Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Στο πλευρό του Σίμου Σεϊσίδη!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΣΙΜΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

Τα 8.000 άτομα που συμμετείχαν στη συναυλία αλληλεγγύης στον Σίμο Σεϊσίδη, που έγινε στις 26/9 στην Πετρούπολη, έδωσαν ηχηρή απάντηση στην τρομολαγνεία, την αστυνομική βαρβαρότητα και τη διωκτική μανία εναντίον του Σίμου, ένα μοναδικό «παρών» αλληλεγγύης.
Οι εκατοντάδες σύντροφοι και συντρόφισσες, κυρίως από τον αναρχικό αλλά και τον ακροαριστερό κινηματικό χώρο, που δούλεψαν ακούραστα για την επιτυχία της συναυλίας, ακόμα κι αν κάποιοι είχαν διαφωνίες με το χαρακτήρα της, αποδεικνύουν ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά με ενότητα, συντροφικότητα και εξωστρέφεια.
Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας είναι 39.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν κυρίως για νομικά έξοδα (ο Σίμος αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής έξι διαφορετικές διώξεις), για τη συντήρησή του στη φυλακή και για την αντιμετώπιση ιατρικών ζητημάτων στο προσεχές μέλλον (το ποσόν για την αγορά και την τοποθέτηση του τεχνητού μέλους έχει εξοφληθεί).
Ο αγώνας ενάντια στα διάτρητα κατηγορητήρια, τη διωκτική εκδικητικότητα και την επιχείρηση εξόντωσης του Σίμου Σεϊσίδη συνεχίζεται!
 
.indymedia

1 σχόλιο: