Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ?

Επιλέγουμε τον ικανότερο υποψήφιο δήμαρχο με το καλύτερο δυνατό επιτελείο άξιων και ικανών συμβούλων. Αυτό για τις τοπικές εκλογές.

Όσον αφορά όμως τις περιφερειακές, εκεί αφού αποφύγουμε την αποχή, το άκυρο και το λευκό ( που τα καθεστωτικά ΜΜΕ αλλά και το διαβρωμένο πολιτικό σύστημα δεν θα δυσκολευτούν να κάνουν τις όποιες αναγωγές εξυπηρετώντας και πάλι  το κομματικό πολιτικό καθεστώς)  επιλέγουμε ένα από τα ψηφοδέλτια με χαρακτηριστικά: μικρό κόμμα, αντιμνημονιακές θέσεις και  εξωκοινοβουλευτική (κατά προτίμηση) ύπαρξη και στάση.
Όχι για κανένα άλλο λόγο, μα για να δείξουμε στα "φουρφούρια" - πολιτικούς ότι οι μέρες τους τελείωσαν. Δεν συναινούμε στο ξεπούλημα της χώρας από πολιτικούς συνδαιτημόνες ....  των αγορών και της Bilderberg. Απορρίπτουμε την πατρωνία που τη ρίζωσαν επί δεκαετίες στην ελληνική κοινωνία και που εξυπηρετεί τη διαιώνιση του βρώμικου δικομματισμού αλλά και συνολικά της κομματοκρατίας.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ αλλά ούτε και την ανοχή μας, στα ξενόφερτα σχέδια και επιδιώξεις τους.
ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ για την άνδρωση ενός ριζοσπαστικού κινήματος που θα βγάλει τη χώρα από την υποτέλεια και τον εξευτελισμό που την έχουν οδηγήσει.
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!!

/anemos5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου