Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Το MEGA οχυρωνεται...

Προ ολίγου κατέφτασε στο κανάλι ένας από τους αγγλόφωνους γορίλες της κας Τρέμη, ο οποίος επιδίδεται στη χρονομέτρηση διάφορων αποστάσεων εκτός και εντός κτιρίου ως άλλος Τζέκος.

Η τιμημένη Προστασία του Πολίτη θα εκπροσωπείται σε επίπεδο ταξίαρχου, προσωπικού φίλου του κου Γκαϊντέ. Θα υπάρχουν διμοιρίες ΜΑΤ έξω και σε επιφυλακή πιο μακριά, ενώ όλες οι είσοδοι-έξοδοι του κτιρίου φυλάσσονται ήδη από ιδιωτική ασφάλεια και κρατική ασφάλεια.

Το περιβόητο γκαράζ, από όπου μπαινοβγαίνουν τα φτωχικά αμαξάκια των τηλεαστέρων, θα φυλάσσεται επιπλέον και από τα ΟΠΚΕ, όπως διαβεβαιώνει περιχαρής ένας συνεργάτης της κας Καραμήτρου.

Τα αξιότιμα στελέχη του καναλιού έχουν ήδη επιδωθεί από το πρωί σε εργασιακή ενημέρωση υψηλού επιπέδου, λέγοντας σε όλους τους εργαζόμενους ότι "εμείς για εσάς δουλεύουμε, αλλιώς θα μπουν μέσα και θα σας σκοτώσουν όλους".

Κυκλοφορεί επίσης και ένα εσωτερικό e-mail, στο οποίο γίνεται συρραφή από διάφορες άσχετες φωτογραφίες από επεισόδια σε διαδηλώσεις και επεισόδια σε γήπεδα σε διάφορες χώρες. Άνευ κειμένου, άλλωστε η εικόνα μιλάει από μόνη της.


.indymedia

1 σχόλιο: