Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Θα γίνω δυναμίτης απόψε στο κορμί της....

Κορυφώνεται η προεκλογική καμπάνια των υποψηφίων της κυβέρνησης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ελεγχόμενες εκρήξεις δεμάτων και φακέλων, και συλλήψεις νεαρών υπόπτων που είχαν μείνει κάβα από τις παραμονές των εθνικών εκλογών.



Ύποπτα δέματα στάλθηκαν από τις Κουκουβάουνες στην Άνγκελα Μέρκελ και στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Η γερμανική αστυνομία αντελήφθη αμέσως πως το δέμα προς την κυρία Μέρκελ είναι ύποπτο, επειδή είναι ξινή και κανείς δεν της στέλνει ποτέ τίποτα, ενώ το δέμα προς τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τράβηξε την προσοχή των Ιταλών αστυνομικών επειδή περιείχε σοκολατάκια και όχι ένα 18χρονο γκομενάκι έτοιμο για τσιμπούκια.

Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε έναν 22χρονο ο οποίος εκτόξευσε μια σαΐτα από το Παγκράτι με στόχο τον Μπαράκ Ομπάμα στην Ουάσινγκτον, ενώ καταζητείται η σύντροφός του που πετούσε νερομπόμπες από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κυψέλη, με σκοπό να μπουγελώσει ανύποπτες ζάπλουτες στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, εξετάζεται και μια πολύ ύποπτη επιστολή που έστειλε ένας 8χρονος στον Αϊ Βασίλη και του ζητάει ένα μπαζούκας και ένα Play Station.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικά για τις ελεγχόμενες εκρήξεις, αφού το μόνο πράγμα που ελέγχεται στη χώρα αυτήν την εποχή είναι οι εκρήξεις.
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα αυτή τη φωτογραφία με δυο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή τους στην οργάνωση «Συνωμοσία των Χίπστερ της Πυρκαγιάς».
Όποιος γνωρίζει κάτι γι’ αυτά τα άτομα μπορεί να τηλεφωνήσει στο 11880 και θα κερδίσει πλούσια δώρα.
Η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας είναι εξασφαλισμένα, αλλά, αν αλλάξουν τα πράγματα και πάρουν την εξουσία οι βομβιστές, πρέπει να ξέρετε πως θα σας βρουν και θα σας κάνουν κομματάκια.

απο τον πιτσιρικο
http://pitsirikos.net
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου