Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο «αριστερόστροφος» κύριος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Νικος Μπογιοπουλος Νικος Μπογιοπουλος

Αυτός είναι ο (δεξιόστροφος) αγκυλωτός σταυρός της σημαίας των χιτλερικών στις παρελάσεις τους.

nazi1

Αυτά είναι τα λάβαρα με τον (δεξιόστροφο) αγκυλωτό σταυρό των ναζί στις συγκεντρώσεις τους.

nazi2Αυτό είναι ένα από τα πολλά εξώφυλλα του περιοδικού της Χρυσής Αυγής με τον σαλπιστή του (δεξιόστροφου) αγκυλωτού σταυρού να αποκαλύπτει τις αντιλήψεις των χρυσαυγοτών για το «μέλλον»…

nazi3


Αυτό είναι ένα ακόμα εξώφυλλο του περιοδικού της Χρυσής Αυγής με το ίνδαλμά της, τον Χίτλερ, και τον (δεξιόστροφο) αγκυλωτό σταυρό στο αριστερό του μπράτσο.

nazi4Αυτός είναι ο φύρερ του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και του Παναγιώταρου, με τον (δεξιόστροφο) αγκυλωτό σταυρό να «κοσμεί» την στολή του.

nazi5Αυτός είναι ο ναζί Κασιδιάρης, με τον (δεξιόστροφο) αγκυλωτό του σταυρό σταμπαρισμένο στο αριστερό του χέρι.

φωτο 6Κι αυτός εδώ είναι ο Τριανταφυλλόπουλος που εξηγεί στο κοινό του γιατί ο αγκυλωτός σταυρός του Κασιδιάρη «δεν» είναι… δεξιόστροφος, «δεν» είναι… αγκυλωτός, «δεν» είναι…σβάστικα, και ως εκ τούτου «δεν» είναι… ναζιστικός, αλλά αρχαιοελληνικός!  Απολαύστε τον κύριο Ζούγκλα να εξωραΐζει τα χιτλεροειδή και να ορκίζεται για την (παροιμειώδη) «δημοσιογραφική» του «εγκυρότητα»… στον Σλίμαν Φυσικά καμία σημασία δεν θα είχε αν ο (δεξιόστροφος) αγκυλωτός σταυρός του Κασιδιάρη ήταν αριστερόστροφος. Καμία σημασία δεν έχει αν οι αγκυλωτοί σταυροί του Κασιδιάρη και της ναζιστικής του συμμορίας είναι δεξιόστροφοι, αριστερόστροφοι ή και τα δυο. Όπως καμία σημασία δεν έχει αν ο κάθε απολογητής, ο κάθε μακιγιέρ, ο κάθε εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων της ναζιστικής συμμορίας, το παίζει αριστερόστροφος ή δεξιόστροφος… «δημοσιογράφος».

imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου