Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ "ΑΝΩΤΕΡΩΝ" ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1237967

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1237891

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1237827

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
15-12-2010

9 σχόλια:

  1. Καλα μπουρδες, δεν κανουν τα μπαχαλα οι ασφαλιτες αυτοι απλως χωνονται μαζι με τους μπαχαλους και στην καταλληλη στιγμη τσιμπανε κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακρατος ..προβοκατορες με την ταυτοτητα τηε χρυσης αυγης στην κολοτσεπη σε συνεργασια με τους ματατζηδες..η γνωστη συνταγη που αντικρυζουμε τοσα χρονια τωρα σε καθε διαδηλωση η πορεια..σιγα μην τους φοβηθουμε...Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρχόγατε, ή είσαι 15 χρονών ή δεν έχεις κατέβει ποτέ σε πορεία στην Αθήνα..
    Το ότι στις πορείες σκάνε μύτη ασφαλίτες είναι γνωστό χρόνια και ειδικά σε περιόδους διακυβέρνησης μΠΑτΣοκ αυτό το φαινόμενο παίρνει μεγάλες διαστάσεις..
    Οι σύντροφοι που προκαλούν μπάχαλα (είτε σε πολιτικούς στόχους, είτε σε οικονομικούς, είτε σε ταξικούς ή απλα για την καβλα τους)είναι διαφόρων κατηγοριών και πάνω κάτω γνωστοί σε όλους όσοι κατεβαίνουμε στις πορείες, ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ δεν είναι σε καμία περίπτωση και καλό θα ήταν να μην γράφονται τετοιες κοτσάνες σε μπλογκς που διαβάζουν και άσχετοι και απολιτίκ γιατι κάνουν περίεργους και λανθασμένους συνειρμούς..Την απάντηση για το φαινόμενο του ασφΑΛΗΤΗ στην έδωσε ο Ανώνυμος απο πάνω..
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαλιγκαρακο
    Τι θελεις να κανουμε τωρα;
    Nα τις βγαλουμε εξω και να τις μετρησουμε...τις ηλικιες μας και τις πορειες μας;
    Παντως νασαι σιγουρος οτι σιγουρα ειμαι μεγαλυτερος απο εσενα.
    Και δεν το λεω ουτε ειρωνικα ουτε μεταφορικα. Μη σε ξεγελαει το ....ουλης.
    Τωρα αν μου λες οτι συμφωνεις με τον ανωνυμο παραπανω που δικαιωνει στην ουσια το εργο των ασφαλιτων,τι να πω μαλλον εσυ δεν εχεις κατεβει σε πορεια.
    Οι φωτογραφιες μιλανε μονες τους.
    Και δεν χρειαζονται διαλογικες συζητησεις.
    Αυτοι που δινουν αλλοθι στους μπατσους για να σπανε καθε μεγαλη πορεια σε δεκαδες κομματια σιγουρα δεν ειναι ουτε μερικοι πιτσιρικαδες που βραζει το αιμα τους ουτε συντροφοι.
    Κοιταξε ξανα τις φωτο και θα δεις ποιοι ειναι.
    Καλο βραδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά και μένα μου φαίνεται λίγο κουφό να κατεβαίνουν ασφαλίτες ντυμένοι μπάχαλοι για να σπάσουν. Το λογικό είναι πως κατεβαίνουν για να κάνουν συλλήψεις..

    Μα σκεφτείτε το κι αλλιώς: Υπάρχει τόσος πολύς κόσμος που κατεβαίνει για μπάχαλα που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να στείλουν ασφαλίτες για αυτό, ακόμη και αν τους συμφέρει. Γιατί τους συμφέρει βασικά. Και κρίμα που δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι μπάχαλοι και ορισμένοι αναρχικοί που νομίζουν πως καίγοντας κανα ΑΤΜ κάνεις σοβαρή ζημιά στις τράπεζες...

    Στόχος τους είναι το μυαλό και τον έχουν κερδίσει εδω και καιρό, όταν σταμάτησαν τις χούντες με τα τανκς και ξεκίνησαν οι κυνοβουλευτικές χούντες. Μπορούμε να ξανακερδίσουμε τον μαζικά αδιάφορο και απολίτικο κόσμο, χωρίς να μπούμε σε κομματικά μαντριά; Αλλιώς απλά θα ξεκαβλώνουμε κάθε τόσο και την επόμενη πίσω στη δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή από τα εκατομμύρια των ελλήνων που περνάνε τόσα και τόσα σήμερα αποκλείονται να βρεθούν και 400-500 άτομα που να τα παίρνουν στο κρανίο και δικαίως εκτός και αν είναι ασφαλίτες?

    Τρελαθήκαμε εντελώς πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Robopsychologist@
    ''Ρε παιδιά και μένα μου φαίνεται λίγο κουφό να κατεβαίνουν ασφαλίτες ντυμένοι μπάχαλοι για να σπάσουν. Το λογικό είναι πως κατεβαίνουν για να κάνουν συλλήψεις..''

    Διαίρει και βασίλευε είναι η καλύτερη μέθοδος επίλυσης προβλημάτων..αιώνες τώρα!
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στην πορεία 15-12-10 οι ασφαλιτες ηταν παρα πολλοι,ποτε δεν εχω ξαναδει τοσους πολλους.Μετά το ΠΑΜΕ ακολουθούσε ενα μπλογκ δηθεν αναρχικων,οι οποιοι στην πλειοψηφία τους πρεπει να ηταν ασφαλιτες.Εκαναν μερικα δηθεν μπαχαλα και μετα οι ματατζηδες οποιος εβγαινε στο Συνταγμα του ριχνανε δακρυγονα να φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να καταλάβετε πόσο βλάκες είναι οι μπάτσοι...
    Κατεβαίνουν στις πορείες μεταμφιεσμένοι για να συλλάβουν τους ταραξίες,νιώθωντας πως είναι σούπερ ήρωες τα ζώα, ενώ στην τελική αυτό που κάνουν είναι να φυμώνουν στόματα που φωνάζουν και για αυτούς, αφού και στους μπάτσους έκαναν περικοπές και μάλιστα μεγάλες...νομίζουν πως προστατεύουν τον κόσμο οι άχρηστοι, ενώ το μόνο πράγνα που προστατεύουν είναι τα συμφέροντα των απατεώνων που μας κυβερνούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή