Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ζητείται επειγόντως βοήθεια!!! Αυτόπτης μάρτυρας μπορεί να «αθωώσει» τον συλληφθέντα

Στον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων... κραυγή αγωνίας και ελπίδας μαζί! Διαδηλωτής συλλαμβάνεται από τους άνδρες της αστυνομίας. Ένας άλλος διαδηλωτής σε αμαξίδιο εκλιπαρεί να τον αφήσουν. «Αφήστε τον να φύγει. Δεν έχει κάνει τίποτα» φωνάζει... μάταια.

Ο διαδηλωτής που βλέπετε στο αναπηρικό καροτσάκι, φώναξε στον συλληφθέντα το όνομά του, για να έχει μάρτυρα στο δικαστήριο... μια κάποια υπεράσπιση. Δυστυχώς, μέσα στον αιματηρό πανικό, η φωνή του ήταν πιο αδύναμη από εκείνη του πόνου, του άνδρα που δεχόταν κλωτσιές, όντας στο οδόστρωμα.

Ο διαδηλωτής-αυτόπτης μάρτυρας είναι ο μόνος που είδε και γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη και παρακαλείται θερμά να επικοινωνήσει με την οικογένεια του διαδηλωτή που συνελήφθη! Διαβάστε την ανακοίνωση των οικείων του συλληφθέντος:

Στο βίντεο φαίνεται η σύλληψη διαδηλωτή, ενώ ένας άλλος διαδηλωτής με αμαξίδιο είναι αυτόπτης μάρτυρας . Ο συλληφθέντας παραπέμπεται σε δίκη με πλημμελήματα, εντελώς ΑΔΙΚΑ. Παρακαλείται ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ - ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ με το ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ (ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΜΕΣΗΜΕΡΙ).
e.mail: somtechnik@gmail.com
Ευχαριστούμε!!!»

1 σχόλιο: