Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Χρυσός Σκούφος





Πάνω από δυο τόνους πατάτες και τρόφιμα μοίρασε δωρεάν σήμερα το πρωί η Χρυσή Αυγή στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το απόγευμα θα μοιράσει παγωτά, γρανίτες και καρπούζια. Όλα τα προϊόντα είναι ελληνικά και προορίζονται μόνο για Έλληνες, αφού οι ξένοι δεν πεινάνε και πρέπει να φύγουν και να πάνε να ψοφήσουν αλλού.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε «δεν ζητάμε κομματική ταυτότητα, ζητάμε μόνο να είναι Έλληνες» αλλά η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου δεν κατάφεραν να πάρουν τρόφιμα αν και είχαν στηθεί από το πρωί στην ουρά.

Όσοι Έλληνες δεν είχαν ταυτότητα μαζί τους μπορούσαν να πάρουν πατάτες με την επίδειξη του διπλώματος οδήγησης. Αν δεν είχαν δίπλωμα, έπρεπε να απαγγείλουν τον εθνικό ύμνο και να χαιρετήσουν ναζιστικά.


Η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να μοιράζει τρόφιμα σε Έλληνες έχει προβληματίσει την Εκκλησία που βλέπει να χάνει τα πρωτεία στη φιλανθρωπία, αν και το πραγματικό πρόβλημα θα εκδηλωθεί όταν η Χρυσή Αυγή αρχίσει να μοιράζει συσσίτιο, πρόσφορο και αγιασμό.

Η δράση της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει πονοκέφαλο και στα κόμματα της Αριστεράς και ήδη το ΠΑΜΕ έχει αποφασίσει να στέλνει μαζικά τα μέλη του στις διανομές τροφίμων, για να εξοντώσει οικονομικά την Χρυσή Αυγή και τους χρηματοδότες της.

Ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε πως δεν εγκρίνει τη διανομή τροφίμων στην πλατεία Συντάγματος -γιατί χαλάει την άψογη εικόνα της χώρας στο εξωτερικό-, ενώ η Χρυσή Αυγή απάντησε πως ήθελε να κάνει τη διανομή τροφίμων μέσα στη Βουλή αλλά φοβόντουσαν μην τα αρπάξουν ο Πολύδωρας, ο Παυλόπουλος και ο Λοβέρδος.

Οι Έλληνες που πήραν τρόφιμα εξέφρασαν την αγανάκτησή τους επειδή τα μέλη της Χρυσής Αυγής -για τις ανάγκες της τηλεόρασης- τους ανάγκασαν να πάνε στο Σύνταγμα και δεν τους έφεραν τα τρόφιμα στο σπίτι, για να μαχαιρώσουν και τους Πακιστανούς που μένουν στο υπόγειο.

απο τον πιτσιρικο

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!ΟΥΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.ΑΠΛΩΣ ΤΑΓΟΥΔΗΣΑ ΤΗΝ ΕΡΡΙΚΑ ΦΩΝΑΧΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ.ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΠΑΤΑΤΕΝ UBER ALLES KAI ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή