Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

''Εργαζομενοι'' με μπλοκακι ΤΕΛΟΣ

Τους ειδαμε να γραφουν ατελειωτα...
Τους ειδαμε να τρομοκρατουν και να κατασχουν την πραματεια μεταναστων...
Τους ειδαμε διπλα στα ΜΑΤ στην εκκενωση της Πλατειας Συνταγματος...

Τωρα μαθαινουμε οτι δεν θα τους ξαναδουμε.

Στ'αρχιδια μας

Και τωρα το μπλοκακι μπορουν να το βαλουν εκει που ξερουν...

Κανενας οικτος για τους δημοτομπατσους.

 Ειχαν ξεφυγει τελειως.

4 σχόλια:

  1. Είναι η μόνες απολύσεις που δεν θα στεναχωρήσουν κανένα.
    Ισως υπάρχει θεία δίκη.Τα καλόπαιδα που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα απο τους μπάτσους της ΕΛΑΣ στη βιαιότητα την αλαζονεία και τον αυταρχισμό,φαίνεται πως την πάτησαν.
    Οπως πολύ σωστά λέει το άρθρο,στ'αρχίδια μας!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν εσύ δεν είχες να πάρεις γάλα στα παιδιά σου, αυτοί δεν ενδιαφέρονταν. Σου έκοβαν κανονικά την κλήση...
    Όταν γύριζες πάνω - κάτω σαν τρελός, αναζητώντας με μεγάλη αγωνία μία γωνίτσα να παρκάρεις, μην έχοντας τη δυνατότητα να πληρώσεις πάρκιγκ, αυτοί σε τρέλαιναν με τη σφυρίχτρα τους στ΄ αυτιά και σε έκαναν να ξορίζεσαι για να παρκάρεις κάπου πολύ μακρυά, με συνέπεια να τρέχεις σαν παλαβός για να μην αργήσεις στη δουλειά σου και σε απολύσουν.
    Τώρα σου ζητούν στήριξη για να μην απολυθούν. Δεν είναι γι αυτούς. Αλλά να. Αν εσύ πεις "καλά να πάθουν" έχεις αμέσως κάνει την Εξουσία να τρίβει τα χέρια της. Αυτός είναι ο λόγος που διαφωνώ με τέτοιες απόψεις, τις οποίες όμως κατά βάθος ένοιωσα κι εγώ προς στιγμήν, αλλά μετά έπιασα τον εαυτό μου να κάνει λάθος και να συμπεριφέρεται χωρίς να το θέλει, συμβάλλοντας σε αυτό που λέμε, "κοινωνικός αυτοματισμός"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λεγόμενος κοινωνικός αυτοματισμός αφορά κατηγορίες εργαζομένων στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα που η εξουσία καταφέρνει να στρέφει την μια εναντίον της άλλης.
    Τις δυνάμεις καταστολής επ'ουδενί δεν μπορούμε να τις συμπεριλάβουμε στους εργαζόμενους.
    Και οι δημοτικοί αστυνομικοί θέλουμε δεν θέλουμε,στις δυνάμεις καταστολής υπάγονται.
    Πραίτωρες είναι και σαν πραίτωρες συμπεριφέρονταν.Ανεξάρτητα αν ανήκουν στους ΟΤΑ και οχι στο υπουργείο προ.πο.Ανεξάρτητα αν φέρουν όπλο ή οχι.Και οι χαφιέδες δεν φέρουν όπλο αλλά την ζημιά τους την κάνουν.
    Η αλληλεγγύη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την σπαταλάμε δεξιά και αριστερά.Είναι εκατοντάδες χιλιάδες όσοι έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη μας.Ο μπάτσος δημοτικός ή μή,την αλληλεγγύη σου θα στην επιστρέψει με περισσότερο ξύλο, χημικά,απανθρωπιά και περιφρόνηση.
    Εξάλλου η χθεσινή αποθεωτική υποδοχή που έκαναν στην ναζιστοσυμμορία των μαχαιροβγαλτών,συμμάχων τους και συνεργατών τους,δεν αφήνει περιθώρια για αν χρειάζονται την αλληλεγγύη μας.
    Να με συμπαθάτε αλλά την αλληλεγγύη μου δεν την χαλαλίζω σε φασίστες ναζιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή