφί δε σας καίγετε.

    Για κανα δυο τρεις μήνες οι μπαχαλάκηδες θα σας συσπειρώσουν,μετά να δούμε γιατί έρχονται και χειρότερα και τότε,τα μεγάλα λόγια και οι πανυγηρικοί δε θα σας φτάνουν με τίποτα και θα ξανααρχίσει η γκρίνια.


    Γυμναστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. RED FAITH είπε...

    Το συστημα δεν ανατρεπεται ουτε με βρισιες ουτε με ου ουτε με μπαχαλακιδες.Θελει αλλαγη στους συσχετισμους στην κοινωνια.Θελει οργανωση στα εργοστασια που τα αφεντικα δεν μας αφηνουν να δημιουργησουμε σωματεια.Αν διαφοροι στην αριστερα ελπιζουν ως δια μαγειας(και συντασσομενοι με μπαχαλακηδες που ειναι ευαλωτοι σε παρακρατικους μηχανισμους)να ανατρεψουν τον καπιταλισμο ειναι κριμα.Ως κομμουνιστης ως αγωνιστης αγωνιζομαι για την ανατροπη της εξουσιας των μονοπωλιων.Οσο για την περιφημη ενοτητα της αριστερας πως να οικοδομηθει συντροφοι και με ποιους;;;Μεσα στην ΕΕ οπως μας προτεινει ο ΣΥΡΙΖΑ;;;;Με τους αγανακτισμενους που φωναζουν πουτανας γιε πρωθυπουργε και οραματιζονται αμεση δημοκρατια χωρις κανενα σχεδιασμο για την κοινωνικη οργανωση της παραγωγης;;;;;;;Οχι συντροφοι δεν θα παρω μακαρι να καταλαβεται καποτε(και οι κοινωνικες συνθηκες οδηγουν σ αυτο)πως η ανατροπη του καπιταλισμου και η δημιουργια ενος νεου κοσμου του σοσιαλισμου κομμουνισμου χρειαζεται ενα πανισχυρο Κομμουνιστικου κομματος που πρωτα πρεπει να γινει πλειοψηφια στην κοινωνια.Τοτε θα γινει η επανασταση συντροφοι οταν ο λαος καταλαβει την δυναμη του και ξερει τι θελει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ζήτω ο ήρωας της εργατικής τάξης Κοτζαριδης. οι δολοφόνοι παρακρατικοί
    να μη χαιρονται η εργατική τάξη δεν ξεχνά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά ποιος κέρδισε οι κόκκινοι ή οι μαύροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αναρχογατουλη kαλησπερα, τι θελεις να ''πεις'' με τις φωτο που εχεις αναρτησει, οτι το ΠΑΜΕ, επιασε τα ''παιδια'' οπως περναγαν στον δρομο και τα ''πλακωσε'' στο ξυλο?

    Μημπως αυτων των φωτογεγονοτων ειχαν προηγηθει οι φωτο που ειναι σε ολο το διαδικτυο και δειχνουν τα φασιστιμπαχαλα, να πετουν μολοτωφ, επανω σε ''αοπλους'' διαδηλωτες, που δειχνουν τα φασιστομπαχαλα, να λιντζαρουν εναν της περιφρουρησης, εικοσι[20], στην αμαλιας και οθωνος, η για τα πρεζομενα κοριτσακια που τα επινε η περιφρουρηση και τα εβγαζε εξω απο τον χαμο.

    Αν ακομα πιστευετε οτι εχθρος σας ειναι οι κομμουνιστες, περιμενουν την χωρα καλυτερες ημερες, γεματες απο ανεργους και φουλ αστυνομια.

    Παντως χιουμορ εχεις, δεν στο αφαιρει κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ae

    Από όσο είδα εγώ την επίθεση την έκαναν οι ''''αναρχικοί΄΄΄΄΄και το ΠΑΜΕ απάντηση δυναμικά με μεγάλη καθυστέρηση για μένα. Κρατούσε αμυντική στάση για τουλάχιστον μισή ώρα.

    Κατά τα λοιπά τι να πω.... Το να στρέφεται ο όποιος συνάνθρωπός μας για οποιδήποτε λόγο κατά απεργών εργατών είναι τουλάχιστον λυπηρό. Και δεν υπάρχει δικαιολογία

    Ξενέρωσα άγρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνέχεια ..
    Θα προσθέσω επίσης ότι μέχρι τώρα το ΠΑΜΕ το κατηγορούσαμε γιατί έκανε πορείες-παρελάσεις και μετά πήγαιναν για καφέ όταν οι υπόλοιποι τρώγαμε δακρυγόνα με τους τόνους.

    Τώρα που έμεινε πάλι κατηγορύμενο είναι;

    Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναρχογατούλη σε διαβάζω καιρό και σέβομαι την γνώμη σου....
    Αλλα θα ήθελα να εκθέσω πρώτα τι είδα και μετά την εκτιμησή μου γιατί πιστεύω οτι οι φωτογραφίες αυτές ειναι η μισή αλήθεια.
    Ενά μπλοκ απο κουκουλοφόρους χτύπησε ένα εργατικό μπλοκ 1ον)με φωτοβολίδες που έχουν τα χουλιγκάνια στα γήπεδα,2ον)με γκλοπ που έχουν οι μπάτσοι 3ον)με πέτρες-μάρμαρα που στόχο δεν είχαν την περιφρούρηση αλλα τον κόσμο που ήταν μέσα στο μπλοκ του ΠΑΜΕ(γέρους-νέους-γυναίκες που δεν μπορούσαν να έχουν συμμετοχή)4ον)με μολότωφ εναντίον της περιφρούρησης 5ον)και το πιο τραγικό με κουκούλες.
    Την κουκούλα την καταλαβαίνω οταν θές να τις παίξεις με το σύστημα και την αστυνομία για καμερες και τα ρέστα αλλα με εργαζόμενους γιατί θές κουκούλα και μην μου πείς για τα κράνη που έβαλαν τα παιδιά της περιφρούρησης γιατί αυτά μπήκαν αφού εφευγε όλο το μάρμαρό και όλος ο κόσμος είχε μαρμαρώσει βλεποντάς το...
    Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω στο τι έγινε και τι εκατέρωθεν γιουρούσια έγιναν απλα΄θέλω να παραθέσω την εκτιμησή μου σήμερα μια μέρα μετά,με τα γόνατα κομμένα απο τις εικόνες που είδα...
    Το χτύπημα στο μπλοκ του ΠΑΜΕ δεν ηταν τυχαίο,ηταν ενα χτύπημα σε όλο το εργατικό κίνημα και ένα μήνυμα σε όποιοδήποτε εργατικό μπλοκ οτι η πορεία οταν σκάσουμε εμείς θα γίνει μπάχαλο.
    Γι αυτο χτύπησαν και το μεγαλύτερο εργατικό μπλοκ με την καλυτερη περιφρούρηση και τον περισσότερο κόσμο.
    Τέρμα οι συγκεντρώσεις μπροστά στο σύνταγμα,είτε θα διαλύονται με τον κρατικό μηχανισμό-αστυνομία και τους γνωστούς τρόπους,είτε με άλλους τρόπους αν δεν μας δίνετε την ευκαιρία να σας την πέσουμε,πάντως μπροστά εδώ κάνεις ουτε το ΠΑΜΕ πια.
    Ετσι ενώ στις 1-2 ώρα χιλιάδες κόσμου στις 7 το απόγευμα που ψηφίζονταν άδειο το σύνταγμα.
    Θλίψη και στενοχώρια μόνο αυτό...

    Με εκτίμηση Γιοζεφ Κ(ανενταχτός κομμουνιστής)

    Υ.Γ. Αυτές τις δυσκολες ώρες για το εργατικό κίνημα πρέπει να επικρατήσει σύνεση και οχι οργη και βία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το είδαμε το έργο σε επανάληψη. Πρεμιέρα είχε κάνει το 1998 όταν τα ΚΝΑΤ σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ ξέκοψαν απο την ουρά της μαθητικής πορείας 180 διαδηλωτές μαθητές και τους "περιποιηθηκαν" καταλλήλως πριν τους φορτώσουν στις κλούβες για την ασφάλεια.
    Ίσως μάλιστα η πρεμιέρα να ήταν το 1973 στο Πολυτεχνείο... αλλά δεν είμαστε σίγουροι.
    Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία: απο τη Βάρκιζα μέχρι τις μέρες μας το Σταλινικό ΚΚΕ -για να μην τα βάζουμε όλα σε μια λεκάνη- έχει παίξει πολύ σκοτεινό και ύπουλο ρόλο στην ιστορία.
    Γιατί μας κάνει εντύπωση οτι απλώς επανέλαβε για μια ακόμη φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλά, δηλαδή να στηρίζει το κράτος και την κυβέρνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά έκανε το ΠΑΜΕ και τσάκισε τους υποτιθέμενους 'αναρχικούς',να αγιάσει το χέρι τους ,την επόμενη φορά ενωμένοι όλοι να τους πάρουμε φαλάγγι,γιατί είναι θρασύδειλοι φεύγουν σαν τις κότες άμα συναντήσουν αντίσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή