Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Στα γνωστά του μονοπάτια της προβοκάτσιας και της συκοφαντίας, ο Σκάι


 Για άλλη μια φορά ο Σκάι –αυτή την φορά η ιστοσελίδα του- βρέθηκε στα γνωστά του μονοπάτια της προβοκάτσιας και της συκοφαντίας.
Αυτή την φορά ορμώμενος από δηλώσεις του  υπουργού Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, που αναφερόμενος σε μέλη του ΠΑΜΕ που μπήκαν στο γραφείο του είπε: «Οι προπηλακισμοί και οι καταστροφές στη δημόσια περιουσία μόνο θλίψη προκαλούν. Λυπάμαι γιατί κάποιοι, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, στήνουν σκηνικό έντασης και βίας» κατασκεύασε εικόνες για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του υπουργού.

Να θυμίσουμε ότι στα λεγόμενα Βρούτση ήταν άμεση η αντίδραση της γ.γ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα:

.
«Να μας δείξει το βίντεο. Ποιες είναι οι καταστροφές. Πήγαν 40 άτομα, πρόσωπο με πρόσωπο, συνδικαλιστές εκπρόσωποι οργανώσεων, τι να κάνουν; Να καταστρέψουν τα γραφεία; Να καταστρέψουν τα κομπιούτερ; Να δείρουν τον υπουργό; Είναι αστεία πράγματα αυτά. Και βεβαίως, όταν ένας υπουργός κάνει προκλητικές δηλώσεις έχουν δικαίωμα την επόμενη μέρα, οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων να πάνε και να διαμαρτυρηθούν.
Αυτό και μόνο έγινε και τίποτα άλλο. Να μας δείξει το βίντεο. Όχι να το γυρίσει τώρα το βράδυ ή αύριο το πρωί. Το βίντεο.Και δεν πιστεύω ότι δεν έχει τη δυνατότητα να δείξει το βίντεο ή δεν ξέρω, η αστυνομία, οτιδήποτε. Να δείξουν τις καταστροφές. Όπως έχουν κάνει σε άλλες περιπτώσεις».

Απ’ την πλευρά του το γραφείο του ΠΑΜΕ κάνει αναφορά σε «ταξικό μίσος» του Σκάϊ και καταγγέλλει την προβοκάτσια του με τις κατασκευασμένες φωτογραφίες:

«Ο σταθμός του Αλαφούζου (ΣΚΑΪ) εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά το ταξικό του μίσος στο ΠΑΜΕ και στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και προκειμένου να πείσει για το πόσο καλά έκαναν τα ΜΑΤ και συνέλαβαν και χτύπησαν τους εκπροσώπους των συνδικάτων, επανέλαβε για μια ακόμα φορά τον εαυτό του.
Ανέβασε στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο κατασκευασμένες φωτογραφίες απ' το γραφείο δήθεν του Υπουργού Εργασίας με πεταμένα χαρτιά και έπιπλα, για να πείσει για το βανδαλισμό των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων. Καλή η προσπάθεια και αντάξια της ιστορίας τους, αλλά τέτοιες προβοκάτσιες έχει αντιμετωπίσει και άλλες και από πιο ικανούς το ταξικό κίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου