Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ''ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ''

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....



Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους που προσέχουν τον Λουκάνικο και άλλα σκυλιά του κέντρου, μάθαμε ότι ο Λουκάνικος από τις 6 Μαΐου φιλοξενήθηκε στο σπίτι τους γιατί είχε τραυματιστεί πιθανά στο πόδι, και παράλληλα ακολουθούσε θεραπεία για την ερλειχίωση ασθένεια που προέρχεται από μολυσμένο τσιμπούρι και θεραπεύεται με χορήγηση αντιβίωσης.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν τρομοκρατηθεί από την έκταση της δημοσιότητας που έχει πάρει ο Λουκ, και δέχονται συνέχεια ύπουλες προτάσεις για «υιοθέτηση» του Λουκ , από σωματεία, όψιμους «φιλόζωους», συλλόγους και κυρίες, εγχώριους και αλλοδαπούς. Παράλληλα δέχονται και απειλές για τη ζωή των φίλων μας . Πιστεύουν ότι η θέση του Λουκ και των άλλων σκυλιών είναι στις γειτονιές που έχουν επιλέξει να ζουν και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τα εμβολιάζουν και να τα προσέχουν, όπως τώρα που ο Λουκ χρειάστηκε την αγωγή.
Αντιμετωπίζουν όμως και πρόβλημα με τον δήμο Αθηναίων, ο οποίος τον τελευταίο καιρό σε καινούργιες αυθαίρετες τακτικές και μετά από ανώνυμες καταγγελίες για δήθεν δαγκώματα, μαζεύει τους αδέσποτους και τους καταδικάζει σε ισόβιο εγκλεισμό στις εγκαταστάσεις που διατηρεί πιθανά στο Μαρκόπουλο.
Αυτό έγινε με τον Ριβάλντο τον σκυλάκο της νομικής, που συμμετείχε και αυτός στις πορείες, τον πρόσεχαν οι ίδιοι άνθρωποι και μετά από καταγγελία κάποιου φύλακα της νομικής συνελήφθη από τον Δ.Α και δεν θα επιστρέψει ποτέ στη νομική αλλά θα παραμείνει αυθαίρετα έγκλειστος μέχρι να πεθάνει στο κέντρο του δήμου, εκτός αν υιοθετηθεί από κάποιον και μείνει σε κάποιο σπίτι. Προ καιρού το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με τον Λουκάνικο, που από ανώνυμη καταγγελία ότι δάγκωσε κάποιον στο Σύνταγμα, μεταφέρθηκε στο Μαρκόπουλο και οι άνθρωποι που τον προσέχουν δυσκολεύτηκαν πολύ για να τον απελευθερώσουν.
Από σήμερα το βράδυ ο Λουκάνικος ή Θόδωρος θα επιστρέψει στα αγαπημένα του μέρη. Οι άνθρωποι που τον προσέχουν παρακαλούν να του ρίχνουμε καμιά ματιά και να ενημερώνουμε αν χρειάζεται για κάτι και για το που βρίσκεται στο τηλέφωνο που υπάρχει στο ταμπελάκι που του έχουν φορέσει, γιατί είναι γνωστό ότι ο Λουκάνικος έχει μεγάλη ακτίνα δράσης. Για εκείνους είναι ο φίλος τους Θόδωρος, για άλλους ο Λουκάνικος.
Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα και για να αποφεύγουμε τους θηρευτές δημοτικούς ή φιλοζωικούς μπόγιες, και τους γλυκερούς φιλόζωους που νομίζουν ότι τα τετράποδα είναι για να τα βάζουμε στον κλίβανο αποστείρωσης, να τα στειρώνουμε, να τα κλείνουμε σώνει και ντε σε τέσσερις τοίχους, να τραβάμε κονδύλια με την ευκαιρία κλπ, μπορούμε όλοι να προσέχουμε τους τετράποδους συντρόφους μέσω του τηλεφώνου που υπάρχει στο ταμπελάκι τους, και έτσι να συνδράμουμε όλοι στις ανάγκες που ίσως παρουσιαστούν, ιδιαίτερα ύστερα από την τελευταία επικοινωνιακή φούσκα, που τους καθιστά τώρα ακόμα πιο ευάλωτους σε κακοήθειες μέσα στους δρόμους της πόλης, που μπορεί να γίνουν ακόμα πιο μοναχικοί χωρίς την δικιά τους παρουσία. Σε περίπτωση που κάποιοι αφαιρέσουν το κολλάρο με το ταμπελάκι από τον Λουκ ή από άλλο σύντροφο, με σκοπό να τους απομονώσουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το e-mail: skiloloi@gmail.com        ΠΗΓΗ  kanelos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου