Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Να μην εκδοθεί η αγωνίστρια Gulaferit Unsal

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε κινητοποίηση τους δημοκρατικούς πολίτες  και τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις  για να σταματήσει η διαδικασία έκδοσης στην Γερμανία της τουρκάλας αγωνίστριας και συνδικαλίστριας Gulaferit Unsal. 
 
Η Gulaferit Unsal  που υπήρξε πρόεδρος του συνδικάτου δημόσιων υπάλληλων στην Άγκυρα και απεργός πείνας στις φυλακές  του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος  καταδιώκεται από τις γερμανικές αρχές σαν τρομοκράτης! με σκοπό να παραδοθεί στην Τουρκία. 
 
Η απόφαση του δικαστηρίου στην Θεσσαλονίκη να παραδοθεί στις γερμανικές αρχές, ο περιορισμός της διαδικασίας με την απαγόρευση να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες υπεράσπισης καθώς και το στημένο από την αντιτρομοκρατική θεατρικό σκηνικό σύλληψης της  πείθουν πως πίσω από όλα βρίσκεται ένα ενιαίο κέντρο που θέλει την πλήρη συμμόρφωση με τις προκλητικές και αστήρικτες γερμανικές κατηγορίες και απαιτήσεις. Και αυτό το κέντρο είναι η κυβέρνηση των εντολοδόχων της Τρόικας και του ΔΝΤ. 
 
Η  Gulaferit Unsal, πρέπει να μείνει στην Ελλάδα και να της δοθεί πολιτικό άσυλο. Γι αυτό τις επόμενες ημέρες πρέπει να ξεδιπλωθεί μια ισχυρή και μαζική κινητοποίηση αλληλεγγύης ενόψει της εξέτασης της υπόθεσης της στον Αρειο Πάγο.

ΚΚΕ(μ-λ)
Γραφείο Τύπου
Αθήνα 19 Αυγούστου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου