Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αφού δεν τους σκότωσαν τους απελαύνουν! Μην αφήσουμε και μάρτυρες!

Αφού τους άφησαν απλήρωτους, αφού προσπάθησαν να τους σκοτώσουν γιατί ζήτησαν τα μεροκάμματά τους και αφού δεν πέτυχαν το σκοπό τους τώρα τους συλλαμβάνουν για να τους απελάσουν!

Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατούν πια οι κυβερνώντες αυτής της χώρας. Γράφαμε εχθές ότι σε αρκετές περιπτώσεις μετανάστες καταγγέλλονται ως παράνομοι από την εργοδοσία, συλλαμβάνονται και απελαύνονται χωρίς καν να πληρωθούν τη δουλειά τους.

Ενώ τώρα λοιπόν οι εργάτες της Μανωλάδας βρίσκονται στο νοσοκομείο και ενώ οι δολοφόνοι ακόμη "αναζητούνται" η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της με τους μετανάστες. Πηγαίνει στα νοσοκομεία και μόλις βγουν τους συλλαμβάνει και κινεί τις διαδικασίες απέλασής τους. Πιθανόν χωρίς και πάλι να πληρωθούν από τον "ασθενή" εργοδότη.

Κράτος και κεφάλαιο σε αγαστή συνεργασία, δεν θα μπορούσε να ήταν κι αλλιώς, για την απόλυτη εκμετάλλευση! Και βέβαια για το κουκούλωμα, δεν θα ήταν και η πρώτη φορά!
Αντιγράφουμε από το ρεπορτάζ του 902.gr:

Κάθε όριο αυταρχισμού ξεπερνά η κυβέρνηση στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά των εργατών μεταναστών στη Μανωλάδα. Μετά την εν ψυχρώ επίθεση των εργοδοτών κατά των εργατών, έρχονται συλλήψεις και απελάσεις. 

'Οπως έγινε γνωστό, χθες το βράδυ (ΑσΓ: Τετάρτη, λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας τους!) συνελήφθησαν 6 τραυματίες που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για τις πρώτες βοήθειες, μετά την επίθεση. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, τους συνέλαβε η αστυνομία και τους είχε υπό κράτηση όλο το βράδυ ενώ το πρωΐ  τους μετέφερε με κλούβα στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας, προκειμένου να απελαθούν. 

 http://antigeitonies.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8680.html

2 σχόλια:

  1. Τι έχεις να πεις τώρα,σήμερα δηλαδή μετά την ανακοινωση της Κυβέρνησης ,
    ότι δεν θα απελλαθεί κανεις απο τουςεργάτες στην Μανωλάδα?
    Σαν δεν ντρέπεστε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω δεν ντρεπεσαι εσυ που υποστηριζεις αυτα τα φασισταρια, και θα ντραπω εγω ρε καραγκιοζακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή