Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

ΒΑΡΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗ..Οι ιδιοκτήτες φορτηγών πλάκωσαν στο ξύλο τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών καναλιών. Μετά τη δολοφονία Γκιόλια, σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος απεφάνθη πως κινδυνεύουν μόνο οι ανώνυμοι. Τώρα διαπιστώνουν πως τρώνε τις μπούφλες τους και οι επώνυμοι.


Όταν ο Μανώλης Καψής -από την ασφάλεια του στούντιο του Mega- λειτουργεί σαν εκπρόσωπος-γιουσουφάκι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, είναι λογικό οι ρεπόρτερ και οι τεχνικοί του καναλιού που βγαίνουν στο δρόμο να αντιμετωπίζουν την οργή των απεργών.

Μέχρι τώρα, ξύλο στους δημοσιογράφους και στους τεχνικούς των καναλιών έριχναν οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές. Τώρα τους καταχεριάζουν οι απεργοί και αύριο θα τρώνε σφαλιάρες από όλους.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πια απόλυτα γιατί τα ΜΜΕ στηρίζουν τις επιλογές της κυβέρνησης και του ΔΝΤ - δεν είναι εντελώς ηλίθιοι. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αντιληφθούν πως τώρα είναι η ώρα να πάρουν θέση. Όποιος δεν παίρνει θέση, την επόμενη μέρα θα πάει στο σπίτι του. Το πάρτι τελείωσε.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των πολιτών, όταν αντιληφθούν πως το ταμείο των δημοσιογράφων έτυχε διαφορετικής μεταχείρισης από τα δικά τους ταμεία.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Τελειώστε τους πριν τελειώσουν εμάς.
πηγη:pitsirikos.net

1 σχόλιο: