Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Απαντήθηκε το προαιώνιο ερώτημα: η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα; .Παραμενει ο γριφος του Συνασπισμου!!!


Λύθηκε ο αιώνιος γρίφος: η κότα έκανε τελικά το αβγό

Για να σχηματιστεί το κέλυφος απαιτείται πρωτεΐνη που εντοπίζεται μόνο στις ωοθήκες της κότας 

Πρόκειται για ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει τα πιο λαμπρά επιστημονικά μυαλά από την αυγή του πολιτισμού ως σήμερα: η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα; Τώρα ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Σέφιλντ και του Γουόρικ πιστεύουν ότι βρήκαν τη λύση στον προαιώνιο γρίφο.

Οπως αναφέρουν, η κότα είναι αυτή που κάνει το αβγό: και τούτο διότι προκειμένου να σχηματιστεί το κέλυφος του αβγού, είναι απαραίτητη μια πρωτεΐνη που εντοπίζεται μόνο στις ωοθήκες της κότας.

Καλα αυτο ηταν ευκολο

Και παμε στα Δυσκολα!
Ενα ερωτημα που θα αργησει πολυ να απαντηθει:

''Ο Συνασπισμος τους κανει ετσι Ξεφτιλες;
                        η
Οι ξεφτιλες κανουν 'ετσι' το Συνασπισμο'' ;;;;

2 σχόλια:

  1. Χωρίς να είμαι ειδικός συνασπισμολόγος, σχηματίζω την εντύπωση πως τα ανώτερα καθοδηγητικά όργανα του συνασπισμού εκκρίνουν μια ορμόνη (ας την ονομάσουμε "κυρκόνη") η γλοιώδης υφή της οποίας επικάθεται πάνω στον εξωτερικό φλοιό του εγκεφάλου των καθοδηγητών του Συνασπισμού, μετατρέποντάς τους σε ξεφτίλες.

    Επειδή υπάρχει κίνδυνος μεταστάσεων και στα υπόλοιπα όργανα του συνασπισμού, επιβάλλεται προσεκτικός χειρισμός των ως άνω περιπτώσεων ξεφτίλας (καυτηριασμός και επάλειψη με γιαούρτι) ώστε το πρόβλημα να μην αποκτήσει διαστάσεις επιδημίας.

    Φιλικά,
    Ντόκτορ Πρκλς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Δήμαρχος κλητήρας αγαπητέ,πάντα όμως κοντά στους εφοπλιστές ο κύριος Νίκος!Αφού δεν τράβηξε στο ΠΑΣΟΚ,μετά το ΣΥΝ μοστράρισε για Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας το 2005 κι αφού δεν του έκατσε έγινε τελικά πρόεδρος του τριφυλλιού.Σε σύγκριση με το Λούβαρη καλύτερα τα κατάφερα!
    Α!το ερώτημά σου ήταν για την ξεφτίλα!!!Δεν χαμπαρίζει από τέτοια ο κύριος Νίκος(για θυμήσου που τον κατηγορούσε η σύζυγος για ξυλοδαρμό)!Πέρασε κι ένα μεγάλο φεγγάρι από τον εφοπλιστή Αλαφούζο ως νομικός σύμβουλος.Μπορεί να πάρει και το τσάμπιονς λίνγκ,ποιος ξέρει;Να τον δω να χοροπηδάει σαν κατσίκι με κανένα κύπελλο αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή