Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Στρατιωτικός νόμος από-ρύθμισεις της κυκλοφορίας για 6/12...Τόση δημοκρατία,ούτε στη Χούντα

 Μόλις διάβασα την είδηση θεώρησα ότι πρόκειται για λάθος,ότι μπερδεύεται η κυκλοφορία με τη στάθμευση (αν και πάλι θα ήταν ακραίο).Όμως και ψάχνοντας και αλλού διάβασα το ίδιο:

"Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων σε ολόκληρο το κέντρο (το "ιστορικό")
από τη Δευτέρα το πρωί στις 10:00 ως την Τρίτη τα ξημερώματα στις 7:00"!!!

 Και όταν λέμε "κέντρο" εννοούμε το ευρύτερο κέντρο,μέχρι την Αλεξάνδρας και στα 2 ρεύματα,σε όλες τις καθέτους των κεντρικών αρτηριών (Σταδίου,Πανεπιστημίου,Ακαδημίας,Πατησίων,3ης Σεπτεμβρίου,Πειραιώς από Ιερά οδό) και γύρω από τις πλατείες Συντάγματος,Ομόνοιας,Κάνιγγος,Κοτζιά. Μία απεικόνιση στο χάρτη θα ήταν πολύ χρήσιμη (αν κάποιος ευκαιρεί).

 Η πράσινη Χούντα ασκεί άγρια τρομοκρατία ασελγώντας στην μνήμη του 15χρονου Αλέξανδρου,απαγορεύοντας τόσο την πρόσβαση στην πορεία,όσο και τη γαμημένη εύρυθμη λειτουργία της πόλης που τόσο εκθειάζει.
Ότι και να γίνει (μια ειρηνική πορεία 2 ωρών π.χ) έχουν εξασφαλίσει ότι αυτή η μέρα θα μείνει χαραγμένη σε μεγάλο μέρος των κατοίκων της πρωτεύουσας (όχι μόνο του κέντρου) ως μια απίστευτη ταλαιπωρία.

Ουδέποτε πάρθηκαν τέτοια μέτρα ακόμα και σε μέρες γενικής απεργίας.
Προσπαθούν να ενεργοποιήσουν "κοινωνικούς αυτοματισμούς" αδιαφορώντας για την κοινωνική συναίνεση που γνωρίζουν καλά ότι έχουν χάσει προ πολλού.
Ρισκάρουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα (πως θα δικαιολογήσουν στον κόσμο ότι 10 ώρες μετά το τέλος μιας πορείας δεν μπορεί να πάει σπίτι του;),προκειμένου πάση θυσία να απαγορεύσουν ουσιαστικά την επέτειο τα επόμενα χρόνια.

Ας πάρουν την απάντηση που τους αξίζει,να καλεστούν άμεσα τοπικές συγκεντρώσεις σε όλα τα μετρό και ας μεταβεί ο κόσμος μαζικά στο κέντρο.

Μην αφήσουμε τους συμμαθητές του Αλέξανδρου στα χέρια των φονιάδων του.

6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ - ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ  ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου