Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Προεκλογικη περιοδος ΤΕΛΟΣ. Επισημη πρωτη της μετεκλογικης περοδου











2 σχόλια:

  1. Τελικα,κανουν και ενα καλο! Δεν μας αφηνουν,ουτε λεπτο να ....ξεχαστουμε!! Ουτε τον πρωινο καφε να πιουμε με ησυχια!!
    Να ειναι καλα λοιπον!! Μου θυμισαν την φοβερη ατακα αυτογνωσιας και απελπισιας...."γαμω το κεφαλι μου"!!!!!!
    Ναι-ναι λοιπον,και το κεφαλι σας,και την ανθρωπια σας που εγραψε και το κοριτσι μετα τις εξετασεις του,μα και ολη σας την υπαρξη!! Λαθη της φυσης,παραπλασματα,ελαχιστοι,τερατα της κολασης ........καταραμενοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλεπω τους μεγαλους επαναστατες να καλουν σε συμπαρασταση τον λαο!! Δεν βλεπω ουτε το "σκυλακι του καναπε",ουτε ομως και της "ελευθερας βοσκης".....και οργιζομαι!! Αντε να χαθουν απο προσωπου γης....και αυτοι και ολοι μας που τους παμε με το γαντι! Βρε η ξετσιπωσια εχει καθε μερα γιορτη στην χωρα μας. Βρεθηκαν αυτες οι γυναικες,να αποδειξουν πως τα χασαμε ολα,ακομα και το γνωστο φιλοτιμο του ελληνα! Για να μην πουμε οτι οι πρωτοι που επρεπε να σταθουν διπλα τους ,ειναι οι κ.κ δικαστες που εβγαλαν την αποφαση δικαιωσης τους!! Δεν προσβαλονται ηθελα να 'ξερα; Δεν υπαρχει τιποτα να το παρουν "πατριωτικα"; Ας παραιτηθουν λοιπον ετσι για την τιμη των οπλων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή