Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ξεκιναμε κίνημα «δεν γυρνάω από τις διακοπές»

Βομβαρδισμό από 9 ειδικά εκκαθαριστικά σημειώματα πληρωμής φόρων και τελών θα δεχτούν περισσότεροι από 8 εκατ. φορολογούμενοι αμέσως μετά τις διακοπές.

Ξεκινάμε κίνημα «δεν γυρνάω από τις διακοπές». Γιατί είναι εμφανές ότι ψάχνουν για …λαλάκες.

Στη φωτο διακρινουμε ελληνες παραθεριστες  μελη του κινηματος, μαυρισμενους απο τον ηλιο των διακοπων να διαδηλωνουν κατα της επιστροφης τους στη λαιμητομο της εφοριας.

Βομβαρδισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων , σεισμοί, τσουνάμι, τυφώνες, όλα από Σεπτέμβρη. Δεν θα μας βρεις ποτέ άτεγκτε έφορε…


Εισοδηματική εισφορά, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, ΦΑΠ για το 2010 και το 2011, καθώς και έκτακτες εισφορές για οχήματα, πισίνες, σκάφη αναψυχής, αεροσκάφη είναι τα «μπιλιετάκια» που θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα, καθώς αποσκοπούν στη συρρίκνωση της τρύπας των εσόδων του προϋπολογισμού και κυρίως στην απομάκρυνση νέων μέτρων.

Τα οποία μέτρα τελικώς και ως συνήθως δεν θα αποφύγουμε και θα αφορούν νέα τέλη κυκλοφορίας για: χορτοκοπτικά, ηλεκτρικά τρυπάνια, μηχανές του καφέ, του κιμά, του ξυρίσματος, επιπλέον έκτακτες εισφορές για σκάφες πλυσίματος, τρυπάνια, αποχυμωτές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και οδοντικά νήματα.

Όσοι κάνουν διακοπές σε σκηνή θα πληρώσουν έκτακτη εισφορά για εν δυνάμει αυθαίρετο, και όσοι νοίκιασαν δωμάτιο ή ξενοδοχείο θα θεωρηθεί τεκμήριο και θα πληρώσουν τις μέρες διακοπών τους σε χιλιάρικα. Όσοι θα μείνουν στην Αθήνα θα πληρώσουν ένα τέλος για τις γρήγορες μετακινήσεις τους, 10 ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Στην παρακατω φωτο βλεπουμε μελη του κινηματος να αμυνονται σθεναρα στην παραλαβη των "εκκαθαριστικων" απο τον ταχυδρομο.


 Το κειμενο απο τον Μικρός Οδυσσέα και το http://www.antinews.gr/2011/07/31/115855/
Με μια μικρη παρεμβαση στις φωτο απο τον αναρχογατουλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου