Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ναι μαλάκα Έλληνα, αυτούς έβαλες μέσα στη Βουλή

"Όλοι όρθιοι", φωνάζουν μέλη της Χρυσής Αυγής κατά την είσοδο Νίκου Μιχαλολιάκου σε αίθουσα ξενοδοχείου, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες δηλώσεις μετά τα πρώτα exit poll και την άνοδο της παράταξης που επέτρεψε την είσοδό της στη Βουλή.


Πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής ζήτησαν από τους παρόντες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι μόλις μπει στην αίθουσα ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Ωστόσο, η άρνηση των δημοσιογράφων να ανταποκριθούν στο "εγέρθητι" προκάλεσε εντάσεις.
"Μόλις μπει στην αίθουσα, να σηκωθείτε σε ένδειξη σεβασμού", συνέχιζαν να φωνάζουν ορισμένα μέλη.

Δημοσιογράφος όμως απάντησε: "Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Για άλλο πράγμα είμαστε εδώ".
Η απάντηση των μελών ήταν ακόμα πιο προκλητική: "Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει".

Και η δημοσιογράφος σηκώθηκε να φύγει. Τότε, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τη ρώτησε που πάει. Κι όταν πήρε την απάντηση, είπε με ειρωνικό ύφος: "Στο καλό".

Η δημοσιογράφος αποχώρησε, μαζί της και το συνεργείο μεγάλου ιδιωτικού καναλιού.

http://www.ramnousia.com/
 http://gregordergrieche.blogspot.com/2012/05/blog-post_07.html

2 σχόλια:

 1. Ήμουνα σίγουρη ότι οι πανιλήθιοι ελληναράδες θα ψήφιζαν με γνώμονα τον πατριωτισμό τους και τον ρατσισμό τους....και κάποιοι απο αυτούς ψήφισαν τα εκτρώματα χωρίς να έχουν ιδέα για το πραγματικό πρόσωπο της δολοφονικής αυτής ομάδας αλλά...πιστέυω ότι οι περισσότεροι ξέρουν και είναι και οι ίδιοι εκτρώματα σάν και αυτούς . Πραγματικά έχω αηδιάσει και πήγα να ψηφίσω με την ελπίδα ότι και όλοι όσοι δέν πήγαιναν να ψηφίσουν παλιά θα πάνε να δώσουν την ψήφο τους σε ένα αριστερό κόμμα για να αλλάξουν οι συντεταγμένες και να καταφέρουμε επίσης να εμποδίσουμε να εισέλθει ο νεοναζισμός στην βουλή αλλά....δέν υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη συντηρητική εθνικιστική χώρα που γουστάρει λαικισμό στο έπακρο ! Αίσχος ρεεεεεε......τώρα θα δούνε όλοι πώς συμπεριφέρονται οι χιτλερικοί.....
  Σόρρυ που σε ζαλίζω αλλά έχω φρικάρειιιιιι....
  Καλή σου μέρα...φιλιά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ! Αυτό το μπουρδέλλο;
  Μέχρι τώρα είχε πουτάνες, είχε τσατσάδες μόνο ο νταβατζής της έλειπε. Τώρα τον βρήκε! Μπήκαν οι νεάντερνταλ στην βουλή και λοιπόν;
  Ο νέος καθεστωτικός μπαμπούλας για να τρώνε τα παιδιά το φαϊ τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή