Τρίτη 28 Μαΐου 2013

EXTR- ΑΥΓΗΤΕΣ

«Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο EXTRA: Ό,τι πιο μισαλλόδοξο, λαϊκίστικο, εθνικιστικό και ρατσιστικό έχει να επιδείξει η ελληνική τηλεόραση, με βασική του αποστολή την καθημερινή αβάντα υπέρ της Χρυσης Αυγής.


Κεντρικός παρουσιαστής: O ισοβίως πέρα βρέχει Άκης Παυλόπουλος, που οι δημοσιογραφικές του αρετές ίσα που φτάνουν για να καταφέρει να διακρίνει έναν νεοναζί από ένα μπακαλιάρο σκορδαλιά.

Καθημερινοί «αναλυτές» της επικαιρότητας:
1) Αντώνης Μυλωνάκης: Μέχρι πρότινος λαοτιανός υποψήφιος βουλευτής και νυν καθημερινός ξεπλυματίας της Χρυσής Αυγής. Σε πριβέ συζήτησή του με τον Άδωνη Γεωργιάδη υποστήριξε πως η καλύτερη αντιμετώπιση των «λαθρομεταναστών» είναι η εκτέλεσή τους.


2) Άρης Σπίνος: Επίσης τέως υποψήφιος με το ΛάΟΣ και συλληφθής παλαιότερα για εκβιασμό επιχειρηματία («ή μου δίνεις τόσα, ή γράφω για σένα στην εφημερίδα»). Ρατσιστής και πατριδοκάπηλος μέχρι το κόκκαλο, και παράλληλα άτυπος εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής. Δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να υμνεί και να υποστηρίζει τον Μιχαλολιάκο και να δικαιολογεί με πάθος κάθε καφρίλα των στελεχών της ναζιστικής συμμορίας.




1 σχόλιο:

  1. My brother suggested I may like this website. He used to be totally right.
    This put up actually made my day. You cann't believe just how a lot time I had spent for this info! Thank you!

    Feel free to surf to my site :: vakantievilla frankrijk

    ΑπάντησηΔιαγραφή