Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Έξω οι ναζί από το νετ! Το σάιτ της χρυσής αυγής έφυγε κλωτσηδών από wordpress!

Ο WordPress «έριξε» το blog της Χρυσής ΑυγήςΚοίτα τι έγινε! Το wordpress εκεί που στεγαζόταν το βασικό σάιτ της χρυσής αυγής, έσβησε το σάιτ τους και τους πέταξε έξω με τις κλωτσιές!Ωραία νέα!Το ίντερνετ δεν είναι για τους ναζί αλλά είναι για τους ελεύθερους ανθρώπους εργαλείο γνώσης και επικοινωνίας.
Έξω οι ναζί της χρυσής αυγής από το ίντερνετ!
Το wordpress προς τιμή του τούς πέταξε έξω γιατί παραβίασαν βασικές αρχές του.(όπως το ότι το ίδιο απαγορεύει την διασπορά ρατσιστικού μίσους!)
Προηγούμενα όπως μου είπε ένας φίλος είχαν βγάλει κάτι εμετικές δημοσιεύσεις οι χρυσαυγίτες στοχοποιώντας τους συντρόφους που γράφουν στους σχολιαστές χωρίς σύνορα αλλά θα ήθελα επιβεβαίωση για αυτό. Το σίγουρο είναι ότι έφαγαν μαζικά reports και το wordpress τους έδιωξε.
Μπορεί κάποιος να διασταυρώσει τους λόγους που έγινε αυτό;
Επίσης η google άλλαξε τα αποτελέσματα της όταν αναζητάς χρυσή αυγή και τους εξαφάνισε κι αυτή (η google μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά αλλά ναζιστές δεν στηρίζουν)
Τα νέα είναι τρομερά και δείχνουν ότι το ελεύθερο νετ ξερνάει από τα σπλάχνα του τους ναζιστές που φτιάχνουν σάιτς τυφλού μίσους και φασιστικής θηριωδίας (κόβωντας και τον σχολιασμό!)

 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1398622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου