Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα θρασύδειλα ένστολα καθάρματα του Παπουτσή

 Τα θρασύδειλα ένστολα καθάρματα του Παπουτσή εκτόνωσαν και σήμερα τα κτηνώδικα ένστικτα τους πάνω στους διαδηλωτές. Αποθρασυνόμενα τα τομάρια που παριστάνουν τους «υπηρέτες του νόμου» από την ασυδοσία που απολαμβάνουν –πρόσφατα είναι και τα γεγονότα της Κερατέας, όπου έσπασαν χέρια, άνοιξαν κεφάλια, ξυλοκόπησαν ηλικιωμένους, χωρίς καμιά επίπτωση εισπράττοντας μόνο κολακευτικά σχόλια από φυσικούς και πολιτικούς προϊσταμένους τους-  έκαναν σήμερα έκδηλες τις δολοφονικές προθέσεις τους απέναντι στους διαδηλωτές.

Η ανακοίνωση των γιατρών της Νίκαιας, που παραθέτουμε παρακάτω τα λέει όλα.

Ο κυβερνητικός θίασος του ΓΑΠ ξέρει πια ότι οι μέρες του είναι μετρημένες.  Τα ευρηματικά συνθήματα που ακούστηκαν στην σημερινή πορεία ("Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί ..." "Ένα ελικόπτερο για κάθε υπουργό και για τον Πάγκαλο ...φαλαινοθηρικό") είναι ζήτημα χρόνου να υλοποιηθούν … κατά παρέκκλιση.

Αυτό που διαφαίνεται ολοκάθαρα πια είναι ότι η μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ είναι αδίσταχτη και δεν θα διστάσει να βάψει τα χέρια της με αίμα προκειμένου να εκτελέσει τον ρόλο που της έχει ανατεθεί από ντόπιους και ξένους καπιταλιστές.


Υ.Γ «Διάρκεια επεισοδίων» ονομάζει η ιστοσελίδα του Ζούγκλα την χρονική στιγμή κατά την οποία τα ένστολα τομάρια επιτέθηκαν με δολοφονική μανία στους διαδηλωτές ….

απο
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου