Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Καντον λιγότερο μαλακα...

Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική κοινωνία είναι βαθια συντριπτική, εναι μια κοινωνία Δεξιά.

Δεκαετίες επί δεκαετιών έχουν φροντίσει γι αυτό η εκκλησία , το σύστημα εκπαίδευσης και πιο πρόσφατα η προπαγάνδα των ΜΜΕ…
Ακομα κι αν αποφασίσει αυτή η κοινωνια να κανει επανάσταση ειτε με την ψήφο της , ειτε με τα οπλα… όταν θα εμφανιστεί μια νεα Δεξια θα τρέξει να την αγκαλιάσει.

Οσο εκεινο που επιθυμεί να αποκτήσει είναι ότι βλεπει στην τηλεόραση και όχι την ελευθερία της , την ισότητα και τη δικαιοσύνη μεσα της , την παιδεία της και τον γαμημένο της τον πολιτισμο… τοτε σύντροφοι ειτε είστε Αριστεροί , ειτε Αναρχικοί , ειτε τιποτα, μια ζωη θα είμαστε στο δρόμο.

Βλέπεις… πως το σύστημα προσπαθώντας να σοκάρει οσοσυς δεν ψήφισαν τα 2 μεγάλα κόμματα, πλασάροντας τους την ανοδο της Χ.Α σαν να τους λεει ΄΄ κοιτάξτε τι σας περιμένει αν δεν μας ακούτε΄΄.
Βλέπεις πως δείχνει στη Αριστερά το μέγεθος της δύναμης … του να κατασκευάζει ότι θελει , οποτε θελει και οποιο προφίλ θέλει.
…και πως παράλληλα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αντίπαλο δεος απέναντι στον πιο πρωτοποριακό , ελεύθερο και αγωνιστικό χωρο που υπάρχει , τον Α/Α.

Αν τα ΜΜΕ πρόσφεραν το μισο χρονο απ αυτόν που εχουν σπαταλήσει για τις μολοτοφ στο Σύνταγμα για να δειξουν τη είναι η Χρυση Αυγη… σημερα δεν θα υπήρχαν.
Αν αυριο τα ΜΜΕ θελουν τον Βοριδη αρχηγο της ΝΔ και πρωθυπουργό …θα το κάνουν.

Όμως …εχουμε ένα πλεονέκτημα ( προς το παρόν ) και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ( πριν ξαναγίνουμε πλούσιοι )… το ότι ο κοσμος ακούει, θελει να μαθει …
Πες του αλήθειες που δεν του εχει πει κανεις , ποτε.

Καντον λιγότερο μαλακα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου