Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ (εν οψει της ΔΕΘ)...ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ

Πρεμιερα της αναμενομενης τρομοκρατησης του κοσμου εν οψει της ΔΕΘ εγινε στη θεσσαλονικη με την συλληψη 2 νεαρων με την κατηγορια της παρανομης αφισσοκολησης.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, είναι μέλη του περιοδικού «Άρδην» και της εφημερίδας «Ρήξη». Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», ενώ τοιχοκολλούσαν αφίσες με καταζητουμενο τον Παπανδρεου στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Εγνατίας.

Σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας "Καταζητείται", με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το περιοδικό.

»Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου