Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

ΚΚΕ: Κατάπτυστη η απόφαση, αδίστακτη η κυβέρνηση.

Σε άλλες εποχές παραπέμπει η ανακοίνωση του ΚΚΕ με την οποία εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την επιστράτευση των ιδιοκτητών φορτηγών. Όπως υποστηρίζει, «η κατάπτυστη απόφαση αποδείχνει ότι το μόνο που απομένει να κάνει η κυβέρνηση, είναι το άνοιγμα των τόπων εξορίας».

Η απόφαση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να επιτάξουν τα φορτηγά Δ.Χ. και να επιστρατεύσουν τους οδηγούς τους, αποτελεί φυσιολογική κίνηση μιας αδίστακτης κυβέρνησης που έχει ως στόχο να τσακίσει κάθε απεργιακό δικαίωμα και να κάνει επίδειξη πυγμής απέναντι στα λαϊκά στρώματα", αναφέρει το κομουνιστικό κόμμα.
"Επιβεβαιώνεται ότι για να μη βρίσκεται διαρκώς στα δόκανα των αδιεξόδων και της συστηματικής προσπάθειας των κυβερνώντων να τον διαχωρίζουν με διάφορα διλήμματα και τεχνητές αντιπαραθέσεις, ο λαός δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της ενωμένης πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής", καταλήγει η ανακοίνωση.

3 σχόλια:

 1. Γιατί δεν συμφωνεις;
  Εγώ εκεί που διαφωνω και νευρίασα τώρα είναι το τελευταίο:

  "ο λαός δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της ενωμένης πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής", καταλήγει η ανακοίνωση"

  Γιατί έτσι μ'αρέσει και έχω εξήγηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απορώ με το ΚΚΕ διαρκώς επιχειρεί να βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνησή μας χωρίς να παίρνει μάλιστα υπ΄όψιν του τον αγώνα που δίνει ο Πρωθυπουργός μας.Ένας Πρωθυπουργός για τον όποιο θα πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι.Ένας Πρωθυπουργός που ξεκίνησε μετανάστης και λαντζέρης σαν Γιωργάκης και κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει Γιώργος.Τώρα λοιπόν με την απόφαση επιστράτευσης κατόρθωσε να γίνει ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε συνειρμός.
  Καλή σας νύχτα.
  Αναρχογατούλη τα κατάφερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλημερα δαιμονα του διαδυκτιου.
  Εγω νομιζεις ειμαι καλυτερος;;
  γεια χαρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή