Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Φόβους για κοινωνικές αναταραχές εξέφρασε ο Χρυσοχοϊδης

_Φόβους για κοινωνικές αναταραχές εξέφρασε σε συνέντευξη στο πρακτορείο Reuters, ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να έχουν μεγάλη έκταση.

Ακριβώς, δεν θα έχουν μεγάλη έκταση, θα είναι εντοπισμένες. Θα μπουκάρουμε στη βουλή με βρεγμένη σανίδα ανά χείρας, και θα σας μαυρίσουμε τις χοντρές κωλάρες που τόσα χρόνια τρέφετε με το αίμα μας. Και ξέρεις γιατί Μιχαλάκη; Γιατί ενώ δεν έχετε καμία νομιμοποίηση, μετατρέψατε τον ναό της δημοκρατίας σε μπουρδέλο πολυτελείας, και την ιδιότητα του αιρετού αντιπροσώπου, τους εαυτούς σας, σε φτηνές γριές πουτάνες. Δεν αντιπροσωπεύετε πλέον κανένα, εκτός ίσως του εαυτού σας, εφόσον δεν τον έχετε ήδη εκποιήσει. Θα σας γαμήσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι.
Δοσίλογοι κηφήνες...

_Τα κρούσματα βίας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια άσχημη εικόνα για την χώρα και να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τις επενδύσεις, υποστήριξε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Παράλληλα, εκτίμησε ότι δε θα σημειωθούν μεγάλες απεργίες ή κοινωνικές αντιδράσεις, ωστόσο αυτές αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη στρατηγική ανάπτυξης της κυβέρνησης.

Ξέρουμε ότι δεν έχουμε καμία νομιμοποίηση και "επέρδημεν μέντας" Μιχαλάκη; "Τα κρούσματα βλακείας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια άσχημη εικόνα για το ΠΑΣΟΚ και να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τους κλεπταποδόχους" σπινθηροβόλε Φαρδόπουλε.

_«Έχουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, την ύφεση, που είναι πολύ βαθιά. Έχουμε ύφεση και στην οικονομία και στο δημόσιο αίσθημα» κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Έχουμε έναν πολύ ισχυρό εχθρό, τον λαό, το εκλογικό σώμα, που είναι πολύ αγανακτισμένος. Έχουμε ύφεση και στην δημοκρατία και στην νοημοσύνη μας» κατέληξε ο Μηδέν εις το Πηλήκιον.

Δεν βλέπω την ώρα που θα μπουκάρω με βρεμένη σανίδα στο χέρι και θα σας βλέπω να πετάγεστε έξω σαν κατσαρίδες, ακόμα κι από τις τουαλέτες με τα βρακιά στον αστράγαλο Μιχαλάκη.

Εξω από την βουλή, έξω θρασείς ηλίθιοι πραξικοπηματίες!

http://les-malakies.blogspot.com/2011/01/blog-post_22.html







3 σχόλια:

  1. μαζι σας σε αυτη την προσπαθεια-αρθρο.
    ομως στην προκυρηξη που εχετε πανω δεξια στην ιστοσελιδα> συμπαρασταση στο ασυλο των μεταναστων κλπ...
    ΟΧΙ!!! ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ-ΑΔΕΛΦΗ-ΚΟΡΗ, ΕΦ'ΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΟΠΛΟ ΒΡΩ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΩ ΕΤΣΙ?
    "ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ"
    ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε
    Το να εισαι εναντια στους μεταναστες ειναι δικαιωμα σου.
    Αυτο εξαρταται απο την παιδεια του καθενος.
    Καθως και απο τα κομπλεξ του καθενος!
    Αλλα να νομιζεις οτι εισαι κυριαρχος λαος;
    Αυτο "Μα το Δια τον Ερμη και τον Αρη"
    ειναι για πολλα γελια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ Δίας ( ξένιος)
    Καλησπέρα Ανωνυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή