Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

ΙΕΡΙΣΣΟΣ- Κρατική τρομοκρατία: Διάρρηξη σπιτιών από την αστυνομία. Έσπασαν πόρτες κι απήγαγαν κατοίκους (φωτογραφίες) ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8:00 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ!

Στις 4:00 το πρωί, οι μπάτσοι έσπασαν τις πόρτες σπιτιών στην Ιερισσό, απήγαγαν 2  ανθρώπους κι εξαφανίστηκαν.

Στην Ιερισσό χτυπάνε οι καμπάνες. Όλο το χωριό έχει μαζευτεί στην πλατεία κι έρχεται συνεχώς κόσμος απ’τα γύρω χωριά.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι απαχθέντες βρίσκονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και στις 10:00 π.μ. θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Οι δυο κάτοικοι Ιερισσού συνελήφθησαν με γκαγκστερικό τρόπο από την αστυνομία, η οποία διέρρηξε και έσπασε τις πόρτες των σπιτιών τους μέσα στη μαύρη νύχτα και τους άρπαξαν μπροστά στα παιδιά τους που έκλαιγαν. Σύμφωνα με μέλη των οικογενειών, ούτε καν χτύπησαν την πόρτα, αλλά την διέρρηξαν σαν κοινοί κλέφτες.

Το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού, που είχε εγκαταλειφθεί από νωρίς, δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένους κατοίκους οι οποίοι πέταξαν έξω τα πάντα και τα έκαψαν.


Στις 10:00 θα είμαστε όλοι στον Πολύγυρο.

 
kaith 004
kaith 007
kaith 008 kaith 010 Αντίγραφο από kaith 003 6

1 σχόλιο:

  1. Αλλη μια φορά που αδίστακτοι διαρρήκτες έδρασαν και σπέρνουν τον τρόμο και το φόβο της απειλής της ιδιοτικότητας αλλά και της ιδιοκτησίας. Ας ελπίσουμε και ευχηθούμε όλοι μας ότι αυτα τα φαινόμενα θα παύσουν. Έτσι ας έχουμε υπόψην να λαμβάνουμε όλα εκείνα τα μέτρα ασφαλείας που χρειάζονται για να προστατευτούμε.
    Κλειδώνουμε πόρτες , κλείνουμε παράθυρα και πατζούρια , ενημερώνουμε γειτονες και συγγενης για μεγάλη χρονική απουσία απο το χώρο , ενεργοποιούμε το συστημα ασφαλείας , κόβουμε μεγάλα δένδρα τα οποία θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν κρυψώνες , κρύβουμε εργαλεία , σκάλες και ότι άλλο θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν διαρρηκτικό εργαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή